Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janchor
    Nemám pocit, že by to bylo jedno - osobně se na gamepadu s kamerou neperu v podstatě vůbec.
  • S tou kamerou mas pravdu, pri boji s Garygolama to byl nepritel cislo jedna. Ale obecne muzu rict, ze ve vetsine slamastyk me zachranuje luk, s nimz v ruce, cenim ze hraju na mysi. Ale asi si ten gamepad nakonec taky koupim.
  • Luke
    Ze začátku NG+ to jde dost rychle, ale teda teď jsem zas u Sifa a je to stejně těžký jako poprvý.
  • misho8723
    Neviem teda, či je DS lepšia RPG hra ako Zaklínač 2, ale v mnohých aspektoch je fakt lepší (takisto ako je Z2 lepší v niektorých aspektoch ako DS) .. na hre sa mi veľmi páči to, že je to fakt HRA - na Z2 mi vadili časté cutscény (aj keď boli dobre urobené, ale na RPG hru mi prišiel Z2 až príliš filmový), v DS okrem intra žiadne cutscény, žiadne videa (no niekedy sú bossovia predstavený cutscénov, ale len krátkou).. takisto sa mi páči na hre jej atmosféra, ktorá je fakt v niektorých momentoch až hororová, takisto variabilita nepriateľov je o niekoľko levelov lepšia ako v Z2 a takisto aj ich chovanie je vynikajúce, keďže reagujú a pohybujú sa podľa toho aký typ zbraň práve hráč používa.. hudba je tiež až nad očakávania fakt veľmi slušná, dabing priemerný (tu zase vyhráva o niekoľko levelov Z2).. v príbehu mám zatiaľ chaos a len vďaka popisom k predmetom sa človek čo to naučí o svete a postavách... znovuhrateľnosť veľmi slušná (aj keď tu je pred všetkými o niekoľko levelov vpred práve Z2 alebo Alpha Protocol).. hrávam na gamepade, čiže žiadny problém - aj keď to zameriavanie robí niekedy fakt šialené kúsky (čo sa samozrejme všade vyčítalo Z2, ale pri DS to akosi všetci akceptujú).. grafika po poslednom móde je fakt výborná, svet má svoj štýl, je aj vcelku originálny, veľmi zaujímavé typy nepriateľov, atď.. hra nepadá, nemá dáke vážne bugy, čiže v tomto smere spokojnosť.. hra je niekedy fakt až nefér tažká, ale tak je fajn hrať zase hru, ktorá je nekompromisná k hráčovi (aj taký Z2 na hard je strašne ľahký).. čiže pre mňa to vychádza tak, že obidve hry - DS aj Z2 - sú pre mňa na tej istej kvalitatívnej výške.. niektoré prvky z DS by som rád videl v Z3, a niektoré prvky Z2 by som rád uvítal aj v ďalšom pokračovaní Souls série .. nič to nemení natom, že ak je človek fanúšikom RPG hier, tak by si mal zahrať bezpodmienečne obidve hry - každá z nich ponúka svoj vlastný a unikátny pohľad na RPG žáner
  • Ach Dark Souls. To je jedno z nejlepších RPG co jsem ve svém životě hrál.

Už je to nějakej pátek co PCčkáři psali že tenhle konzolovej šmejd by stejně nehráli a pak najednou ta petice :D

Mě celá ta situace kolem této hry neskutečně baví - najdřív majitelé PC říkají že mají na svoji platformu tolik her že prostě ani jiné napotřebují, ale konečně jich pár prozřelo, vytáhlo si hlavu z p*dele a zjistilo že i na konzolích je tolik her, které jsou něčím zajímavé, že by byla chyba to nějak míjet.

PS: Nejde o hate, já osobně hraji i na PC, akorát abych se nemusel ponižovat prosením a psaním peticí, tak jsem si tu konzoli prostě koupil a vím že tam je mnohem víc zajímavých her, které si jinde nezahrajete...
  • Vypadá to, že nejdříve je třeba zachránit Dusk (v takové jeskyni v jezeře, kde byla hydra), teprve pak to z toho golema vypadne. Jinak Oolacile je možná nejlepší oblast celé hry.
  • Malleth
    Ale je. Jiná taková není a nejen na PC
  • janchor
    Nezapomněl, ale review verze mi bohužel doma stávkuje, takže čekáme na retail.
  • Jo presne tak, vypadne z neho amulet. Mne padol hned ako sa mi stratil ten summon sign pre Dusk.
  • Preed
    Hmm tak akurat som si spomenul,ze som na to DLC uplne zabudol a to,ze ten item zmizne ma nenapadlo,ale zacal som hrat len tak z nudy NG+(nemal som to v plane) a uz to ide ako po masle asi za hodinku som rorozvucal prvy zvon,prvy krat mi to trvalo mozno 10 hodin,otazka je ako to bude s obtiaznostou lebo ak sa vyscaluje aj DLC na NG+ tak mozno nebude stacit dobehnut do archivu lebo to proste nebudem davat,uvidime.
  • Luke
    A je to teda tak, že ti musí z prvního modrýho golema v archívech vypadnout nějaká věc, aby se to otevřelo?
  • Konkretneji by to neslo?
  • no minimalne jim tam fungujou videa :)
  • Tak to drzim palce :)

Ja som nato ako sa dostat do DLC tiez prisiel nahodou. Isiel som si kupit nove sorceries k Dusk of Oolacile a zrazu nebol na zemi jej sign na vyvolavanie. Tak kukam ci to nieje bug (pokazenie cloveka dnesnymi hrami, ktory ocakava, ze ked daco nieje ako bolo musi to byt hned bug :D) a zistil som, ze to tak ma byt :)
  • Cahir
    same here.
  • x_ander
    To máš samozřejmě pravdu, že většině to funguje a tak mlčí. Ale lidem, co to blbne je dost (v poslední době to řeší mnoho lidí prakticky v každé diskusi pod videem), tak by možná redakce mohla uvažovat o změně.
  • VonHayek
    Jestli to nebude tím, že se celkem pochopitelně do diskuze ozývaj lidé, kterým to blbne - zatímco mlčící většina, které to funguje, prostě nic nikam nepíše...

Osobně jsem také nikdy neměl problém, ať jedu na Chromu nebo i na Mozille zahnojené asi milionem pluginů. *4*
  • Eurogamer? se prober.. *1*
  • rpg je hra ne hrdiny a ja mam daleko lepší pocit z uveritelneho sveta když hraju se živými hráči a ne s boty
  • Caincz
    A co kdybys tedy šel na jiný web, např. Bonusweb nebo Eurogamer, kde se ti jistě bude líbit víc. A nebo líp, udělej vlastní a hoď sem odkaz, zajisté nás oslníš. Samozřejmě bez nároku na honorář, že.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit