Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls - videorecenze PC verze
1.10.2012 | Pavel Dobrovský
336 příspěvků
-
http://www.youtube.com/watch?v=1r2eBklh3oo&list=UU_U8uGqR-hOP6p21-_1HOfg&index=2&feature=plcp A pro změnu i českej lets play ;)
-
Nemá cenu vysvětlovat, pak by neměli ten nejpádnější důvod, proč hru nekoupit, ale stáhnout *1*
-
dik
-
Hra z krabice NENÍ hrůza, jde hrát i bez modů. Mody ji samozřejmě dělají o něco lepší a vyladěnější, ale že by to nějak drasticky zvýšilo kvalitu? Těžko.
Ale aspoň si umíš odůvodnit, proč si tu hru nekoupíš. Stáhnout to umí každej a právě díky tobě podobným se říká a bude říkat, že hry se na Pc neprodávají. -
Port běží úplně v pohodě, čím je dom*danej? Velká spousta hráčů to už dohrála a hře dávají hodnocení 10/10. Blbý, co?
-
Kdyby ten PC port nebyl tak dom*danej, tak bych si tu hru možná i koupil...
-
Ta hra je úplně v pohodě hratelná bez modů, pokud se teda dostaneš přes GfWl
-
Největší borci dělají při hraní Kung-fu na prstech jak složitě kombinují u her.
-
Tak vo tom nevim. Urcite bych si pamatoval, kdyby me nejak iritovaly. Spis bych rekl, ze me bavily.
Naposled me cutsceny sraly, a to hodne, v 'Ghost Recon Future Soldier'-ovi. Vadilo mi tak moc, ze jsem se ty hry zbavil. -
Největší borci to mačkaj přes k+m *1*
-
Pro technicky špatnou hru s hnusnou grafikou, zmršeným ovládání a GUI dělaným na jiný systém pro tu je opravdu PC škoda. Já myslel že PC hráči brečeli po PC verzi ne po mizerném emulátoru konzole s jednou hrou, asi jsem se spletl.
Zaplatit 40 dolarů a být odkázán na milost moderů? Hra z krabice JE hrůza na 1/10 a mody a hacky mohou být zákazníkům právem ukradeny. Dlouho nebude vhodnějšího příkladu na debatu o tom proč se PC hry vlastně neprodávají.
Konzolisti zasunou DVD a hraji, PC hráči si zřejmě nechaji kálet na hlavu a moduji, stahují, editují ini soubory a pročítají fora. Fakt pro PC škoda. -
Takovým blbům jako je autor čtenářké recenze Dark Souls do ruky nepatří.
-
Ty vole, v Tomb of Giant se dá někde rozsvítit??? Do pr*ele... *1*
-
Info v CZ:
http://tinyurl.com/PC-DarkSouls -
To by ten autor čtenářké recenze musel vědět že si nepřítele může označit pomocí kolečka myši. Pak by onen auror čtenářké recenze ve zkratce lama i něco trefila.
-
Ale tohle neni dobrá hra *5*
-
Primitivní generalizování...
-
ešte sú aj taký, čo to kúpili hneď ako to vyšlo a dali tomu 95% *3*
-
a zkusils taky nepřítele zaměřit nebo jen tak sekals do vzduchu. Když si nepřítele zaměříž je boj v pohodě za mě 9/10. Hraju na PS3 a maximální spokojenost
PS: Včera padl desátý boss, předtím mě zabil 8krát ale nakonec jsem přišel na tu správnout taktiku a vyhrál
PS2: doufám že víš co znamená zaměřit -
Koukám koukám na tu pc scénu. PCčkáři si to na PC vybrečí, pak si to stáhnou z torrentu a řeknou hrůza a 1/10. Dobrejch her je pro PC škoda :).