Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To mas stesti, kamarad si pres steam koupil batman city impostors a jeste si nezahral, nemuze se prihlasit k gfwl.
  • V tom zdrojovým článku není ani slovo o tom, že by ve steam verzi mělo chybět GfWL. Obávám se, že tuhle srágoru budou mít všechny verze a steamovka bude mít steam jenom navíc, nikoli místo GfWL. Takhle to má už kvantum jinejch her.
  • konečne niečo po diablu III a iných wowkách, viem čo si kúpim!
  • No vidis, ja mam ucet na CR a nemam najmensi problem v GfWL (mam tam Batman a GTA4, pricom na Batmana Arkham City som dokupoval aj pridavky cez GfWL).
  • corfer
    Nechť představuješ valnou většinu podepisujících, tak se mi to líbí. Palec nahoru!
  • trolo
    this. to ze to bude na steamu neznamena ze tam nebude GFWL. ma to tak batman, gta a kopa inych hier. spustite cez steam a musite sa este prihlasit a registrovat cez GFWL a tam zacina peklo kedze treba regnut ucet z USA a potom sa to neda zmenit a zacnu vam vyskakovat hlasky hra nieje dostupna v tomto regione a ostatne bullshity....mozem jeb4t pirati to istia :-D
  • Japonci uměj hry, ale výhradně na konzole na PC no nevím jak to pujde s tím ovládáním. Spíš bude zase spousta děcek nadávat na zmršenej konzolovej port.
  • dendyman
    předevčírem jsem udělal platinovku. paráda. někde jsem ale četl že to má vyjít v srpnu a ne v zimě...pokud by někdo chtěl hrát tak si mě přidejte na PSN: dendyman
  • A nějaká odhadovaná cena?
  • jde o to jak to PC ovládání naimplementujou .
    Já osobně si po zahrání na xboxu dokážu vymyslet několik layotů na m+k , kerý by byly intuitivní a úplně v pohodě.
  • PS 3 verzi mám, ale jestli teda vyjde na steamu za dobrou cenovku, tak přispěju ještě jednou:) co si budem povídat to hraní na analogovejch páčkách je fakt otrava a vzhledem k odezvě mezi ps 3 a TV se hraje "Hardcore PC" hráčovi blbě i s myší.
  • no právě, viděl sem gameplay videa a zdálo se mi, že vzhledem k pohybu té postavy a to jejímu ovládání, asi nebude dvakrát nejpříjemnější to hrát s myší a klavesnicí. Takže to asi fakt vemu na xko, protože jednak bych si to už fakt rád zahrál a nechce se mi čekat než to vyjde na pc a asi to na tom gamepadu bude fakt lepší no. Je to k tomu stavěné.
  • PC verze má vyjít 24. srpna a podle mě se počkat vyplatí už jen kvůli lepšímu frameratu (Blightown byl slideshow na xboxu), a zas tak daleko to není
  • Umaroth
    Někdy po létě
    kup to na xbox, přec jenom i když to budeš hrát na pc (s gamepadem) pořád je to port, na konzole ta hra je stavěná a bude se ti tam hrát určitě lépe.
    PS: Na xko to seženeš do 500 !
  • taky záleží na člověku - mě osobně se třeba AC série hraje mnohem líp na klávesnici, přestože většina lidí říká jak je to blbě udělaný a na gamepadu stokrát lepší. Mě se to prostě a jednoduše hrálo líp na k+m
  • Koupě. Namco má za tento krok moje sympatie.
  • chlapi neví se přibližně, kdy by to na PC mohlo vyjít. Já si to vždycky chtěl zahrát, ale nějak jsem se k tomu nedostal. Mám PC i xbox, tak uvažuju, že bych si to koupil na xko, pokud to má vyjít na PC až za dlouho.
  • skvela zprava pro vsechny PC hrace, tuhle hru doporucuju vsema deseti, uzasna zalezitost, DLC okamzite kupuju hned jak bude k dispozici :) pro me jedna z nejlepsich her posledniho desetileti :)
  • Takže to znamená že to vyjde na Steamu a po prvním spuštění to bude vyžadovat GFWL jako spousta jiných her? :-D
  • irdzi
    Hurá!!! na DLC se těším a bude to asi první DLC, za který zaplatím. Vyhýbám se tomu jak čert kříži, ale tady mi asi nic jinýho nezbývá:) Jinak je trošku divný, že From Software se sice dušovali, jak nebudou dělat žádný DLC protože podle nich hra byla komplet hotová, ale ten běloušek s rohama je nakreslenej už v artbooku ke hře kde nakonec není a najednou šup a je v DLC:) ... nicméně se na něj těším až mu dám za uši:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit