Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ
    *15* takže nVidia nemá žádnou pořádnou kartu říkáš jo smutné *15*
  • *1* jj i s vyhlazováním, ale vypnutý vsync
  • Vogon
    Další hra od Fromsoftware bude pravděpodobně Sci-fi, dle jejich historie typuji mecha. Po této hře se zbavili okovů bamca a můžou dělat jaké hry chtějí.
  • Draken69CZ
    Omlouvám se je to něco jako FPS střílečka nebo aoe efekt prostě zažitý blábol, i s vyhlazováním?
  • flashi bez urážky mě to sere taky, jak by se ti líbilo kdybys měl v menu na playstationu pro útok zmáčkěte ctrl, pro skrčení alt, pro běch držte shift... já prostě dark souls nechci hrát na gamepadu, ten mám na jiný hry, chtějí moje prachy, tak at si je zaslouží, Shadow of mordor se na k+m hraje naprosto úžasně. Já chci mít možnost volby použít gamepad, ne aby mě k tomu hra svým debilně zpraseným ovládáním nutila a já musel čekat na patch jako u jedničky
  • Mam odehrano nejakych 15 hodin a musim rict, ze to je hodne dobry. Jen to proste nema ten wow efekt jako jednicka.
  • https://www.youtube.com/watch?v=Bskn6L8cBi4

970 má stabilních 60fps při 1080p všechno na max.... mimochodem co je to art umění? O umění něco vím, ale o "umění umění" jsem ještě neslyšel asi nějaký nový směr *7* 8/10 je naprosto optimální známka za to co hra nabízí a vizuál je to poslední, co by to ovlivnilo
  • A zase ty tisíci tunové sekery *16*
  • Krescz
    spíš Bloodborne 2 *15*
  • Je to pekne, ale ako som videl gameplay, pohyb hlavnej postavy nic moc.
  • Ostatní vývojáři se budou dlouho zpocení budit ze spaní, když si vzpomenou, co za krásu jde vytvořit ve hře(Irithyll of the Boreal Valley)
  • Už se těším, až za měsíc oznámí čtvrtý díl!
  • Ano viděl, Dragon's Dogma: Dark Arisen, ovládání na K+M naprosto parádní.
  • Taky mám rád lehkou gymnastiku a kotrmelce *1*
  • protože recenze nejsou od toho aby rozebirali detaily
  • A jake, proc to neni v recenzi?
  • škoda že to není i triumf hratelnosti
  • Dark Souls je triumf herního level desingu a uměleckého cítění.
  • Vogon
    Vážně si myslíš, že lidí věnují pozornost dialogům? Naivko...
    Jinak ne všechny embery se dávaly Andrému, jen ty co byly na těch mrtvolách. Kozy má pravdu, ale jak tvrdím já, klan André už byl v jedničce.
  • Vogon
    Používám thrall axe, quickstep je naprosto boží.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit