-
ste se asi posral! v kine ne vsak i na medium to vypada dobře...
-
ja mam zas pocit ze kde kdo pouziva Irythill Longsword ..si nevyberes.
-
Andre v jednicce zacal o emberu hned mluvit, takze souvislost z mrtvolama kovaru aby to jako hrace napadlo je podle me mimo, Spis to bude tak jak pise Kozy.
-
Panebože, další fuger, takových jsem dneska viděl asi 10... no aspoň že nepoužíváš Farron Greatsword.
-
Magie je úplně přepracovaná, je zrušeno množství použití, ale přidali manu, kterou využívají i Weapon Arts. Navíc její scaling je taktéž přepracovaný, začne se scalovat až od 50+, takže buď musíš jet pure castera, nebo jen buffera. A útočné zázraky byly taktéž nerfnuté, čím větší dálka, tím menší poškození.
Úhyby mají stejné hranice jako ve dvojce 30/70/100, přičemž pod 70 má kotoul stále invicibility framy a rytíř začíná s plátovou zbrojí a výbavou a je pod 70, takže se musíš snažit abys tu hranici překročil. Pokud ti rolly nestačí, tak můžeš využít zbraň(nože a Thrall Axe) s weapon artem Quickstep, které ti dává ještě větší úskoky než v Bloodborne a stojí neskutečně málo staminy, doporučuji na bossy.
Covenanty jsou udělané stejně jako v BB(Kdykoliv si můžeš nasadit odznak a jedeš) a všechny jsou výborné, nejradši hraji za Mound makers, kteří jdou proti všem. Sunbros nyní můžou invadovat a mají oranžavou auru, když je host zabije dostane Sunlight Medal, když zabijou hosta oni dostanou Sunlight Medal oni. Rosaria's Fingers(Darkwraithi) můžou svoji měnu, jako vždy, použít k postupu po žebříčku, nebo ji můžou směnit za schopnost změnit si vzhled nebo staty. Jsou dva covenanty, které ochraňují lokace, Watchdogs of Farron a Aldrich's Faithful.
Připojení je nejstabilnější ze všech dílů. A multiplayer je nejlepší, teda pokud nejsi duel fag.
Poise nemá žádnou váhu a ani zbroje nemají žádnou váhu. Resistance u zbrojí taky nemají žádnou váhu, jediné co hraje roli je jestli máš něco oblečeného, protože každý kus zbroje ti o několik % vylepší damage absorption. Což je pro mě dobře, protože miluji Fashion Souls.
Co mě neskutečně sere je to, že kouzla nepřátel procházejí přes zdi, nevím jestli to tak funguje i pro fantomy. -
za mě, pokud si hra zaslouží muj čas abych ji hrál, stojí za 8/10. Pokud ji i dohraju tak 10/10... Mam v životě velmi málo volného času, takže i lepší pruměrné hry mi za to nestojí.
-
A přesně na něj jsem neměl dexteritu... protože fume greatsword, žeano =)).
-
Stačí si vzít Irythill Longsword a používat dvouruční srpintující R1 a zastunuješ úplně cokoliv, od dancera po abyss watchers.
-
asi demon souls, jestli mas možnost hrat na ps3
-
Až na to že změn mezi jedničkou a dvojkou je opravdu hodně a to samé se dá říct mezi dvojkou a trojkou...
-
Vše před Abyss Watchers, pak jde obtížnost strmě nahoru, hlavně u bossů.
-
ok tak to dává smysl, je známá věc,že s kordem se kopnout nedá, s kordem se dá pouze sekat a válet se po zemi ve změti těch nejtemnějších z temných kotoulů... btw, jak teda ten kick uděláš? :D zandáš kord a zmáčkneš co? :D
-
Pěkný hinty *3* ale evidentně to tu lidi nechápou *7*
-
No recenze je dlouha, ale dost mi tam chybi -> srovnani soubojoveho systemu s DS1 a DS2, respektive jake jsou zmeny, pokud vubec nejake jsou - napr. nova kouzla, uhyby atd. Dale zda se nejak zmenily RPG prvky, zmeny v covenants, jaka je vyvazenost buildu. Jestli odstranili chyby z DS1 a DS2 - lagy v PVP, nefungujici poise = nesmyslny staggering efekt, prosekavani zdi atd. atd.
Me to prijde, ze je to potreti to same, takze jestli si to nekdy koupim, tak az pote, co tomu vyjde DLC1, DLC 2 ... A vubec, az to nejak opravi a poladi. -
Mě teda začátek přišel jednodušší u předchozích dílů zvlášť u dvojky, ale záleží čemu říkáš začátek hry.
-
ad 6 - dancera bych nicméně nedoporučoval vyvolávat předčasně, je to docela opruz i když už na to člověk level má =))
-
no on to taky ani jinej než nostalgia trip díl byt nemel , kdyz ma bejt posledni ;-)
-
Asi jedno, pokud tě to nechytne tak to asi ani nedohraješ, pokud ano budeš si chtít zahrát i ostatní.
-
Asi začni s trojkou, ta má lehký začátek a je tam hodně mechanik vysvětleno kovářem, který je hned na začátku hry, ale asi ti bude unikat hodně věcí z příběhu, protože se neobtěžují znova vysvětlovat to co bylo vysvětleno v jedničce.
Ale asi počkej až budou vyřešeny problémy PC portu. -
jenicku nebo trojku..dvojka je asi nejdelsi i s DLC ale asi nejslabsi. A pokud se chystáš zahrat si jen jeden dil, tak muzes klidne trojku, je dobra.
PS: a bez do prde*e :D