Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dekuju za recenzi s Pavlem Dobrovskym nemam problem, stejne jako hrat s klavesnici a mysi... jde skutecne jen o proces uceni a spravneho namapovani. Mam za sebou 300+ hodin a hra me porad bavi coz jsem skutecne necekal, bavi me tvorit novy buildy - inspiraci najdete napr. zde http://mugenmonkey.com/darksouls/ a zde http://darksoulsbuilds.imgur.com/all/ A mala rada, tip na zaver ( osobne jsem na to prisel az ke konci :) pokud chcete pomoc s bossem od hracu, tak u ohniste obetujte humanity - promena do lidke podoby a zahy uvidite na zemi summon znameni hrdinu nabizejici pomocnou ruku.

/bow
  • Luke
    Do DLC směřuju teď v NG+. Říkal jsem si, že nejdřív dojedu původní hru, pak se dám v NG+ do DLC. Jenže - aha! - v NG+ kvůli tomu musíš znova dojít do archívu (takže musíš zopakovat všechno, co je před lordvessel).

A ono není divu, že to lidi neodemknou, když všechny wikiny jsou psaný podle konzolovek, že ;)
  • Co tady vyvádíte na tom webu,nemá obdoby.Na co chcete vůbec peníze?
  • x_ander
    No problém s přehrávačem má docela dost lidí, když si projdeš diskusi. Takže by jeho změna nebyla od věci.
  • RazorProduction
    BORDERLANDS 2 se nejak zapomnel ze ??? *16* a toma zaujimal Lukašov nazor :/ *13*
  • problem bude na tvojej strane...ja som klikol play, zvacsil video na fullscreen a pozeral az do konca bez zastavovania
  • Super

Děkuji za odpovědi. Asi si to k Vánocům pořídím. *4*
  • udelejte neco s tim prehravacem, to nacitani je hruza... na zdejsi videa bych se podival rad, ale 5 sekund videa na 20 sekund nacitani mi neprijde jako optimalni pomer, po minute jsem to musel vypnout (stejne tak u predchozich videi, clovek to vzdycky akorat nastve)
  • Větší trhací kalendář z videa jsem neviděl.
  • Bez na druhou stranu na hrad.
  • prave me prisel prijimac pro pc.. ted uz snad xbox wirelless controler pripojim i k pc... to znamena, ze...
  • Zaujimalo by ma ci Pavel dohral aj novy obsah v podobe Artorias of the Abyss DLC. V celej recenzii som si nevsimol obrazok z Oolacile lokacii. Kopa ludi, ked nevie ako, moze totiz o cely novy DLC obsah prist. A prave suboj s Artoriasom povazujem za to naj co mi zatial hra ponukla :)

Este mi ostavaju demons ruins, drak v Oolacile, Helkite wyvern na moste a final boss v DLCcku, tak je mozne ze tieto este Artoriasa prekonaju, aj ked to nepredpokladam :).
  • 1) Sandbox v style TES serie to nieje. Ale nieje to ani tunel :) Ten Level design je dost svojsky a hlavne logicky. Lokacie su medzi sebou prepojene, existuju rozne tajne skratky atd. Su tu aj otvorenejsie lokacie ako lesi v okli hradu ale zase nic na urovni sandboxu, cele to je take komorne a to prave robi tu skvelu atmosferu.

2) Da :) ale urcite nie z uvodu, ono je hlavne sa naucit sledovat pohyby nepriatela a cakat, treba zabudnut na zbesile mackanie tlacidiel a spoliehat sa, ze ono to niako vyjde. Skratka ked pristupis na pravidla sveta a naucis sa ich tak budes umierat menej :).

Naprikad ja teraz som rozohral cvicne druhu postavu (nie NG+) a cele asylum som priesiel bez smrti a ani demon (prvy boss), ktory mi na zaciatku hrania pekne zavaril teraz nerobil problem.
  • Caincz
    Hra není tunelovitá, naopak, je to poměrně velký otevřený svět, který postupně prozkoumáváš a jediné, co tě limituje, je obtížnost nepřátel. Nevlídnost jsi vystihl dobře a správně, ale zároveň to je právě kouzlo téhle hry. Neustálý pocit zmaru, depresivní prázdná prostředí, ale na druhou stranu zas nekonečně krásná a propravcovaná architektura. Jinak co se týče toho umírání, je to subjektivní. Umírat budeš, a hodně, ale po čase se dostaneš hře na kobylku a odhodíš zvyky z "casual rpg" typu skyrim. Naučíš se "myslet Dark Souls" a každá smrt už nebude frustrací, ale naopak tě nakopne k dalšímu snažení. Rozhodně si tuhle hru nenech ujít.
  • Chtěl bych se prosím zeptat
    1) Je to tunelovitá hra? Nebo to má i nějaký sandbox? Hra na mně působí dost nevlídně - připadá mi bez života. Jako kdyby mimo hlavního hrdiny nebyli ve světě - žádné kladné postavy (NPC)
    2) Každý si představuje pojem Hardcore trošku jinak, tak se zeptám. Dá se ta hra dohrát, tak aby jste moc neumírali? Dovoluje hra hrát chytře? Nebo prostě co náběh - to zkušenosti z příšery (jak s ní příště bojovat) co mne zabila - příště se už poučím...

PS:Situace se od vydání změnila - je tedy ovládáni na klávesnici rozumnější ?

Díky
  • Bohužel, původní buttons tam zůstaly.
  • Hra nemá jenom PVP ale prolíná se to online s ostatními hráči různými způsoby. :)
  • Do not feed the troll.
  • Gamepad je dobrá investice. A pokud máš rád darksiders, tak ho užiješ i u něj. Rozhodně si kup gamepad pro Xbox 360 na PC a pak si vychutnej Darksiders I/II i Dark Souls. Také si na Dark Souls brousím zuby, kvalitních her, které se dají hrát z gauče na TV je holt málo, alespoň ty, co baví mě (Amalur, DSiders I/II, DSouls ...) :-)
  • podle mě má sympatický hlas a hlavně smysl pro humor. na jeho recenze se vždycky těším. ale 100 lidí 100 chutí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit