Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odulin
    Tak to je hodně dobrá zpráva!
  • JohnyTheZik
    tak to je tuplem blbost, to mas pravdu... no uvidime, jen jsem tim chtel rict, ze vyprosit si DS a pak to nekoupit kvuli GfWL, mi prijde prinejmensim sprosty.. (obzvlast pokud nekdo podepisoval tu petici)
  • Tak aby mi GFWL fungoval co se updatu týče líp než Steam, to jsem ještě nezažil. Ale uznávám cizí názor. Mě spíš vždy dělalo ve steam hrách problémy gfwl (GTA, DoW2,DIRTx)
  • Malleth
    Žádný rozhraní není ultimátní. Každý se hodí na něco jinýho. To je tak těžký to pochopit?
  • BoB.2
    Ja si to připustím, ale některý věci se prostě hrají líp gamepadem.
  • Milda8
    No, muj podpis na tý petici maj. To znamená závazek koupě hned v den vydání.
  • Ale on to ultimátní nástroj je, jen gamepad = pohodlí. Ty dvě věci prostě ve válce nejsou, to jen jejich uživatelé válčí *15*
  • BoB.2
    Co jsem četl v LEVELu tak nastavení bude úplně minimální prej tak rozlišení monitoru a to je všechno.
  • BoB.2
    Asi tak poslední dobou jsem strašně zlenivěl a co jde hraju Gamepadem a nemůžu si to vynachválit.
  • JJ, mám na mysli ovládání (gamepad přinejhorším není problém) a FOV, o grafiku mi nejde, ta může být klidně 8bitová.
  • Malleth
    Lidi budou prskat vždycky *13* Minimálně na nutnost gamepadu. Někdo si prostě nechce připustit, že myš a klávesnice není ultimátní herní nástroj.
  • No ja jsem zvedavej na ovladani, ale nemel bych problem proste pripojit gamepad :).
  • JohnyTheZik
    Nerikam, ze to neni otravny, ale kdyz uz to udelali na PC, tak to jako duvod pro nekoupi DS fakt nevidim.. Parkrat uz jsem to ve hrach pouzival a zas tak hrozny to neni, obcas to funguje mnohem lip nez steam (hlavne stahovani updatu)..
  • No to že to bude na Steamu odpadá jen jeden možný prvek z řetězce. ještě záleží, jak se jim to povede portovat. Já třeba ač se na to těším, tak si počkám, jak to dopadne. být to za 15E koupím hned, ale bude to asi za 40E a tam už na to budu klást velký důraz. Jinak počkám na slevy.
  • BoB.2
    Tak na tohle se opravdu těším pořádně se do něčeho zakousnout a strávit nad tím desítky hodin. *14*
  • Prej z bláta do louže *1* Tak to se v tý louži rád pocachtám,než abych se válel v bahně gfwl. Protože to je nová hra, skoro nikdo by si to nekoupil a Namco není CD Projekt. Tak proto.
  • Chaa a ted sem zvedavej na co se budou lidi vymlouvat, az se to bude blbe prodavat :)
  • z blata do louze... proc to nemuze vyjit bez techto otravnych s.acek (GfW, Steam)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit