-
jak mam celou sérii DS rád, tak ultra fanoušci opět ukázali jaké jsou ho*ada... smutné, přestanu ty diskuze číst, akorát mi to ty hry kazí...
-
-
Sis popletl strany. Já tu vidím tolik trollů, že to není až pěkné, Fanoušci normálně diskutují...
-
-
Tak to je královský troll.
-
-
-
"O zápletce se toho nicméně o moc víc prozradit ani nedá, protože, přesně podle zvyklostí série, nabízí velice široké možnosti vlastní interpretace. Tento způsob podání příběhu má samozřejmě svá pro i proti. Hráč, který upřednostňuje epické vyprávění s jasnou gradací a přesně definovanou katarzí, se v Dark Souls III pravděpodobně opět nenajde."
- Přesně tohle je důvod proč jsem nedohrál ani jeden DS. Ten svět byl na mne moc abstraktní. Ano nádherně temný, ale taky s naprosto minimálním přesahem do reality. Ne že bych neměl rád abstrakci a nepřímou naraci. Nakonec takový Half life si člověk taky musel sám interpretovat co se vlastně děje, ale u DS jsem si říkal - Hele co se to vlastně děje? Proč mám porazit tohohle bosse? I když samotný průchod představoval výzvu nějak to prostě netáhlo. A ne nesouhlasím, že epické vyprávění je protikladem abstraktní narace... Taková minimalistické příběhy zaměřené na lokálnost jsou taky fajn...
Nakonec ale jestli tam bude možnost znovu běhat s kopím (s kterým jsem to hrál asi jenom já *12* ), tak si to někdy vyzkouším rád. *4* -
-
no tak zas nepřehánět ... proč porazit toho a toho bsoe apod. tam je vždycky vystvětlení jak v 1 tak v 3 , to že lidi přeskakujou dialogy je věc druha :-(
-
-
Lol nizsi hodnoceni nez Undertale.
-
Nějaká rada jak rozjet gamepad? Mám půjčeny Genius Maxfire Grandias 12, zapojím ho do usb, naistaluje se driver a tváří se ok(win 10)...jenže ve správci zařízení není a DS3 mi ho taky nebere. Přitom když zapnu joy.cpl, tak normálně funguje, můžu ho kalibrovat, atd.
-
-
dooručuju zahodit gamepad a koupit gamepad s Xinpuem
-
-
Dovolím si korekci "XInput"
-
-
Googlit nebo si sehnat běžnější (X360/One, PS3/4) gamepad, jinak i myš + klávesnice konečně obstojně funguje.
/mohlo by ti moci prográmek "Xbox 360 Controller Emulator", ale jak funguje nebo se nastavuje s tím ti nepomůžu -
-
Ať googlim jak chci, tak mi nic nepomáhá. Přes ten emulátor se to taky načte, můžu si to nastavit jak chi, ale ve hře to pak prostě nejede...
-
-
Spouštíš ten x360ce z adresáře kde je spouštěcí soubor hry?
-
-
Ne, už to jede. *1* Ale zatím mi to nepřijde nějak lépe ovladatelné oproti k+m.
-
-
Úplně to nechápu, ale lidem v komentáři to pomohlo tak pokud si na tohle nenarazil zkus to
https://www.youtube.com/watch?v=icdz1-xuwZo
-
-
-
-
Lol tady je zase nablito, každému druhému tu praskla žilka, že na Games to dostalo 8/10 když by ste tomu dali 9. A třeba já mám rád Dark Souls 2 s dlckama víc než jedničku.
-
16:10 bez pruhů - unsupported v3
popisy ovládání na pc styl press A and left button - repete v3
10/10 -
-
btw doufám že to někdo za vývojáře externě vyřeší, stejně jako šlo nakonec externě vyřešit far cry 4, docala rád bych si to pořádně zahrál, ale přez jednu věc u mě vlak nejede, pokud hra neumí ani fullscreen bez pruhů, ten malej ořízlej obraz mě děstě prudí
-
Tento človek má ale pravdu. Hrám to na PC, tak kua kto očakáva, že konzolista bude mať myš a klávesnicu, že?! Ale všetci očakávajú, že PC hráč má doma 10 ovládačov! Je to lenivé od vývojárov!
-
-
Stačí jeden.... je to deformace některých omezených Pc hráčů.
-
Sa neposer a to ze si to ukradol z netu sa tu privelmi rozdrapujes
-
už se ti povedlo na K+M provést Kick? LOL, to je rébus sám o sobě a nevim esi to vůbec jde vyřešit
-
-
úplně bez problémue jenom to mam nejde s kordem
-
-
ok tak to dává smysl, je známá věc,že s kordem se kopnout nedá, s kordem se dá pouze sekat a válet se po zemi ve změti těch nejtemnějších z temných kotoulů... btw, jak teda ten kick uděláš? :D zandáš kord a zmáčkneš co? :D
-
-
-
-
jj pravda bolí, že fanboys?
-
-
vzhledem že to dostalo 8/10, tak jsi k pravdě na hony daleko ty 10/10 .)
-
-
zajímavá mentální filtrace mojeho komentu...
-
-
-
-
Serie dark souls je proste tak dobrá, že kdyby lidstvo melo poslat do vesmiru nejake poselstvi pro pripadne mimozemske civilizace, poslali bychom krabičku se sberatelskou edicí DS, jako kulturní dedičstvi naší civilizace.
-
-
a k tomu by sme im pribalili mys a klavesnicu nech si zahraju...mimozemske civilizacie
by sa tak vytocili ze by prisli na zem a spocitali nam to
-
-
Osobne pre mňa ide o hru, ktorá ma konečne po Z3 pritiahla k monitoru a skvele sa bavím.. podľa mňa ide asi o najľahšiu DS hru - ale to samozrejme závisí od viacerých faktorov, pre niekoho kvôli určitým veciam môže ísť aj o najťažšiu - hra má samozrejme zase skvelú atmosféru, skvelý artdesign, super súbojový systém, veľmi dobrý level design, obecne dobrú technickú stránku, atď.. takže všetko dobré čo bolo v DS1 a v DS2 + vylepšené veci (hlavne z nie až tak výbornej dvojky)..
ALE a teraz dúfam, že aj najväčší fanúšikovia hier od From Software mi dovolia aj niektoré veci v hre kritizovať, lebo v hre sú veci, ktoré trochu ničia alebo zhoršujú dojem z hry
Po prvé, nepriatelia prechádzajú cez textúry a ich útoky prechádzajú cez steny a pevné prekážky a tým pádom v podstate majú k dispozícií lacný útok, ktorý môže niekedy znamenať zbytočnú a hlavne neférovú smrť - človek stojí za stenou a z ničoho nič prejde tou stenou meč a samozrejme ma zasiahne - a to je podľa mňa problém.. čo samozrejme vedie k zbytočnej frustrácií, ktorá by nemala v tejto hre existovať, keďže vieme čo smrť v tejto hre znamená.. v tomto dieli som to zatiaľ videl najviac z celej série a to pritom som začal nehral hru toľko hodín ako predchádzajúce diely - samozrejme nestáva sa to väčšinu času, ale patch by bol podľa mňa veľmi potrebný, ktorý by toto odstránil
Po druhé, kamera v niektorých momentoch úplne zblbne a začne robiť kúsky, ktoré tiež môžu viesť k neférovej smrti a taktiež niekedy zameriavanie nefunguje ako by malo .. niekedy je to veľmi, veľmi otravné, ale toto sa tiež nestáva tak často, aby som musel hru kvôli týmto problémom vypnúť
A po tretie, aspoň zatiaľ čo som hral, tak loot ma sklamal.. ako Knight stále používam začiatočný meč, ktorý len vylepšujem lebo lepšiu zbraň som doteraz nenašiel.. podobne ako brnenie.. ale to tu všetko závisí od viacerých faktorov a napríklad LUCK nemám na vysokej hodnote, tak aj to prispieva k tomu, že nenachádzam tak dobré predmety ako by som mohol
Potom ostatné veci, s ktorými mám problémy sú veľmi subjektívne : hudba ma zatiaľ neuchvátila toľko ako hudba z DS1, svet nie je tak pekne prepojený ako bol v DS1, bossy zatiaľ (asi 5-6 čo som stretol) boli vcelku dosť ľahký, a aj keď artdesign sveta, brnení, nepriateľov je ako vždy špičkový, tak ta technická stránka mi príde horšia ako pri Bloodborne, keď človek hrá na K+M, tak sa popisky k ovládaniu nezmenia a stále sú tam Xboxové tlačítka, čo by hra z roku 2016 nemala mať, atď...
Ako som ale už spomínal, DS3 je po veľmi, veľmi dlhej dobe hra, ktorá ma vie udržať hodinu a aj dlhšie pri monitore a to znamená, že hra ma veľmi baví a skvele sa bavím.. ak by som dal DS1 9/10, DS2 7/10, tak DS3 by som dal 8 - 8,5/10.. ale taktiež som rád, že ide o posledný diel Souls série - podobná situácia ako pri Z3, hry super ale som vždy zato, ak vývojári chcú prejsť na niečo nové, originálne a skúšať nové veci -
-
po Z3 prikovala k monitoru. dal jsem to nečetl *3*
-
-
To je pre teba tá slovenčina tak tažká ? *8*
-
-
Obtížnostně přituhne v druhé polovině hry, a to jako tak, že jsem myslel u některých bossifghtů, že na to nemám.
Pokud máš problémy s kamerou, tak doporučuji se naučit hrát bez lock-on, u některých bossfightů to pomáhá a lock-on je u nich k ničemu(velké potvory).
Pokud jsi začal s Knightem, tak jsi udělal chybu, ten je vážně neskutečně silný, longswordy jsou asi nejsilnější zbraně v celé hře(Sprint 2h R1 zastunuje vážně vše.), ale musíš sám experimentovat se zbraněmi. Doporučuji vyzkoušet třeba kosu, ta je naprosto úžasná, nebo Dual-wield šavle s bleed.
Mě osobně se hudba docela líbí, hlavně přechody mezi fázemi bossů, nicméně zase, to nejlepší příjde teprve v 1/2 hry, kde OST k Oceirosovi je moje nejoblíbenější písnička z celé série.
Oceiros OST(Neposlouchej pokud si nechceš pokazit překvápko) https://www.youtube.com/watch?v=FVHpOHQum5o
EDIT: Jinak může hrát roli taky to, že soundtrack, narozdíl od Bloodborne, je syntetický. -
-
Vďaka za tipy.. no tak sa mám načo tešiť v druhej polke hry, čo :)
Inak lock-on až na výnimky nepoužívam pri súbojoch s bossmi - to som zistil už v DS1, kde kamera fakt nevedela kde jej hlava stojí :D.. ale problémy som mal napríklad s dvoma nepriateľmi, kde kamera nechcela z nejakého dôvodu prepnúť z jedného nepriateľa na druhého a z toho plynuli iné problémy ..
Knighta som si vybral kvôli tomu, že som za neho hral či v DS1 tak aj v DS2 a hlavne má od začiatku štít s 100 % absorbovaním poškodenia, lebo ja som veľmi naučený hrať v takýchto podobných hrách s mečom a štítom..
Pri tej hudbe fakt ide o subjektívny pocit, verím tomu, že hudba v DS3 sa môže mnohým ľudom páčiť, ale ja zatiaľ ani pri jednej melódii som si nepovedal "to je bomba, tú hudbu si pustím aj mimo hry"..
Inak neviem kto tu všetko dáva mínusy aj príspevkom, ktoré len ponúkajú rady s hrou iným ľudom .. ale to je internet, tak asi by ma to nemalo prekvapovať -
Koukám že máš přehled,nevíš jsou tam naký farmící itemi?Našel dva seprent ringy a štít.dík
-
-
Hlavně používej mince. Rusted coin a Rusted Gold Coin. Pokud ale chceš farmit craftovací materiál(Large shardy a titanite chunky) tak počkej do druhé půlky hry, tam large shardy padají z každého nepřítele a chunky z každého třetího. A ještě luck zvětšuje drop rate, ale nedoporučuji ho levelovat, teda pokud pak nepoužiješ Pale Tongue u Rosarie aby sis předělal staty.
EDIT: A ještě rapír od Crystal Sage, scaluje s INT a dává item discovery. A symbol of Avarice(Hlava mimika), ale to ti ubírá život. -
-
Zbejvá poslední bossák *3* ,jen si pak chci zakoupit bosacký zbraně a vyzkoušet ng+.Takže díky
-
-
Jinak pokud chceš farmit duše, tak v jedné tajné lokaci je donekonečna se respawnující rytíř, který ti dá 5000 duší s každým zabití a je kousek od bonfiru.
-
Takže mě jde o duše ne o matroš *4*
-
-
-
-
-
-
když jsem hrál jen jedničku, nehrál jsem dvojku. Stojí za to hrát dvojku, nebo šáhnout rovnou po trojce? Navíc kdoví kdy se k tomu dostanu. Hry je nejlpší nechat na dlouhé zimní večery, když je venku tma a nedá se nic jiného dělat.
-
-
Jdi rovnou do trojky, mě dvojka nevzala. Jednička a trojka je pro mě perfektní. Dvojka, když tak časem...
-
Rovnou na trojku. Dvojku můžeš koupit, abys měl čím na podpal.
-
Tím chceš říct, že hraješ jen v případě, že nemáš nic jiného na práci? Takže jen další casual player, kterých jsou po světě miliony? To jsi mě zklamal, Drizzte.
-
Sáhni po dvojce. Ta tu má 10/10, takže bude asi lepší...
-
-
Nevím co dělám špatně, ale už v high walls dostávám od těch knightů neskutečně do držky, vlastně od všeho kromě základních potvor neskutečně dostávám. :D Hraju za knighta a příjde mi, že je strašně pomalý...nikomu se skoro ani nedostanu za záda. Mám u tohoto classu zůstat nebo mám zkusít jiný?
-
-
Na 30-70% máš normalní rychlost rollů a insisible frames. Takže stačí nemít přes 70% equip burden, knight class má dost slušné zakladní vybavení, párkrát upgradni ten meč. Na ty enemy knights buď rollovat jejich útoky, nebo se držet na té straně kde mají stít - počkat až zautočí a dát mu backstab animaci párkrát.
-
Zostan u knighta. Je to lahka classa. Chod si upgradnut zbran ak mas shardy a upgraduj strengh a vigor. A najdi Claymore mec. Je to top zbran a je pri tom drakovi ktory chrli ohen, ked pojdes hore schodmi a potom dolava.
-
-
No tak na tuhle radu jsem si vzal claymore a je to ještě horší... Předtím jsem měl menší meč a už začínali padat slušně a sekání bylo o dost rychlejší, údery padaly pěkně rychle za sebou. Říkám si "ok, vezmu teda ten clymore a bude to ještě lepší" a ono ne... Věcí mam pod 70%...
-
-
zůstaň u long sword, na začátku je k nalezení raw gem, nevím, jestli ho už máš, ale prostě si ho hoď přes infuse(u kováře) do long sword. Long Sword je opravdu v tomhle díle silný(ani nevím proč), takže pro začátek to bude pro tebe nejjednodušší.
-
-
Ale jo, nějak to půjde...Ale než já to dohraju a jestli vůbec, tak mi to zabere x stovek hodin. :D Teprve jsem sundal Vordta a už mám odehráno přes 7 hodin. :D
-
-
-
-
Classa je nepodstatna.
-
jestli nejsi pretižený, je to weight ratio ktere by nemelo byt tuším pod 70%
-
-
*nad 70
-
-