Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls - videorecenze PC verze
1.10.2012 | Pavel Dobrovský
336 příspěvků
-
Ale tady HRAJEŠ s živými hráči, ty máslo.... *7*
-
Napr, to čo je kurzívou je v hre: http://darksoulswiki.wikispaces.com/Covenant+of+Artorias
+ staty -
:) Díky, ale tohle bych si byl schopen také přeložit. Ja myslel spíše věci jako když občas hovoří k hráči nějaká npc postava jak bylo vidět na videu a běží titulky (ostatně zapisuje se něco do nějakého deníku ci tak?) nebo údajné popisy k itemům či o co se jednalo - psalo se o tom dole v diskuzi - osvětlují příběh hry.
-
lepkavé bíle věci (sperma), podzemní koláč
-
Taky to nechápu. Mě by "házení rajčat na jedoucí vlak" určitě bavilo.
-
Udelej na DS cestinu! PROSIM!
-
To první je +18 a to druhé je přece Hrdobcův závin.
-
Musim uznat ze mas pravdu. Hru hral, ale ocividne blbe:
"Proboha, instaloval jsem hru, protoze ma tady hodnoceni 10/10. Ale je to neskutecny odpad z asijskych dilen! Autor recenze asi nikdy nehral poradne rpg na PC a proto dal 10/10 ubohe konzolove predelavce a slatanine. Jak muze byt relevantni hodnotit pak rpg jako Zaklinac 2, Dragons Age ci serii The Elder Scrolls, ktere jsou mnohokrat lepsi a maji nizsi hodnoceni.
System boje je v Dark Souls naproste deprimujici a jde prirovnat k hazeni rajcat na jedouci vlak. Na xboxovem ovladaci snaze trefite zed nez nepritele." -
Jak bys přeložil Sticky white stuff nebo Dung pie?
-
Firekeeper Soul = topičova duše
go hollow = jít údolím
Capra Demon = rybí démon
Soul of a Hero = duše neznámého vojína
Ceaseless Discharge = stálý výtok
Havel The Rock = Václav Skála
a nakonec estus = ešus -
A v čem prosimtě. Ještě jsem nečetl čtenářskou recenzi, kde by hlavním bodem nebylo to, že dotyčný zemřel 50x u prvního bosse a ve hře byl neuvěřitelná lama...
-
Pro tebe to může být pitomě vypadající a pitomě zpracovaná hra. Pro někoho je to zase nejlepší hra, která kdy vyšla... *1*
Každý má jiný vkus. -
K ničemu, rozdíl je pouze nepatrný a žádný čistě mage character určitě nebude plýtvat body na 45 dex...
-
Hloupost
-
Tohle muzes napsat o jakykoliv jiny hre a bude to porad stejne nicnerikajici zvast. Zrovna ze ctenarske recenze s hodnocenim 1/10 je zcela patrne ze ten clovek hru ani nehral.
-
To je neskutečná hra, ke mě si to cestu nenašlo.
-
V naprosto kok0tském ovládání, který dělá tuto hru "HARDCORE", ale přitom, kdyby se vše vyladilo, tak ji přejdeš s prstem v nose ?
-
Ok..ja taky nikde nic o tom nenasel:) Ja jen ze jeden clovek tvrdi ze to vliv ma ..
-
Tak pitomě vypadající ale hlavně udělanou hru jsem dlouho neviděl vypadá to hrozně hraje se to hrozně , tahle hra chytne opravdu jen někoho , stačí se podívat na různé čtenářské recenze jeden dá 1/10 druhý 9/10 já téhle hře na chuť nepřišel ani náhodou *11*
-
nezapomen, ze mag potrebuje i dex skrz cast speed