Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Protože jsi dem*nt a prosím nelez do diskuze na kvalitní RPG, kterým se svojí podprůměrnou inteligenci nerozumíš. Najdi si holku nebo něco jiného a přestan otravovat.
  • To seš asi retardov*nej když nedokážeš ovladat věc s 12ti tlačítky pro ovládaní a s dvěma analogovými páčkami. Start, select a tlačítko pro navrat do menů nepočítam, to už by na tebe asi bylo moc tlačítek.
  • je pravda že ovládání na myši a klávesnici je naprosto Otřesné. Když pomaloučku hýbu myší po milimetrech, kamera lítá jak pominutá, zato když myší pohnu rychle, pohne se kamera jen o kousek. Opravdu inteligentni :D
  • Všechny předměty máš popsané v inventáři. Do wiki se nekoukat a na vše přijít sám :)
    To píšu i přesto, že jsem dlouho žil v domnění, že duchy nelze zabít a tomb of giant jsem šel potmě :)
    To že se probojujeě někam, kam jsem neměl jít to nechápu.
    Ve hře ti nikdo neřekne kam přesně jít a ono ať se vydáš kamkoliv, tak všude něco je a je na tobě v jakém pořadí děláš věci. To mi přijde na hře právě super, že ti dá celý svět naráz a jdi si kam chceš a objevuj si ho jak chceš. No a pokud prostě chcípáš a nedáváš to, tak jdu přece jinam, kde třeba tolik chcípat nebudu :)
  • No neviem ci je blbost ked mi robi problem prvy kostik, teda ved dam ho ale po 10-15 minutach ked sa kryjem/ustupujem a sem tam mu slahnem.
  • No urcite mi bude trvat kratsi dobu poprat se s klavesnici a mysi nez se ucit s gamepadem (ktery po dohrani budu moct vyhodit pac nehraju hry ktere se s tim daji ovladat). Diky moc za reakce, pujdu do toho.
  • No velmi som sa tesil, ale to na pecko (nie na pécécko) ovladanie k tomu patri? Stale vsak nad tym uvazujem.
    Poradte mi prosim mam si ku originalu kupit aj gamepad? Bude to lepsie alebo sa mam nato kaslat a zaobstarat Darksiders II ????
  • A ty taky asi nevypadas na fesaka,ze jo ?
    blbecku
  • MickeyMutant
    Dobré je využívat obě možnosti podle situace.
  • MickeyMutant
    Ze stejného důvodu, z jakého teď píšeš recenzi na Skyrim ty - aby se autor mohl blýsknout. A vůbec, dokud do diskuze nedodáš svou neaktuální Skyrim recenzi, tak jsi u mě mrtvej muž.
  • protoze je ta hra fakt dobra ?
    A kdyz se ti nelibi tak se nekoukej na tyto recenze , btw hra vysla nedavno na PC tak asi proto , a mozna I proto protoze je tam novy obsah kterej na PS3 verzi nebyl.
    A mozno proto ,protoze maji redaktori plne zuby magorku jako ty s debilnima otazkama !?
    No proc asi?
  • Ja se naucil s vice protivnikama bojovat bez zamerovani a bylo to super krasne se pak povede zasahnout treba dva nebo tri v rade nebo probehnou za protivnika podel boku coz se zamkem taky nejde. Jenom to chce dost cviku aby si clovek pohlidal kde mas stit.
  • Trol.diskuzni
    Ta hra je snad starší než Skyrim, proč se na ní tedy na Games.cz pořád píšou recenze? *6*
  • MickeyMutant
    Díky bohu za to!
  • MickeyMutant
    Příběh tam je, ale je docela pečlivě poschovávaný v náznacích, útržcích rozhovorů a popisu předmětů.
  • ja se divim ze v dnesni dobe nekdo dela offline rpg, pro spolecnosti by jiste byla mnohem vynosnejsi alternativa udelat to online. ten pvp co tam je muze byt sice fajn ale je to pravdepodobne jen takova nahrazka
  • MickeyMutant
    Drž se u něj co nejblíž, to ostatně platí pro spoustu bossů. Jeho útokům se radši vyhýbej a blokuj až v nouzi. Jak se mu dostaneš někam pod břicho, tak kuchej, dokud máš staminu. Pak uteč. Opakuj. Za celý souboj tě nemusí vůbec zranit - nepravděpodobné*4*
  • jj, inak ja sa prezliekam furt, podľa nepriatela.
  • myslíš jako nějakou zbroj? Abych řekl pravdu ani nevím...já mám na sebě jen něco hodně lehkýcho abych se mohl dobře hýbat....
  • nie magické, ale obranu proti magickým veciam, to iste už niečo máš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit