Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls vyjde na Steamu, konzole dostanou i PC obsah
31.5.2012 | Aleš Smutný
78 příspěvků
-
Jak DLC nemam rad, tak tohle si nejspis koupim. Od pocatecni nenavisti k Dark Souls se postupne stalo tou nejlepsi hrou, co jsem kdy hral. A to jsem hodne narocny hrac. U zadne jine hry nezazijeto to, co v Dark Souls. Dulezite ale je nenechat se otravit prvnich 10 hodin, kdy presne nevite, jak bojovat a jak vlastne cely svet funguje a budete dostavat hodne pres drzku :-D Dulezity je vzdycky se zamyslet , proc vas sejmuli a jestli by to neslo udelat priste jinak.
-
No, doufejme...
-
ale i s fps lockem nebude Blightown takový slideshow jako na konzoli
-
Těžko říct, nakolik za to může ta petice. Vždyť tu samotnou petici odstartovalo tvrzení nějakýho zaměstnance, že to vlastně není klasická konzolová exkluzivita, a že PC verze není vyloučená, když o ni někdo projeví zájem. A i po tom petičním šílenství se rozhodli neriskovat a udělat nejlevnější možnej port, jakej vůbec mohli. Ani pitomý "low/medium/high" nastavení detailů tam nebude a pravděpodobně budem rádi, když tam aspoň půjde změnit rozlišení.
-
Vidět to můžeš jinak, ale GfWL, 30fps lock, nemožnost nastavení grafiky a nutnost gamepadu jsou informace přímo od vydavatele, takže asi ani tvůj optimismus ti nepomůže.
-
Krabicova verze ma mit GfWL. Kdyby reagovali na petici, spis by dali vsude Steam. Tohle fakt vypada, ze Steam bude jen srani navic *10*
-
Už jen fakt že vyslyšeli přání fanoušků na základě petice je dost vzácnej jev....
-
Nejsem negativista a skeptik, takze to vidim jinak. Nemluve o mluveni o necem co zatim neni. Ale co, ODSUDME TO PREDEM!
-
Za co si to zasloužili? Za port chráněnej GfWL, kterej budeš muset hrát na gamepadu, bude locklej na 30fps a ani nebudeš moct ovlivnit úroveň grafiky?:)
-
Můžeš ostatní duchy požádat o pomoc, nebo je zabíjet a krást tak duše. Taky můžeš na zem pokládat předdefinované zprávy o nebezpečí, tajných skrýších a tak...
-
Za co ty mínusy? Vždyť tu píšu jen potvrzený a obecně známý věci.:-o
-
Takze trikrat hura: HURA! HURA! HURA! + pridavame dalsi studio do oblibenych .)
-
Poměrně významnou je těžký říct ... prodlužuje to určitě životnost kry, protože můžeš třeba jenom chodit a zabíjet cizí hráče, ale pokud chceš pomoci tak si i bez netu můžeš přivolat na pomoc před bossem většinou NPC ... z vlastní zkušenosti jsem to poprvý hrál bez netu a možná je to občas trošku těžší, ale udělat se to dá a navíc budeš mít pocit, že jseš hustší když to dáš sám:)
-
checknu to, ale myslím, že co jsem tak četl o Zaklínači, tak mě bude hodně bavit a když je hra dobrá, tak mi pár měsíců vydrží :) Každopádně dík za tip ...
-
Třeba je to reakce na petici. A to taková že je zajímá kolik lidí se podepíše pod petici že nechtěj ani Steam. Aby mohli porovnat co je více nenáviděné *2*
-
Tak mě naštěstí GfWL fungovalo vždycky, spíše mi vždycky blbne MRD od Ubisoftu.
-
http://www.xbox.com/cs-CZ/LIVE/countries
-
Já DS nehrál, takže neznám detaily, ale hodně se mluvilo o tom, že hráči mohou i nějak vstupovat do her ostatních a buď si vzájemně vypomáhat s těžšíma pasážema, nebo se třeba zabíjet a okrádat o nasbíraný duše apod.
-
a)Sem myslel že to je jenom v té formě těch duchů ostatních hráčů?
b)To bude asi případ jenom tohohle titulu, pak jsem si pořídil Gotham City Imp. a zhrozil jsem se, když na mě vyskočil GfWL, jsem myslel, že to zas nerozjedu ale povedlo se. -
Pokud se nemýlím v Dark Souls má multiplayer právě roli poměrně významnou.
btw: Nezprovoznili náhodou už GfWL podporu i u nás? Myslel jsem, že se to nějak plánovalo...