Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    Jak já tuhle hru nesnáším zemřelo mě tolik vyšlechtěných hrdinů ,pořád nemám peníze hrdinové furt nachcípaní a bez nálady ale nemůžu se od toho odtrhnou ještě jednu bitvu ještě jeden dungeon....za mě 9/10.
    • Sr_Lobo
      Nevis o nejakych dobrych clanich kde se radi jak na to ? Hral sem asi sest hodin a dycky mi dosly vsechny prachy takze sem stejne nemel jak lecit nemoce a nakonec sem mel particku zralou na bohnice. Tech prachu mi tam prijde strasne malo. Ale kazdopadne se pridavam s tvrzenim, ze je to super hra a bavim se u ni fest.
      • zaklad je setrit, do akce to chce brat jenom urcity mnozstvi zasob, pak se na tom da i vydelavat
        do kratkych, bez taboraku, dungeonu chodim s 8x jidlo a 8x louc, 2x lopata a zbytek po jednom

do delsich chodim jenom pokud chci item z odmeny, je to vic o drzku, a neni to o moc vydelecnejsi, dungeony s 2x taborakem dokonce maj tolik lootu, ze se neda pobrat, taky neberu ukoly, kde mam neco sbirat, sebere to 3 mista v batohu = min lootu

prvni vyupgradovat misto na hrdiny a pocet na vyber, piplat jen dobry classy, zbytek pouzivat jako cannon fodder, kdyz ma moc nemoci nebo blazni, tak odstrelit, piplany hrdiny lecit hned, vyjde to levnejs

nejdulezitejsi classy jsou vestal a bounty hunter, pak podle me v poradi od pouzitelnyych az k lemplum leda tak na achivement: Man-at-Arms, Hellion, Highwayman, Crusader, Hound Master, Leper, Grave Robber, Arbalest, Jester, Occultist, Plague Doctor

abomination je zbugovanej krypl (nejdou mu menit ability), se kterym navic nechce bejt v parte vestal, dotah jsem ho na uroven 6 a odstrelil
        • Plague Doctor?? lempl?... ten kluk umí skvěle stunovat a léčit breberky. Occultist je v určité kominaci nejlepší healer. Arbalest po Bounty Hunterovi nejlepší damage dealer............. Naopak jsem nikdy nepochopil Man-at-arms, Lepera a Hound mastera(krom boss fightů)
          • maa je takovej fighting support (stun + buff + buff u taboraku), fajn je, ze se stunem umi prokousat ze zadnich rad zpatky dopredu a nemusi se s nim az na vyjimky swapovat

leprak byl nejvetsi bouchac, kdyz jsem spustil prvne ea, to jeste nebyl ve hre ani bounty, nalozit umi, ale podobne jako krizak ma kratky ruce a tim padem trochu vysel z mody (v prvnich kolech jsou lepsi povolani, co umi bouchat i do zadu, tam bejvaj nejslabi nepratele, tim se ziska rychle potrebna pocetni prevaha)

hound mastera moc neznam, ale na bossy bude nejspis dobrej, ma ucinnejsi mark nez bounty a boostovaci kosticku pro hafika, ma i stun na obycejny moby, z tech novejsich class ma asi nejvetsi potencial
            • Jojo, ty časy kdy leper s hew skillem dal při kritickém zásahu 2x 90+dmg. Tehdy ještě ani protection neexistoval, takže dokázal zabít téměř vše na jednu ránu.

Jinak Plague doctor je žena.
            • pred rokem byl maa imba, jsem dycky zapnul riposte a on pomalu sam vyradil ze hry vechny nepratele, ted je to nejak k hovnu *6*
        • Z každou classou se dá bez problémů hrát, jen je třeba dobře sestavit partu a ne všude cpát Vestala. Abomination není buglej, ability se mu mění, když se transformuje. Mě se osvědčilo brát do party healera, DoTkaře (damage over time), čistého DPS a tanka s vysokou rezistencí. Nižší levely se dají hrát i bez healera, ale je to těžší. Doporučuji se podívat na net, kde jsou jaké potvory a jakou mají rezistenci, protože je blbost brát charaktery s bleed abilitou proti kostlivcům apod.
          • obycejnej dungeon se da prochazet skoro s cimkoliv, ale jak narazis na minibosse (headhunter nebo ta olihen beznadeje ze shamblers altar), tak poznas, kdo je hrdina a kdo lempl, co se jen veze

bossove v dungeonech taky partu dokazou proverit, ale tam je obtiznost ruzna, nekteri jdou snadno, jini jen s rozumnou partou
        • jinak vetsina hry jde projit s partou ve ktery figuruje vestal a kombinace tech dalsich 3 class (bh/maa/h)

hman nema stun, ale umi rozdavat velky poskozeni, predevsim kdyz se dostane ke svym itemum

crusader ma sice stun, ale kratky ruce

dalsi 4 brat jen kdyz to jinak nejde, umi obcas nekoho bouchnout, ale zadny extra triky, nevyplati se s nima piplat vic jak s jednim kvuli achievmentu

posledni trojka je uz celkem zoufalost, plus zbugovanej kral hovad abominace
          • Měl jsem i partu s Kašpárkem, kterej odbourával stres. Patra se vracela z dungeonů vysmátá a odpočatá, takže jsem ji točil pořád dokola. Pak se ale něco pokazilo a v celkem banálním souboji skončili všichni pod kytkama :-(
          • Sr_Lobo
            Moc ti dekuju za vsechny rady a tesim se az je zkusim! Pivko na tvoje zdravi! *4*
            • Sr_Lobo
              No a nemas nejakej blog nebo neco ohledne DD, chapu ze cerpas jenom z vlastnich xp?
            • jo a probihat cely bludiste, neskoncit splnenim ukolu, samozrejme kdyz je parta v dobry kondici, jinak quit
  • Me na te hre nesedi to, ze tam prichazis porad o hrdiny, ze o tom to je. Je me jasne, ze v tom je to kouzlo a ja ho i chapu. Bohuzel je to jedna z veci, ktera me na te hre odrazuje podobne jako v Massive Chalice. Nerad proste prichazim o hrdiny, ktery si spis rad hyckam :).
    Kazdopadne si myslim, ze tahle hra je suprova. Uz problem me dela ztratit vojaka v Xcomu natoz tady.
    • Jo to souhlasim, v XCOMU (UFU) jsem vzdy hyckal vojaky a leveloval jejich vlastnosti a vytvoril si k nim vztah, ze kdyz jeden zemrel, bud ihned load, nebo jsem tezce oplakaval. Tady umiraji jak na bezicim pase, coz je dost divne...
  • mám odehraných 130 hodin v betě. Co to vydali jsem se to bál stáhnout, protože posledních pár upgradů tak zásadně měnilo pravidla hry (ve smyslu "ladění" obtížnosti), že jsem vzteky lezl po zdi; zvláště pak poté, co jsem jeden den dungeon přešel s obvyklými obtížemi a druhý den (po drobném updatu) - s naprosto stejnou partou o všechny postavy přišel, a to na 3tí skupince potvor.... Některé mechaniky nemají s roguelike nic společného a jen šponují hru - ani tak ne obtížnost jako spíš hratelnost - do temných hlubin psychopatického běsnění. Hra je to návyková, má grády, ale mnoho mechanik nesedne každému no.
  • zajímavá hra, ale fakt vždycky na to si do ní na půl hoďky odskočit, dát si dva dungeony a pryč, protože pak se to začne fakt strašně opakovat a už to vůbec není zábava... ale za dva dny, se můžete zase vrátit a dát si dalších pár kol :)
    • Taky si myslim, ja vzdycky dam 5 dungeonu, pak dojodu prachy nebo jsou vsichni sileni a tak to radsi vypnu :-)
  • dělá se na cz tak si počkám
    • Nejhorší čeština co kdy vyšla musím říct, absolutně nebyla před vydáním hry testovaná, menu nepřeložené, videa nepřeložené, části textů chybí a místo nich odkazy na soubory atd. atd. radši už EN než tenhle CZ paskvil *11* Za to jestli někomu zaplatili, tak to je na žalobu...
      • Sr_Lobo
        V den vydani jediny co mi neslo byl vypravec a to bylo poreseny hotfixem behem jednoho dne. Staci zalzozit na steamcomunity vlakno.
      • BoB.2
        Máš špatnou verzi tohle už je dávno opraveno.
    • Sr_Lobo
      ? Vzdyt CZ uz je davno v nabidce hry samotny. Po vypusteni byla cestina trochu rozsekana (nesel vypravec), ale uz to dali do kupy.
      • no tak pokud už je opravedno tak diky za info

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit