Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls - videorecenze PC verze
1.10.2012 | Pavel Dobrovský
336 příspěvků
-
Kamera se chová dvěma způsoby (máš / nemáš zaměřeno). Přepínání je součástí výzvy (potřebuju volnej pohyb, nebo se trefit?) a pokud jde na myši & klávesnici blbě, je to bohužel stále vina mizernýho portu.
Kdykoli jsem chcípnul stylem "kam to proboha skáču", vždycky to šlo na moje triko, protože jsem včas neodepnul kameru z cíle / neměl zaměřeno na ten v tu chvíli správnej. -
chcem dalsiu taku hru, lebo ak ju dohram nebudem mat co hrat, nechcem totiz sucasne hovadiny !!!!!
-
To je otázka.
Například když jsem hrál Unreal Tournament 2004 online.Tam to bylo férové.Žádné nevyvážené perk,prostě zbraně šílené skoky a hotovo.
A většinou jsem zemřel,protože ten druhý byl lepší,nebo jsem to podělal anebo prostě špatný čas a špatné místo.
To samé Legend Of Grimrock.Tam jsem viděl to co jsem potřeboval a hotovo.Boj byl jasný,záleželo pak na hráči jak využije férová pravidla.
O této hře to říci nemohu.
I když mám mousefix atd.Protože je tam divné ovládání a kamera která jednou je nějaká (bez zaměření na protivníka) a jindy to je celé jiné (když zaměřím protivníka).
Pak chcípnu,protože nelogicky nevidím tak kam bych normálně viděl.Nevidím tam protože je taková kamera.To samé hry kde vidím z boku postavy.Pak není vidět co je na druhé straně atd.Tato omezení nejsou férová a uměle to navyšuje obtížnost.
Je tam sice super jak můžeš,blokovat a odrážet to je férové,protože to často prostě špatně načasuješ,ale to že nevidíš anebo to skočím někam kam nemíříš to je hovadina. -
moc okatý trolling, příště se víc snaž...
-
Konkrétně na ps3 je spousta her, co by PCkáři hráli, a to že nějaká minoritní/troll skupina říká opak, nemění v podstatě nic. V zásadě GoW, HeavyRain a Uncharted (případně gt5). Něco chybí? *2*
-
naopak, melo. je to jako kdyby sis koupil auto, ale v puvodni verzi funguje nic moc, tak si musis skocit do neautorizovaneho servisu aby aspon trochu chodilo...
-
si kup bezdrátovej gamepad. dá se použít na auta, bojovky a některá rpg a plošinovky. a následně díky xpadderu i jako dálkový ovladač PC. (mluvím konkrétně o xbox 360 controlleru). rozhodně DS je s ním neskonale jiná hra (lepší).
-
a přitom by si stačilo vzít příklad z GameTrailers.com, kde je komentář výstižný a i přes to občas vtipný. Hlavně spousta "vtipů" je vystřižena přímo ze hry.
-
Nízká hodnocení této hře dávají pouze hráči, pro které je tahle hra moc těžká a nebo jsou natolik ignorantní, že si nedovedou sehnat ani fix na grafiku a ovládání.
-
No ale tebe, jako hardcore hráče (tahle hra je přeci jen určena pro hardcore hráče) by to nemělo vůbec srát, jelikož každý problém se dá vyřešit během 10 minut.
-
Ale musel to vyřešit někdo jiný protože se na to mistři co to vytvořili vysrali.
-
naprosto otřesná hratelnost, do očí bijící hnus, navíc je to pppoooooommmmaaaallllýýýýýý
kdysi vyšla podobná hra, taky se hrála na pitchu, planescape torment, oproti němu mě darksouls ale nechávaj naprosto chladnym, naprosto *4* -
O které jiné hře můžete říct,že je férová?Opravdu umíráte v naprosté většině případů jen kvůli vlastním chybám.Občas zazlobí kamera-jistě.A v které hře ne?Na PS3 jsem nahrál 215 hod a to jsem nebyl u konce,jelikož mi odešla PS3.Jakmile vyjde edice s DLC,jdu do toho znova.A přestaňte tady ukřivděně skuhrat,jak je to na ho..o a 1/10 atd.Je to naprosto luxusní kousek.Buďto na to máte,nebo ne.O ničem jiném to není *4* *4* *4*
-
Nadávat na PC port je již v této chvíli irelevantní, jelikož VŠECHNY problémy spojené s nezkušeností fromu jsou již vyřešeny díky fanouškovským modifikacím. Čekni Dark Souls Nexus.
-
Hru vlastnim na pc, port hruza, hratelnost na klavesnici je na mrtvici a grafika cca. 3 roky zpet. NICMENE - ovladatelnost s xbox gamepadem je o dve tridy vyse a pribeh je na 10/10 ! Rpg jako remen. Doporucuju vsem erpegistum. Mody nevlastnim a nemyslim ze by to byl nejaky zasadni rozdil. Takze sice me bandai nasreli tim laxnim portem, ale jsem rad ze to na pc vyslo a koupil jsem to u polaku za 500,- pro steam. A to se vyplati, jak by rek Horst Fuchs.
-
Dark Souls má podle mě nejzajímavější, nejoriginálnějšíí a nejpropracovanější příběh ze všech videoher. Dále má imho jedny z nejzajímavějších a nejpamátnějších postav (SOLAIRE! Gwynovy nejbližší rytíři, pan Transvestita, atd.) . Nejlepší soubojový systém ze všech RPGček a taky nejlepší online aspekt ze všech RPGček ... možná i her obecně. btw. Docela sranda, že na první projítí mi to zabralo 105 hodin a napodruhé jen 16 (nemyslím NG+). btw2. Pro všechny ty ufňukánky okolo portovacích problémů: WWW.PCGAMINGWIKI.COM!
-
Odmítám sledovat videorecenze dokud se k nim nevrátí pan Grygar...
-
nene, hraju jí už asi půl roku na konzoli a těch nervů, co jsem u toho měl, to se nedá popsat. Pochopí jen ti, co je u tý hry měli taky, takže snad asi skoro každý *1*
ale prostě pro mě nej hra posledních let. A kdo se bojí, nesmí do lesa.. *3* -
Jo, asi prave pro tech par tlacitek
-
Takto - aj rozhovory beriem ako cutscény - proste sú tak filmársky spravené, že mne tak pripadajú :) áno, nie je to chyba hry, ale mňa to iritovalo.. skôr štýl kamery v rozhovoroch ako to bolo v jednotke by som bral.. mňa zase v Max Paynovi 3 strašne vadili cutscény - 5 minút cutscéna, potom minútu človek hral, potom zase cutscéna, trochu gameplayu, a zase cutscéna a tak dookola..