Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • díky *3*
  • chybi mi tri vypravy do dd, ted tam mam neco trikrat aktivovat, pak ti reknu

vzhledem k tomu, ze na kazdou vypravu potrebuju fungl novy uroven 6 team, tak to bude chvili trvat

dneska bych to mel jednu vypravu zvladnout, pokud me nepobijou, to uz by me zacalo docela s.at *5*
  • Skvělá recenze. Na DD už se nějakou tu chvíli těším, ale zatím nebyl čas/odhodlání :). Mimochodem, dá se ta hra fakticky dohrát (tím myslím finální boss nebo něco takovýho), nebo se prostě donekonečna generují různorodý dungeony?
  • obycejnej dungeon se da prochazet skoro s cimkoliv, ale jak narazis na minibosse (headhunter nebo ta olihen beznadeje ze shamblers altar), tak poznas, kdo je hrdina a kdo lempl, co se jen veze

bossove v dungeonech taky partu dokazou proverit, ale tam je obtiznost ruzna, nekteri jdou snadno, jini jen s rozumnou partou
  • ono to jednou vyjde
  • Já i když jsem velký fanda darkest dungeon, tak se mi zdá, že early access byl tak nějak lépe vybalancovaný než finální verze.
  • jinak z dd wiki pouzivam jen tohle http://darkestdungeon.gamepedia.com/Curio

dost mozna tam jsou i jine, dulezite informace, zatim jsem je nepotreboval, ale zkouseni vseho na vsechno nepatri mezi moje spektrum oblibenych hernich mechanik, kor kdyz nekde to ma nekolik moznach koncu *5*
  • Ne
  • jak tu nekdo psal, ze mel v parte saska, co se mu staral o naladu... tak pochybuju, ze mu je sasek k necemu, pokud aktivuje Shambler's Altar

a vzhledem k tomu, ze SA se objevuje nahodne a odmena vydela vic (casto jako odmena je ancestral trinket) nez zbytek dungeonu, tak je potreba byt vzdy pripraven

tam totiz jde veskera sranda stranou a je potreba kazdy poskozeni a stun navic

vetsinou v prnich dvou kolech vybiju nejslabsi, casto psychiku ovlivnujici protivniky, a zbytek uz je pak relativne snadnej

je ale pravda, ze ty slabsi classy jsem odsoudil jeste v EA, treba je spouzitneli
  • brzo počítáš zajíce, hon je ještě daleko...
  • vaclav.pechacek
    Tam je právě užitečná ta možnost utéct z boje, no. Kdyby to nešlo, tak máš pravdu, že by ti bossové byli k zbláznění. Takhle se ale můžeš podívat, co jsou zač, nechat si přinejhorším zabít jednoho dva lidi a pak zdrhnout. A jakmile se z toho finančně a psychologicky vylížeš jednou dvěma lehčími úrovněmi, tak se vrátíš s adekvátní partou a většinou už máš dost slušnou šanci toho bosse sundat.
  • Někde jsem četl že Až do určitého updatu byla hra super ale pak se to změnilo v drsný grind a hodně hráčů to odradilo. Opravili to ve finální verzi ?
  • Chim
    Kdyby to bylo isometrické, tak je to hra desetiletí.
  • Z každou classou se dá bez problémů hrát, jen je třeba dobře sestavit partu a ne všude cpát Vestala. Abomination není buglej, ability se mu mění, když se transformuje. Mě se osvědčilo brát do party healera, DoTkaře (damage over time), čistého DPS a tanka s vysokou rezistencí. Nižší levely se dají hrát i bez healera, ale je to těžší. Doporučuji se podívat na net, kde jsou jaké potvory a jakou mají rezistenci, protože je blbost brát charaktery s bleed abilitou proti kostlivcům apod.
  • Ty nevděčná izometrická jezinko...
  • Byla to jediná hra co jsem si kdy koupil v early access, a proto jsem mel dost strach co z ní vyleze. Nicméně musím říct že hra se hraje skvěle, má výborného vypravěče, netradiční grafiku a, i když má člověk díky ní občas chuť chytit klávesnici a prohodit ji monitorem, mě skvěle baví.

Za mě 9/10
  • Chim
    Jen 8 z 10 pro nejlepší hru roku 2016?
  • Brzy to vyjde i na Vitu :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit