Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls - videorecenze PC verze
1.10.2012 | Pavel Dobrovský
336 příspěvků
-
ty kočky sem sundal,ty byli vklídku....
-
A sakra...já jsem na úrovni 45 a magickýho ještě nemám nic..jako štít mám knight shield +5 a jako hlavní zbran dragon sword..nic lepšího nemám :-)) tak ted jsi mě trochu odradil,ale i tak to asi zkusím..uvidíme :-D
-
Ozaj v tom lese čo Sif sú aj tie prerastnuté mačky, tak do Sen F. je ešte čas.
-
Nemyslím zaměřování, to řeší Mouse Fix výborně pomocí kolečka myši. Myslím kameru, když po tobě jde víc než jeden nepřítel.
-
sice jsem to jeste nedohral, ale vicemene souhlasim s kolegou, tez pc-core, je to peklo, je to peklo, je to peklo, ale po case se to da naucit i s mysi a klavesnici, ale je to peklo *1*
(predevsim jaksi debilni zamerovaci system, ma jistou logiku, ale ma znacnou demenci, s ovladacem to az tolik nesouvisi bych rek) -
vyvážiť brnenia aj na mágiu, ten meč čo má je magický ja som to mal cca pol na pol, používam Bastard sword, ale naň som si zobral Raw Claymore /či ako/ jeden silný úder a saltá dozadu, stamina, štít som mal na mágiu 80, ten udržal aj dva jeho útoky a potom 7 pokusov, level som 65
-
Vyborna hra,to ze je hardcore a vyzva je jedna vec ale prekvapivo ma zaujala graficka stylizacia a uplne som zo zaciatku vytesoval aka je ta hra temna,uplne to z nej salalo,temnota a beznadej sveta bez ohna.Tiez ma zaujal ''pribeh'' je sice pravda ze v tej hre pribeh v podobe nejakych questov,cutscen alebo rozpravania nie je ale aj tak som mal pocit,ze ten lore je velmi prepracovany,vsetky itemy maju svoj vlastny popisok a podobne drobnosti ktore mi to pekne dotvarali a menej je niekedy viac,nehovoriac,ze samotna obtiaznost velmi zhutnuje atmosferu pretoze hrac vie,ze moze o nieco prist.A v neposlednej rade zaujmavy multiplayer,ktory vobec vo viac menej singleplayerovej hre nevadi ale pekne ju posuva este vyssie narozdiel od na silu implementovanych multakov v ostatnych single hrach.
-
40 vitality, 40 endurance, Quelaag's Furysword +5 a Lightning Uchigatana +5. To je mi nějak povědomé*4*
-
Jojo,boj s více nepřátele je problematický,jakmile máš zaměřenýho nepřítele,začne ti to automaticky přeskakovat...já to řeším tak,že se snažím vyhýbat soubojům s více protivníky co to jen jde a nebo si je lákám tam,kde na mě můžou utočit jen po jednom a pokud opravdu dojde na nevyhnutelný boj se dvěma a více protivníky,tak okamžitě zaměření vypínám...
-
Právě se na něj chystám...na jaké úrovni jsi,jestli se můžu zeptat?..nějaká dobrá taktika? díky .-)
-
Ts. Ts. Ts! Lukášovi především stávkovala ta zrůda jménem GfW LIVE. Jinak na osmdesátce nadšeně kosí, co mu přijde do cesty.
-
a na klávesnici, Chaos Witch Quelaag je už dole, takže Sen's Fortress, ale najskôr si idem k sestre upgradnúť lahvinku.
-
Stává se to dost často. Když je blízko víc nepřátel, když bojuješ v omezeném prostoru, když je nepřítel tak velký, že ti chvílemi zakrývá výhled a kamera se to snaží zběsile řešit, když bojuješ blízko propasti a avatar se rozhodne pro kamikaze úhybný manévr, který jsi provedl před dvěma vteřinami na úplně jiném místě...
-
0:18 práve som zložil Sifa
-
videorecenze pc verze: press (trojuholnik) to pick up :lol: *1*
-
Jako občas mě to taky pěkně naštve,když kamera zablbne a já kvůli tomu umřu,ale neřkl bych,že se to stává až tak často..většinou opravdu umírám jen díky své vlastní blbosti...
-
Taky moc nechápu ty často se opakující výroky o tom, že každá smrt je spravedlivým vyústěním chyb hráče. Není. Spousta nezdarů pochází z problematického ovládání a divoké kamery. Člověk se tak musí naučit nejen bojovat s nepřítelem, ale i s překážkami hry samotné.
-
Nevím jak klávesnice, nezkoušel jsem to na ní a slyšel jsem na to jen špatné ohlasy. Já to jedu už od začátku na gamepadu a na klávesnici bych nešel. Už jen to že je to hnedka všechno "po ruce" a tak se to hraje jedna radost...
-
Přesně tak,já se jim tady musím tlemit,jak tu všichni bulí,ž si musí koupit gamepad,ale že by to nejdříve na klávesnici s myší vyzkoušeli to nééé.. :-)))
-
Hezká recenze i hra. Pro mě to sice není, nemám na to nervy a ani nejsem ten typ HC hráče, ale fanoušky si to určitě najde i na PC. Věřím tomu, že by mi to ani tak nevadilo, kdyby tam byl příběh. Přece jen moje oblíbené rpg Gothic 2 s datadiskem taky nebylo nic jednoduchého a na mě to bylo dost HC, ale nevadilo mi to. :)