Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Idealni hra (stejne jako zaplava ji podobnych indie her) na tablet. Na PC me tohle v dnesni dobe nikdo hrat nedonuti. Nevim, proc se tyto hry stale tvori primarne pro pc...na mobilnich platformach by to byla vitana vec do sbirky.
  • Měl jsem i partu s Kašpárkem, kterej odbourával stres. Patra se vracela z dungeonů vysmátá a odpočatá, takže jsem ji točil pořád dokola. Pak se ale něco pokazilo a v celkem banálním souboji skončili všichni pod kytkama :-(
  • Strávil jsem s finální verzí přes 20 hodin a moje názory jsou tyto: mohla to být "malá milá hra", kdyby tvůrci slevili ze svých požadavků, zaimplementovali do hry funkci "save" :-), nebo alespoň umožnili vstup postav vyšších levlů do nižších dungeonů. Ani takhle by to nebylo špatné, kdyby tvůrci alespoň dodržovali pravidla, která si stanovili. Co spuštění, to natahování updatu ze Steamu. Kromě toho jsem nabyl přesvědčení, že ve hře je zabudováno jakési "kazítko", tedy zákeřný prográmek, který, když se vaší partě příliš daří, ji rozseká na kusy. Vaši svěřenci se z ničeho nic netrefují, nepřátelům padají kritické zásahy - a to se děje tak dlouho, dokud parta neuteče nebo neskončí na hřbitově... Erpégéčka vždycky byla o piplání družinky a né o jejím posílání na krchov a najímání nových a nových knechtů. Tohle je na pár hodin (u mě přes 20) zábavné, ale pak se dostaví frustrace. Škoda.
  • Je to výborný, napínavý. Bosové tomu dávají větší šťávu a to že je před nimi potřeba několikrát utéct (nebo umřít) než jdou pod kytky je mírně masochistická zábava. Nicméně zábava a výzva. Osobní vztah k jednotlivým postavám pro mě taky funguje, hlavně později ve hře, kdy je potřeba se na každý dungeon připravit hlavně správnou volbou charakterů a jejich skillů.
    Za mě 9/10 ve své kategorii. Mínus bod je za to, že je se přece jen často opakuje.
  • Ano a tento tvoj bezobsazny a v podstate uplne zbytocny prispevok, nebol vobec pisany za ucelom uspokojenia svojho mrzkeho ega ;-)
  • ako backer na KS mam tu hru od 20.5.2015 a to uz nebola public beta ale early access.
  • Tak určitě hraješ tu hru už rok, když vyšla 19.1 a beta před tím byla max 2-3 měsíce *3*
  • opravdu "miluji" tady tyhle zamindrákované chudáčky, kteří musí všem okolo vysvětlovat co je, a co není RPG, aby si nějak ukojili svoje mrzké ego. Jako by to nebylo jedno. Neskonale otravné téma...
  • Taky mozny... i kdyz nejaky ten rok parici praxe uz mam za sebou :-) :-) :-) Skoro bych rekl, ze jsem paran senior. hehe
  • Sr_Lobo
    No a nemas nejakej blog nebo neco ohledne DD, chapu ze cerpas jenom z vlastnich xp?
  • jo a probihat cely bludiste, neskoncit splnenim ukolu, samozrejme kdyz je parta v dobry kondici, jinak quit
  • Spis budes proste lama.
  • Sr_Lobo
    Moc ti dekuju za vsechny rady a tesim se az je zkusim! Pivko na tvoje zdravi! *4*
  • Jo a pak budes muset misto do klastera k venerologovi :-)
  • Nevim cim to je, ale kdyz jsem koukal na nejaky videa na youtube, tak mi prislo, ze ti hraci maji vzdycky strasne stesti. Treba dal critical dmg za 23, nebo se pokazde povedl utok, nebo boss ubral malo zivotu. Ja kdyz sel na bosse tak vzdycky jsem dead behem chvilky a to nemyslim, ze bych mel o mnoho slabsi partu nebo ze by byly tak ucinne ty amulety... Podle videi na youtube bych rekl ze jsou bossove celkem jednodussi - realita na mem PC je trochu jina :-)
  • Zatím jsem zabil všechny lvl1 bosse + dva pro lvl3 a nestalo se mi, že by byl wipe, akorat jednou nebo dvakrat mi chcípla jedna postava. Stačí si s sebou vždycky vzít healera a chodit na ně na nejvyšším možným levelu, dokud to ještě jde.
  • Prvnich par mozna deset hodin me to umirani bavilo, monstra se daji ukocirovat a taktiky postupne vychytat, ale potom ti bossove.. bylo by pekne si lousknout s lvl3 nebo lvl4 partou toho veproveho prince, ale tady me fakt nastvali s tim, ze level nesmi byt vetsi nes boss, a ja jsem na nej a na carodejnici posilal moje oblibene party s postupne vylepsenym inventarem pouze na smrt a blazinec. Na me uz to je tohle moc HC, a abych travil svuj volny cas nekoncici virtualni sebevrazdou zase takovy masochista nejsem. za me 7/10. Treba si rikejte ze jsem sragora , ale byt tam checkpoint system alespon pred bossem, tak verim ze bych si to radne dohral.
  • Jenze alkohol vede k paranoidnimu alkoholismu. Je třeba to zkusit prokládat návštěvou bordelu.
  • PreidaQ
    A co si budeme povídat, taková smrt, to musí být ten nejlepší stress-reliefer ze všech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit