Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Problem je, kdyz i ten prestane ucinkovat... tak to pak zbyva uz jen nejaky klaster...
  • PreidaQ
    A, stejně jako v Darkest Dungeon, jedním z nejspolehlivějších řešení tohoto problému jest alkohol.
  • jinak vetsina hry jde projit s partou ve ktery figuruje vestal a kombinace tech dalsich 3 class (bh/maa/h)

hman nema stun, ale umi rozdavat velky poskozeni, predevsim kdyz se dostane ke svym itemum

crusader ma sice stun, ale kratky ruce

dalsi 4 brat jen kdyz to jinak nejde, umi obcas nekoho bouchnout, ale zadny extra triky, nevyplati se s nima piplat vic jak s jednim kvuli achievmentu

posledni trojka je uz celkem zoufalost, plus zbugovanej kral hovad abominace
  • Inquisitor
    Tady netrpí na nervy jenom hrdinové, ale i hráči. Taky bych z toho potřeboval do nějakýho toho sanatoria vyléčit nervy, ale taky na to nemám prachy. Fakt frustrující záležitost :)
  • zaklad je setrit, do akce to chce brat jenom urcity mnozstvi zasob, pak se na tom da i vydelavat
    do kratkych, bez taboraku, dungeonu chodim s 8x jidlo a 8x louc, 2x lopata a zbytek po jednom

do delsich chodim jenom pokud chci item z odmeny, je to vic o drzku, a neni to o moc vydelecnejsi, dungeony s 2x taborakem dokonce maj tolik lootu, ze se neda pobrat, taky neberu ukoly, kde mam neco sbirat, sebere to 3 mista v batohu = min lootu

prvni vyupgradovat misto na hrdiny a pocet na vyber, piplat jen dobry classy, zbytek pouzivat jako cannon fodder, kdyz ma moc nemoci nebo blazni, tak odstrelit, piplany hrdiny lecit hned, vyjde to levnejs

nejdulezitejsi classy jsou vestal a bounty hunter, pak podle me v poradi od pouzitelnyych az k lemplum leda tak na achivement: Man-at-Arms, Hellion, Highwayman, Crusader, Hound Master, Leper, Grave Robber, Arbalest, Jester, Occultist, Plague Doctor

abomination je zbugovanej krypl (nejdou mu menit ability), se kterym navic nechce bejt v parte vestal, dotah jsem ho na uroven 6 a odstrelil
  • RPG to naozaj nie je, taka takticka hra s jednoduchymi pravidlami a zopar naozaj nelogickymi prvkami. Vyzera to stylovo a hraje sa to dobre, aj ked je to hlavne o velmi dlhom a stresujucom grinde ;-)
  • Skvělá, návyková hra s nádhernou grafikou. Jediný co mě se.e je, že nejde narozdíl od bety vypnout infarkt hrdinů po naplnění maxima stresu. Doufám, že to vrátí do nastavení hry. Do tý doby mi bude muset stačit poslední beta co vyšla.
  • Sr_Lobo
    Nevis o nejakych dobrych clanich kde se radi jak na to ? Hral sem asi sest hodin a dycky mi dosly vsechny prachy takze sem stejne nemel jak lecit nemoce a nakonec sem mel particku zralou na bohnice. Tech prachu mi tam prijde strasne malo. Ale kazdopadne se pridavam s tvrzenim, ze je to super hra a bavim se u ni fest.
  • Taky si myslim, ja vzdycky dam 5 dungeonu, pak dojodu prachy nebo jsou vsichni sileni a tak to radsi vypnu :-)
  • Jo to souhlasim, v XCOMU (UFU) jsem vzdy hyckal vojaky a leveloval jejich vlastnosti a vytvoril si k nim vztah, ze kdyz jeden zemrel, bud ihned load, nebo jsem tezce oplakaval. Tady umiraji jak na bezicim pase, coz je dost divne...
  • Sr_Lobo
    V den vydani jediny co mi neslo byl vypravec a to bylo poreseny hotfixem behem jednoho dne. Staci zalzozit na steamcomunity vlakno.
  • muzes utyct, hrbitovy jsou plny hrdinu
  • Hezka recenze, celkem vystizna, ale me postrehy ze hry jsou trosku odlisne... Je zde kouzelna grafika, hlavne bossove jsou krasni a originalni i kdyz zatim jsem videl jenom tri. Zvuky a pruvodni reci take super, atmosfera krasna. Osobne mam problem s obtiznosti a to takovy, ze hru vydrzim hrat tak cca ctyri pet dungeonu a pak me to prestane u bosse bavit, kdyz me na tri rany zabije. Problem je, ze co plati na normalni potvory si mate moznost overit a vyzkouset kazdou chvili v klasickem boji. Problem u bossu, kteri jsou na muj vkus opravdu tezci je ten, ze se neda vyzkouset taktika - zabiji vas a muzete vesel znova levelovat partu, ktera ma jit znovu zkusit stesti. Dalsi obtizny problem je vybalancovani odmen za dungeony a nakladu za leceni silenych clenu party... vzdy po nejake dobe se dostanu do skluzu, ze nestaci penize na leceni a kdyz jdu do dungeonu nejake vydelat, tak vice a vice silim. Hezky koncept, zabavna hra, ale u me vetsi obtiznost a proto uz mam hru rok a zatim nedohrana i kdyz se o to casto snazim...
  • no a me pripada slaby jen nekoho dokola stunovat a nepokracovat urychlene dal

jsou to jen lidi, maj strach a nechtej tam zustavat dyl, nez je nezbytne nutny

neni to o tom projit to v suchym triku, ale vyjit z toho aspon bez trika *1*

neco podobnyho jsem prozival naposled v ftl, skocit/neskocit, koupit/nekoupit, utyct/neutyct, risknout vetsi odmenu nebo zhynout, neustala mala dilemata, ktera mohou mit dalekosahle dusledky (tady teda neni totalni prohra, ale dalsi grind)
  • BoB.2
    Máš špatnou verzi tohle už je dávno opraveno.
  • BoB.2
    Super je když má někdo málo života a nepřatele se rozhodnou že ho prostě zabijí a ty s tím nic nenaděláš. *16*
  • Hele, to by me nevadilo, naopak by mi to prislo logicke, za predpokladu, ze by to nejsou nahodne vygenerovani borci, kteri pred soubojem jiz neexistovali ve vedlejsi mistnosti, nebo nejaky debilni respawn. Napr. v Dungeon Masteru 2 byla mechanika, kdy nepritel, ktery mel malo HP zacal utikat za svymi kamosi, aby se zachranil a vylecil se. Ta byla super. Vygenerovat dalsich 5 maniku, jen proto, ze si z nekoho delas fackovaciho panaka by mi prislo hodne slabe.
  • no a to ani nevis, ze po nekolika kolech, kdy si snazis posledniho chudaka nepritele setrit, aby ses vylecil, tak si zavola posily a jede se skoro celej souboj znova *1*

je to schvalne, proste zivot a boj neustale na hrane *5*
  • No ja nevim,
    mam rad tezke hry, ale tady me odrazuje vice veci:
    1. Nahodne generovani dungeonu - kdy jste vystaveni pravdepodobnosti XY, ze prave vygenerovany dungeon se jednoduse neda projit, ani kdyby jste meli vsechny informace o nem. Proste neni nad dobry level design, kdy nekdo myslici, vytvori lokace tak, aby davaly smysl.

2. Mechaniky:

"Třeba neustálé omračování posledního zbylého nepřítele, zatímco zbytek družiny má spoustu času na další aktivity? Dobrý nápad, jenže každý omráčený nepřítel automaticky dostává odolnost proti dalšímu omračování. A i kdyby se vám to podařilo obejít, tak čím déle bojujete, tím více ve stresu vaši hrdinové budou"

Nechapu, proc by s kazdym omracenim mela rust odolnost proti omracovani a ani nechapu, proc by mel rust z takoveho souboje stres, kdyz mate pred sebou fackovaciho panaka. Jednoduse receno, mam rad ferove mechaniky a ne nesmysly, ktere slouzi jen ke znevyhodneni hrace. Protoze udelat hru tezkou, diky nesmyslum neni umeni.
  • a jeste jeden tip, kterej mi hlava moc nebere, ty nejlepsi ancestralni itemy vetsinou pridavaj narusovani psychiky, a v dd je cesta k cili tak dlouha, ze se mi na ty prvni dva pokusy dycky uplne zblaznili

potreti uz jsem tam sel jen s vecma, co psychiku neurychlovaly, ale stejne se mi zblaznil cestou aspon jeden, vsichni nepratele sli predevsim po nem (3x bounty hunter a oni porad sli do toho prostredniho)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit