Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls - videorecenze PC verze
1.10.2012 | Pavel Dobrovský
336 příspěvků
-
Myslí PC verzi, před tím to už hrál na konzoli.
-
Za 15 hodin jsi to prošel opravdu hodně rychle. To už jsi musel přesně vědět, kde tě co čeká. Normálně není problém v singlu strávit okolo sta hodin.
-
Ano. Na youtube je jeden chlapík (hrám se věnuje), Dark souls dohrál asi po 500 smrtích a taky si hru užíval. Pokud tě první smrti neodradí, dáš to v pohodě *3*
-
Co to jako je tohle? To psal nejakej robot? 15 hodin? 24 srpna? Prijde mi to jak odnekud opsane nejakym imbecilem:) Nebo jsme imbecil ja a zda se mi to?
-
To tu hru nemusí vůbec kupovat. Smysl Dark souls je v něčem diametrálně odlišném.
-
Rozhovory jsou, je jich hodně (s DLC vzrostl počet postav a dialogů), možností voleb je nespočet, prakticky celá hra je jedna velká volba. Rubačka to rozhodně není, strategie je obrovskou a neodmyslitelnou součástí hry a nějací bossové z wowka se můžou před Artoriasem, OaS, Manusem, Kalameetem jít schovat do nory.
Nesuď hru, když o ni nevíš ani páru... -
Kdepak, to až tak po čtyřicátém.
-
Zas bych neakční složku hry nepodceňoval. Jsem si jist, že kecáním s NPC jsem strávil dost času, rozhodně to nebylo 1:99 v poměru s bojem. A čtení itemů je taky dost důležitá věc, která dokonce i ulehčí hraní...
-
Bohužel už nikdy v DS nezažiju ten skvělej pocit objevování neznámého. Celou hru i s DLC jsem dojel za 15 hodin (a to jsem prošel komplet celou hru a v Oolacile jsem se zdržel opravdu dlouho, obdivoval zdejší protivníky a architekturu), bossové prakticky bez problémů (jen kalameet a Manus byli hajzlíci).
Normálně procházet hru už pro mě moc nemá smysl, na druhou stranu ale plánuju další 4-5 buildů čistě na PvP, takže se máte na co těšit. Až vám do hry vleze nějakej červenej/modrej blb a zapíchne vás i s vašimi dvěma kamarády, možná to budu já. *1*
A další sranda bude 24. srpna, kdy vyjde DLC i na konzole (bohužel placené), to si zase užijeme invading (a hate zprávy).
Pro mě je to jednoznačně nejlepší hra všech dob, dal bych ji i 11/10, kdybych mohl. -
ďakujem,
-
Á, tak konečně dorazila videorecenze na moji milovanou hru.
Recenze byla moc pěkná, skvělá práce při popisování této úžasné hry. Za mě bych napsal toto:
Hra je teď daleko optimalizovanější (z části díky lidem z FromSoftu, z části kvůli moderům), než kdy byla jakákoliv konzolová verze. A nemyslím tím pouze zlepšení grafiky/fps. Konečně už nemusíme v pvp trpět k*koty ve full Havel brnění, co poskakují jako akrobati a kazí život invaderů gankováním. Nerf Dark wood grain ringu byl více než potřebný.
Konečně oficiální pvp aréna. Už nemusíme dělat nespolehlivé náhražky v KotFF, UBurg a tak.
A navíc, invading je teď daleko větší sranda, neboť na pc je zatím hromada lamek, které to moc hrát neumí a pro zkušeného Darkwraitha jsou ideální kořistí.
Nové lokace jsou přímo úžasné, všichni bossové patří mezi top, nové charaktery (Gough, Chester, Cirian), zbraně a brnění. Todle zvládli vývojáři profesionálně a je velká škoda, že už nejspíš pracují na nové hře a další DLC nebudou. -
DS je spíš akční hra s RPG prvky než čistokrevné RPG podle tvé představy. WoW bych do toho netahal, to je úplně někde jinde zrovna jako Fallout nebo Bloodlines. Blades of Darkness, Rune nebo Dark Messiah se DS podobají akční složkou.
-
"Gesto" moderům pošlu já (na velké se nezmůžu) ;o) Na tom, že by tomu týpkovi From software mělo líbat ruce s tebou samozřejmě souhlasím. Dá se říct, že je doslova vytáhl z pekel ;o)
Když jsem to pustil poprvé a nešel mi potažmo ani gamepad, taky jsem to chtěl zase rychle smazat a jít o dům dále, ale pak jsem objěvil ten mod, našel řešení pro gamepad, dal tomu všemu šanci a výsledkem je další zákazník ;o) -
Vo firelink shrine Ti npc tusim menom laurec alebo ako zabije fire keepera (nemú nemŕtvu) môžeš ju oživiť ak dojdeš k jej telu a zoberieš tam predmet pri ktorom budes mat v popise ze ti umoznuje vyhladat Laureca (čo môžeš spraviť v Anor Lando v jednej z väčších miestností pred tamojším bossom ti vypise nejaku spravu (uz neviem co presne) a mozes ten predmet pouzit. daluj uz nebudem prezradzat....
-
Nojo, zkusím to. Hlavně ať někdy nejebnu ovladačem o zeď a neprokopnu televizi při 30. chcípnutí.
-
http://www.youtube.com/watch?v=jI1W_mx5Rmo
-
nahod si cheaty a pak te boss nemuze sejmout
-
Podle mě se nedá na každou hru včetně RPG aplikovat nějakej standartní poměr akce/ne-akce jak píšeš. Ten má každá hra jinak a člověk ho může zhodnotit až když si ji zahraje.
-
Po zabity Hydry v Darkroot basin chod do jaskyne za jazerom kde bola Hydra. V nej je zlaty Golem. Toho zabi a objavi sa NPCcko Dusk of Oolacile. Ked s nou pokecas a odides z Darkroot basin a vratis sa spat, na mieste, kde si bojoval s Hydrou bude summon sign pre Dusk of Oolacile. Pokecaj s nou, nakup veci ked chces a chod po svojom.
Neskor ten znak zmizne (netusim vsak podla coho a kedy, co vsetko musis mat prejdene) a v tej chvili chod do Dukes Archives. Tesne za prvym Bonfire je golem, ktory po zabity dropne Broken Pendant. S tym sa vrat do jaskyne, kde si oslobodil Dusk of Oolacile a okrem mrtvoly z jej oblecenim tam bude aj cierny portal, ktory Ta zoberie do DLC obsahu -
Já taky nejsem kovaný RPG player :) Doporučuju prve mrknout na netu na nějaké ty tipy, mně pomohlo třeba tohle:
http://gamesweb.sk/12082/tematicke-clanky/ako-prezit-v-dark-souls-co-mozno-najdhsie.html?error=a:1:{i:0;s:2:%2220%22;}
Může pomoci taky nějaký ten youtube walktrough. Alespon ze začátku, aby se člověk absolutně neznalý trošku chytl kudy směřovat první kroky, kde najít pár užitečných itemů pro začátek a jak to vůbec celé zhruba hrát. Rozehrál jsem třetí postavu, u těch prvních dvou jsem si sotva osahal herní principy a zbytečně vyplýtval cenné itemy, ale z tou třetí (nakonec jsem nahodil Clerika) už mám našlápnuto na okouzlující dobrodružství. Taky je třeba se připravit na smrt ;o)