-
jo a opusteni darkest dungeon vas stoji automaticky postavu, jedna vzdycky kreje ustup vlastnim telem (prvni 2 neuspechy v dd me staly celkem 4 postavy, uspesnej pruchod mi zablokoval dalsi 4, na facku)
-
hra je to urcite vyborna, nicmene spis nez rpg bych tomu rikal takticka hra (gro je v soubojich) s prvky managementu (mestecko)
oproti ea, co jsem okusil loni pridali jednu novou lokaci a navic jeste darkest dungeon, zatim nemam dohrano, ale co me docela nastvalo, v tom vsem grindu vas to nuti k totalnimu grindu, po prvnim pruchodu darkest dungeon dostali 4 nejhrdinejsi hrdinove odznacek a nesmi do darkest dungeon nikdy znova?!@!!#!$@%^#$^@!@#!@!@#!@#!@$!@$!@!@#!@# (4 postavy vymakat na uroven 6 je celkem dlouha a otravna cinnost, kdyz uz vsechno cestou znate)
no a na zaver vam prozradim brutalni kombo, vzadu vestalka a pred ni 3x bounty hunter, takze kazdej ma stun, navic bounty umi marknout nepritele a to je teprve masakr, stuned nepritel dostava od jednoho typu utoku 60% poskozeni navic, marknutej od jinyho dokonce 90% -
Nejhorší čeština co kdy vyšla musím říct, absolutně nebyla před vydáním hry testovaná, menu nepřeložené, videa nepřeložené, části textů chybí a místo nich odkazy na soubory atd. atd. radši už EN než tenhle CZ paskvil *11* Za to jestli někomu zaplatili, tak to je na žalobu...
-
V tomhle náhodně generovaném prostředí čeká zlato, démanty a spousta šťavnatého vybavení. Nezní to moc temně, že ano? Jenže stačí přidat zrůdné a smrtící netvory, kteří jak kdyby vylezli ze špatně zavřené knížky od H. P. Lovecrafta, a najednou tu máte hru černou jako noc.
Nuda, nuda, šeď a šeď. Melete zlato s moukou. Tohle by mělo umět každý RPG a tady je to najednou plus? -
Kteří jak kdyby vylezli ze špatně zavřené knížky od H. P. Lovecrafta... *5*
-
no tak pokud už je opravedno tak diky za info
-
Jak já tuhle hru nesnáším zemřelo mě tolik vyšlechtěných hrdinů ,pořád nemám peníze hrdinové furt nachcípaní a bez nálady ale nemůžu se od toho odtrhnou ještě jednu bitvu ještě jeden dungeon....za mě 9/10.
-
Me na te hre nesedi to, ze tam prichazis porad o hrdiny, ze o tom to je. Je me jasne, ze v tom je to kouzlo a ja ho i chapu. Bohuzel je to jedna z veci, ktera me na te hre odrazuje podobne jako v Massive Chalice. Nerad proste prichazim o hrdiny, ktery si spis rad hyckam :).
Kazdopadne si myslim, ze tahle hra je suprova. Uz problem me dela ztratit vojaka v Xcomu natoz tady. -
mám odehraných 130 hodin v betě. Co to vydali jsem se to bál stáhnout, protože posledních pár upgradů tak zásadně měnilo pravidla hry (ve smyslu "ladění" obtížnosti), že jsem vzteky lezl po zdi; zvláště pak poté, co jsem jeden den dungeon přešel s obvyklými obtížemi a druhý den (po drobném updatu) - s naprosto stejnou partou o všechny postavy přišel, a to na 3tí skupince potvor.... Některé mechaniky nemají s roguelike nic společného a jen šponují hru - ani tak ne obtížnost jako spíš hratelnost - do temných hlubin psychopatického běsnění. Hra je to návyková, má grády, ale mnoho mechanik nesedne každému no.
-
zajímavá hra, ale fakt vždycky na to si do ní na půl hoďky odskočit, dát si dva dungeony a pryč, protože pak se to začne fakt strašně opakovat a už to vůbec není zábava... ale za dva dny, se můžete zase vrátit a dát si dalších pár kol :)
-
? Vzdyt CZ uz je davno v nabidce hry samotny. Po vypusteni byla cestina trochu rozsekana (nesel vypravec), ale uz to dali do kupy.
-
dělá se na cz tak si počkám