Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj,dotaz ke dvojce, ve shaded woods je brana, dle navodu jsou potreba duse - sinner, old iron king, rotten a freja...su kousek od rottena. Duse Freji jsem jaksi spotreboval, vypadala normalne...narozdil od te Sinnera Old Kinga ty mely jiny tvar a jsouo oranzove...jsou opravdu potreba ty ctyri a ne ty tri ? Su ted KO bez duse Freji ? nejak se me to nezda....diky
    • Potřebuješ buď 1mil soul memoery nebo všechny 4 bosse u primal bonfire KO. Nic víc.
      • jj uz to mam uz jsem za, diky...dobrej pocit :) Vcera padl Rotten a tradaaaa
    • Zdar. Pokud si pamatuju ta brána se otevírá prstenem který musíš nasadit. Tusim ze je to king's ring. S dušemi to nemá nic společnýho
      • Prosmejdil sem net a jsou potreba duse tech 4 bosu a je jedno esli jsem je uz absorboval takze dobry :)
      • Je to tak
    • kennyB
      Ta brána se otevírá buďto za čtyři duše z bossů, nebo když jsi získal určitý počet soulů z klasickej nepřátel. Už nevím kolik jich je třeba, ale nemusíš se bát, že se dveře po spotřebování boss duše neotevřou *3*
      • takze staci jen fakt ze jsem je zabil...je to tak ? jejich duse klidne muzu trejdovat ci spotrebovat apod...tudiz zabiju rottena a doskacu k brane a ona se otevre...?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit