Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč si myslíš že píšu 8 a ne 10,protože jsem dohledal recenzi Ds 2 tady na games a a vidím 8/10.Opravdu.Pak je můj příspěvek smazán.Vyhledám po nějaké době znova hodnocení a už to není 8/10 ale 10/10.Na games vevidentně vladnou krycí mánevry putinovského střihu.
  • a k tomu by sme im pribalili mys a klavesnicu nech si zahraju...mimozemske civilizacie
    by sa tak vytocili ze by prisli na zem a spocitali nam to
  • Můžu se zeptat jaké jsou bugi na PC oproti konzolim? Mám nahráno cca 50 hodin a krom lagu jsem nic nezaznamenal
  • MickeyMutant
    Chceš říct, že věříš, že Američani přistáli na Měsíci a chemtrails jsou jen neškodná pára?
  • MickeyMutant
    Jednička nedostala průměrně víc proto, že mnoha recenzentům tehdy přistála v klíně nějaká divně těžká japonská hra od neznámého studia. Ještě nestačila propuknout Dark Souls mánie a hra nebyla tím fenoménem, jakým je dnes. U dvojky už se všichni celkem orientovali*4*
  • Pokud by byl každý díl tak propracovaný jako tenhle, tak s tím opravdu nebudu mít nejmenší problém.
  • nightborne
    Čéče, mně zas přijde docela otravná ta potřeba ve všem vidět nějaký konspirace a číst mezi řádkama tam, kde prostě nic není =).
  • MickeyMutant
    Naivo. Nic není tak jednoduché, jak se zdá na první pohled.
  • No, podívat by ses měl spíš ty :)
  • Serie dark souls je proste tak dobrá, že kdyby lidstvo melo poslat do vesmiru nejake poselstvi pro pripadne mimozemske civilizace, poslali bychom krabičku se sberatelskou edicí DS, jako kulturní dedičstvi naší civilizace.
  • po Z3 prikovala k monitoru. dal jsem to nečetl *3*
  • To chupacabra

Dark souls 2 ohodnitili 8/10.Stačí se podívat moulo.
  • Lol tady je zase nablito, každému druhému tu praskla žilka, že na Games to dostalo 8/10 když by ste tomu dali 9. A třeba já mám rád Dark Souls 2 s dlckama víc než jedničku.
  • nightborne
    A nebo se to prostě líbilo za osm ;).
  • vysledna 8cka nesuvisi ani s hrou ale pr1posr4ny recenzent sa bal dat vyssie cislo po tom failu s DS2. cisty amaterizmus. + sa budu smiat na recenziach z 90tych rokov a tvarit sa profesionalne...
  • No nevim, dvojka má lepší hodnocení než jednička. *1* Spíš bych to viděl tak, že hodnotící stupnice už má dneska trochu jinou funkci a kritéria.
  • Dej si bacha. Bavíš se o level designu, ale původní reakce se týkala architektury a art stylu (= vizuál). Můžeš mít supr architekturu a krásný lokace a přesto mizerný level design (nelogičnost umístění potvor, tunelovitost...).
  • MickeyMutant
    Nepřímá úměra - čím více stejného, tím méně chuti. Pokud by za dva roky vyšly DS 4, pak DS 5, a bylo to pořád víceméně totéž, tak by to nakonec nejspíš nedostávalo ani ty solidní osmičky.
  • Co takhle vysvětlit? :D asi ne co?)) hraju to ale nepochopil jsem ani jednu :D možná jednu :D (lvl 40 )
  • Abychom nekritizovali jen Games.cz - DS3 má horší hodnocení celosvětově. Já myslím, že tady je krásně vidět, jak dneska funguje hype a "profi" recenze. Hodnocení DS 2 je tak z dnešního pohledu očividný hromadný přešlap, který bohužel není ve světě AAA her vyjímkou. Řekl bych, že časem se dočkáme ještě větších absurdit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit