-
Jo, to dává smysl: když slabší dvojka byla za 10, tak trojka dostane 8, ale kdyby dvojka chytla 7, tak trojka musí mít 9*8*
-
Dost mě překvapuje že Dark Souls II tu dostalo 10/10 i přes nenápaditos bossů a hlavně pro tuto sérii podprůměrným level desingem (absence Miyazakiho je tam bolestivě znát) a u Dark Souls III, kde opět dávají jak prostředí, tak bossové vzájemný smysl, tak se to ocení "jen" 8/10.
Né, že bych lpěl na nějakém čísle, ale přijde mi to ke kvalitám trojky a nedotaženosti dvojky dost nefér... -
Přesně. 9/10. Nebo 10/10. Praise the sun
-
ja ti nějak něvěřím ani slovo, protože jsi mezigalaktický fanboy viz IGN apod.
-
na 1080p max a locked 60fps ti staci 4gb vram R9 290 jako minimum, ale CPU co to utahne na 60fps locked je minimum i5 4690k na 3,5ghz, z AMD to dá prakticky stejně jen FX9590 na 4,5ghz, FX8350 na 4ghz ti uz bude obcas padat k 50FPS. Takže je to spíš náročnějsí na CPU nez na GPU (ve verzi 1.03)
-
teď nevím jestli je to sakraksmum nebo ne, jelikož originál gog verze ja na torrentech. Ta hra nemá DRM, zaglitchovaná je do teď, jelikož více patchů= více glitchů...
-
Mne sa napríklad také niečo nestalo a neviem ako môžeš o mne povedať, že som pokrytec, keď som priznal, že aj v Z3 aj v DS3 sa stávajú problémy, či už zasekávanie alebo podobné veci - ja som písal o tom, že mne sa podobné veci nestali - to, že niekomu inému sa to nemohlo stať, som nikde nenapísal a ani netvrdil. takisto problémy, ktoré sa mi stali v DS3 sa možno iným ľudom nestali - ako vždy, píšem len z môjho vlastného pohľadu .. pokrytec si zatiaľ len ty, lebo zatiaľ len poukazuješ na chyby v Z3, ale zatiaľ si sa nevyjadril ty k chybám v DS3.. tak kto je tu pokrytec sa ťa pýtam?
-
ano, toto se v Z3 stává na vypálené kopii, jinak ne. Ti z nás, co to hrají kupované, originál, opatchované, ti takovéto záseky nemají *16*
-
Games si uplieklo bič s tým 10/10 pre Dark Souls II ... bolo jasné, že DS III 10/10 určite nedostane, lenže osobne mám pocit že tá 8čka predsa len súvisí aj s tým, že slabšia dvojka tu bola hodnotená maximálnou známkou, ...neviem sa zbaviť dojmu, že ak by dvojka dostala 7 až 8/10 tak by prave trojka dostala 9/10
-
Takže mě jde o duše ne o matroš *4*
-
Vďaka za tipy.. no tak sa mám načo tešiť v druhej polke hry, čo :)
Inak lock-on až na výnimky nepoužívam pri súbojoch s bossmi - to som zistil už v DS1, kde kamera fakt nevedela kde jej hlava stojí :D.. ale problémy som mal napríklad s dvoma nepriateľmi, kde kamera nechcela z nejakého dôvodu prepnúť z jedného nepriateľa na druhého a z toho plynuli iné problémy ..
Knighta som si vybral kvôli tomu, že som za neho hral či v DS1 tak aj v DS2 a hlavne má od začiatku štít s 100 % absorbovaním poškodenia, lebo ja som veľmi naučený hrať v takýchto podobných hrách s mečom a štítom..
Pri tej hudbe fakt ide o subjektívny pocit, verím tomu, že hudba v DS3 sa môže mnohým ľudom páčiť, ale ja zatiaľ ani pri jednej melódii som si nepovedal "to je bomba, tú hudbu si pustím aj mimo hry"..
Inak neviem kto tu všetko dáva mínusy aj príspevkom, ktoré len ponúkajú rady s hrou iným ľudom .. ale to je internet, tak asi by ma to nemalo prekvapovať -
Takže už jsi tedy dozvracel? Bezva, ted alou nakutě at mas silu na další perný den který jsi si pro sebe připravil, tvůj životní styl tě evidentně formuje do úžasných lidských kvalit
-
hmm- tak o tom jsem nikde nečetl, ale vzhledem k tomu že mám 4790K tak neřeším
-
mně se zasekávali pravidelně a kdo říká že ne, tak je fanboy nebo lhář. Postavy se zaseknou o každý ohýnek, propadnutí texturou níc neobvyklého.
Jinak přesně tebe jsem měl na mysli pokrytče :)
https://www.youtube.com/watch?v=_jgMebJ8gEw -
Zbejvá poslední bossák *3* ,jen si pak chci zakoupit bosacký zbraně a vyzkoušet ng+.Takže díky
-
Neviem, kde si bol ale toto sa tu riešilo od vydania Z3.. a podľa mňa je fér vyčítať či jednej alebo druhej hre toto, nie? Len by som pridal to, že v Z3 sa mi nestalo, že niekto ma nejaký nepriateľ zasiahol cez stenu/pevnú prekážku.. ale samozrejme kvôli tomu netvrdím, že súbojový systém v Z3 je lepší, lebo nie je, ok ? :)
Ale ak obidve hry dosť stavajú na svojich súbojových systémoch (niektorá viac, niektorá menej) a ak obe majú v nich problémy, tak je dobre upozorniť na ne - ignorovať ich nepomôže nikomu -
mně se líbí jak tady všichni vyčítají zaseknutí enemy, ale že 50% soubojů v Zaklínače 3 dá odglitchovat nikdo neřeší, že tam není funkční agro , a že postavy se zaseknou o cokoliv, to taky nikdo neřeší. Takové hezké pokrytectví *3*
-
Me osobne invibility framy nedavaji smysl, kdyz skacu proti smeru uderu zbrane. Kdyz bych skakal smerem, at se vyhnu uderu-> dozadu, dopredu nebo smerem od uderu, tak prosim.
Jinak jak je to s temi uhyby? V Z3 to bylo prijemne oziveni souboju -> vetsi variabilita - nejenom kotouly.
Nesmrtelnost behem riposte nebo backstabu mi opet nikdy nedavala smysl, zvlaste kdyz backstabujiciho hrace zboku zasahl napr. fantom. Podle me tam mel byt trade-off zato, ze delas neskutecny damage.
Parry proti backstabu jsem videl na nejakem videu a rekl bych, ze je to chyba, kterou pozdeji odstrani. Spis bych bral moznost kotoulu dopredu nebo nastranu.
Na PC se lagy u DS2 vyskytovaly neskutecne, nekdy to jen PVP napsalo - You have been invaded. A za 30 vterin. You have died. Pak se spustila zrychlena animace, toho co se vlastne stalo. Nebo opet napsal You have died, a pak az bylo videt kouzlo, ktere protivnik zakouzlil. Kazdopadne pokud se jim podarilo eliminovat lagy, a s nimi spjate lagstaby, tak jenom dobre. -
Hlavně používej mince. Rusted coin a Rusted Gold Coin. Pokud ale chceš farmit craftovací materiál(Large shardy a titanite chunky) tak počkej do druhé půlky hry, tam large shardy padají z každého nepřítele a chunky z každého třetího. A ještě luck zvětšuje drop rate, ale nedoporučuji ho levelovat, teda pokud pak nepoužiješ Pale Tongue u Rosarie aby sis předělal staty.
EDIT: A ještě rapír od Crystal Sage, scaluje s INT a dává item discovery. A symbol of Avarice(Hlava mimika), ale to ti ubírá život. -
Koukám že máš přehled,nevíš jsou tam naký farmící itemi?Našel dva seprent ringy a štít.dík