-
Tak dej to ma... a i dost dobry pribeh, akorat si ho musis poskladat sam... ale to taky kazdej mamrd chapat nemuze:)....
-
Kdo psal diplomku nebo vědecký článek, tak ví, že nejdůležitější je diskuze (recenze). Výsledky (hodnocení) v druhé řadě. Proto taky nechápu tu hysterii nad číslem
-
Nechápu zdejší retardy. Vždyť je úplně jedno kolik bodů téhle hře dal který server. Důležitá je jen samotná recenze (která ale samozřejmě nebude nikdy nezaujatá), ne nějaké hloupé číslo. Já osobně jsem fanatický kult kolem tohoto simulátoru kotoulů bez děje nikdy nepochopil. Pěkná hra s pěkou atmosférou, ale abych si u toho třel úd, to asi ne.
-
Bylo to vždy 10/10 protože na základě té recenze jsem si hned po přečtení DS2 zakoupil.
-
Tak jsem teprve v undead settlement a jsem nadsen !!! na postarsi GTX 770 vsechno jede super lagy jsou jen par sekund po ozivnuti u bonfire grafika super zadne pady ..ovladac používám playst. DS4
ma skoro stejne nastaveni jako bloodborne na PS4 , zkousel jsem i na TV (pres PC) ale na lcd 24" je no lepsi..a hezci (bude to to TV)
cus -
Klávesu "Y" nalezneš nalevo od klávesy "X" při českém rozložení klávesnice, u anglického rozložení se nachází mezi klávesami "T" a "U" v horní řadě písmen.
-
Pujčím si dneska gamepad a když to fakt bude znatelně lepší, tak si ho pořídím. Jsem zvědavý, jestli budu méňe umírat. :D
-
A jsme ve fázi rozpoutávání hádek kvůli tomu, že něčí oblíbená hra dostala o bod méně. Radši ani nebudu pomýšlet, co by se dělo, kdyby Uncharted 4 nedostala 10/10 (což je hodnocení, který si tahle série nikdy nezasloužila).
-
1 díl jsem dohráhl a pak už to byloa jedno a to samé takže jako u CoD Battlefield etc u mě existujou pouze první díly pak je to jedno a to same v jinem kabátě
-
Přesně tak, nejsem nedomrdlej puberťák kterej si muže dovolit strašit do rána a jen pařit každou blbou hru co vyjde xD Díky bohu tyto dny už jsou zamnou. Až vyrosteš, taky se ti změní priority ;)
-
Zrovna souls serie je na gamepadu lepsi ve vsem...treba pomala chuze musi bejt na klavesach luxusni...
-
Je to první DS hra, kterou hraju a jsem naprosto spokojen. Atmosféra a výtvarná stránka na výbornou. Zatím hraju na k+m a dá se to, nějak nechápu v čem je páčkovač lepší. :)
-
Nedělají náhodou na něčem podobném už autoři lords of the fallen?
-
Sa neposer a to ze si to ukradol z netu sa tu privelmi rozdrapujes
-
Předpokládám že si ty svoje stroje většina z nich skládala sama a nazvala tam něco špatného. Njn taky jsem měl podobny problém když jsem hrál GW1 vyměnil jsem RAM a bylo po problému ale ty chybí stali za to npr. My postaví ve městech pořád skákali a podobně
-
PC verze za 8, konzolová za 10.
-
Mně přijde, že se bojí dát spíše nižší. Dle všeho, co je řečeno v recenzi, ta hra osmičce neodpovídá... Každopádně by mě zajímalo, jaké by bylo hodnocení, kdyby recenzent zaznamenal nějaké problémy (např. to zmiňované doskakování textur popř. jejich probliknutí, které jsem viděl snad u každého gameplay videa na yt).
-
Přečti si recenze uživatelů na Steamu a uvidíš. Nejčastější je padaní hry při přiblížení se k bonfiru. A hodně lidí jako vždy bojuje s optimalizací.
-
Zrovna jsem to dokončil,začátek sem byl takovej rozpačitej,srovnál jsem jestli dobrý nebo špatný.Pak to přidalo na gradaci a totálně mě to pohltilo,leuxusní herní zážitek *3*(hraju na PC s mrkváckym gejmpedem)
-
Bylo to vždy 10/10 a určitě ti to potvrdí i historie na waybackmachine.org