Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls vyjde na Steamu, konzole dostanou i PC obsah
31.5.2012 | Aleš Smutný
78 příspěvků
-
No tak to já si zase počkám, pokud to bude mít to us*ané GfWL abych nedopadl jak posledně. Na Vánoce jsem dostal od Valve Section 8, chtěl jsem si zahrát mulťák a ejhle, prej si možu v CZ nas*at. Takže si pěkně počkám, nechcu kúpit hru za plnú pálku a pak zjistit že ju nemožu aktivovat, ikdyž teďka by to možná nebyl problém, v Dark Souls nejde o mulťák, že.
-
A ještě k tomu ovládání, tohle je info přímo od tvůrců:
"Since it's a straight port of the console version, we recommend that players use a joypad. We will support the keyboard, but it will be minimal." -
Mimochodem, asi budem muset být rádi i pokud tam půjde změnit rozlišení. Před časem se řešil nějakej rozhovor, kde Miyazaki uvedl, že rozlišení bude uzamčený na stejnou hodnotu jako je na konzolích. Ovšem předpokládám, že vzhledem k těm zmatečnejm překladům z japonštiny byla řeč o rozlišení textur, protože zamknout rozlišení obrazu by si snad nelajsli ani oni.
-
Nevím, jak to jede na konzolích, ale PC verze bude locknutá na 30fps, takže ani tady žádná sláva. Navíc bůh ví jak to bude optimalizovaný...
-
i levnýmu portu se dá nastavit slušnej layout na klávesnici ;-) Hlavně že bude lepší framerate
-
Ještě bych doporučil Dragons Dogma. To je hra, která je Dark Souls asi nejpodobnější i když svá. Má taky dost zajímavý online prvky, skvělý souboje ale chodí se tam s družinou.
-
Je to tak. Zatím nikdo neřekl, že steamová verze bude bez Gfwl. Tím pádem je ale hlavní myšlenka článku (kupujte, protože vám bylo vyhověno) bohužel úplně mimo. A prohlásit, že se není na co vymlouvat a neexistuje rozumný důvod si hru nepořídit, je po informacích o možných problémech PC portu dost odvážné, i když se na to člověk třeba hodně těší.
-
jj to je ... no já pořádně nic jinýho od doby co jsem si tu hru koupil (leden) nehraju(vlastně asi týden jsem se věnoval Portalu 2). Taky jsem chtěl skončit po prvním projití, ale nějak se to zvrtlo:))) Teď se chystám na zaklínače 2 a potom předpokládám budu pokračovat v Dark Souls a jestli ne hned po Zaklínači, tak určitě hned co vyjde to DLC ...
-
Bohužel, prolezl jsem těch článku snad dvacet, nikde to není řečeno jednoznačně. Na druhou stranu, většina se tváří tak, že jde o reakci právě na petici. Uvidíme, jak se to proflákne jasně a natvrdo, tak to doplním.
-
To jo. Dobrá věc pro lidi se spoustou času. Taky sem se o to pokoušel ale skončil sem na 96%. Knights Honor je celkem na dlouho.
-
gfwl muze obstaravat multiplayer, a protoze xbl je hodne podobny gfwl...
-
JJ já dojel před týdnem 1000G na Xboxu ... což je to stejný ... takže gratulace ptže tu hru musíš hrát minimálně 3x abys udělal všechny raritní zbraně ...
-
To je nejvyšší trofej na PS3, kterou dostaneš, když posbíráš všechny, co v té hře jsou.
-
Na to jsem čekal. Steam, podpis na petici, moje prachy mají jisté.
-
Ještě mě napadá, ono se tam píše pouze o Games for Windows coby distribučním systému, nikoli o Games for Windows Live coby DRM. Nevím, jak to na GfW chodí, ale předpokládám, že distribuujou i hry bez tý jejich dementní DRM, tudíž ze zmíněnýho článku se nedá vyvodit už vůbec nic.
-
A v čem spočívá platinovka? To je něco jako nejvyšší obtížnost?
-
Nj, možné to je. Dark Souls jsem si chtěl už dávno pořídit, ale nějak nebyl čas a tak jsem to oddaloval. No a teď si počkám jak dopadne tahle verze a zda bude mít PC verze něco natolik lepšího abych se o ní zajímal spíš, než o tu na PS3...
-
Autor to tak určitě myslel, ale přitom vycházel z článku na IGN, kde nic takovýho napsáno není. Je tam pouze: "Dark Souls: Prepare to Die Edition for PC will be available on August 24 in North America for download through Steam and Games for Windows." To, že se Steam a GfWL vylučuje, je jen autorův předpoklad.
-
No jako já mám na krabicovku W40k DoW2, to jsem taky musel regnout na steam a ze steamu mi to stáhlo k tý hře GfWL a musel jsem se logovat na GfWL, takže souhlasím. To že vyjde na steamu k prodeji neznamená, že nebude mít GfWL. Ale autor to asi myslel tak, že ho opravdu mít nebude, zřejmě. Nicméňe si počkám až to vyjde a pak se doinformuji :D Pokud tam GfWL nebue tak kupuji na 100%
-
Už dříve uváděli, že podpora myši a klávesnice bude jen kosmetická a k hraní doporučujou gamepad. Stejně jako nepřibudou žádný možnosti ovlivnění grafiky či cokoli podobnýho. Je to levnej rychlej port, nic víc.