-
Z naprd prehravace vide k totalne nepouzitelnemu prehravaci videi, u xcomu se po 4 min video resetne, tu se mi to v 9min seklo. nejde posouvat po videu, obcas se resetuje timer, coz blokne cele video...no porste paradicka
-
-
na to z vysoka serou, pac maji z toho prachy
-
-
nj hlavne ze tam vycapia reklami cez listu ovladania videa
-
-
-
Velmi pekna nerecenze. Ja sam jsem DayZ uz par tydnu nehral. Duvod? Po mem poslednim umrti jsem hru vypnul a uvedomil si, ze nemam zadny duvod ji hrat znova. Za tu dobu, co jsem DayZ propadl jsem prosel vsechny zajimave lokace, vyzkousel vetsinu zbrani, zemrel prakticky vsemi moznymi zpusoby, zkratka jsem okusil temer vse, co tato modifikace nabizi. Hraju sam, takze koop jde mimo me a tudiz nevim, proc vlastne zacinat znova od nuly a zkusit to, co uz jsem jednou zkusil kdyz vim, ze to k nicemu nepovede. V beznych hrach se muzete nejak vyvijet, zlepsovat, posouvat v zebricku, zkratka smerovat k nejakym cilum. Tady nic takoveho neni, tudiz az okusite vse, co vam hra nabizi a az opadne pocatecni nadseni z neceho noveho, muze se klidne stat, ze uz hru nezapnete. Ja sam si pockam na samostatnu hru.
-
-
haha a když jsem psal že to je šílenej stereotyp tak mínusy lítali o stošest.
-
-
V tvém podání jsi asi urazil hráče DayZ:) Tady jsou kluci citliví:D
-
-
chyba je v tom ze hrajes sam. ked hrajes s ludmi tak to je uplne o niecom inom - pvp, ziskavanie vozidiel, prepady inych skupiniek/taborov etc etc.
-
-
citis se vic drsne, kdyz misto atd. napies anglickou zkratku etc. ? *4*
-
-
A zkratka PS je taky anglická, i když moc anglicky tedy nezní? Post Scriptum? *3*
-
latinskou *3*
-
-
pouziva se v anglictine takze ji beru jako anglickou...robot taky nema oznaceny jen cesky slovo
-
-
No ty vole, ty seš jelito...ty netroluješ, ty si fakt natvrdlej...
-
Jindřichu, meleš nesmysly.
-
je taky anglicka *4*
-
Jednoduchý človek má hold jednoduché starosti *7* *7* *7*
-
Není nad omezený pohled na věc *4* Pravdou je, že starší lidé s klasickým vzděláním, minimálně v mluvené češtině zkratku 'et cetera' používají. S tvým přístupem bych mohl tvrdit, že je to česká zkratka. (A ne, není. Je latinská a lidé jsou zvyklí mluvit svým získaným suržikem- já taky v některých případech mluvím polorusky)
-
-
-
-
To verim, ale urcite nebudu sam kdo ma stejny problem. V mem okoli zkratka neni nikdo, koho by DayZ zajimal. A seznamovat se s cizimi hraci primo ve hre je dost velky risk ktery obvykle skonci spatne. neni spis chyba ve hre, ze jednotlivci nema po case co nabidnout? A ze si musi vymyslet duvody proc ji znovu zapnout? DayZ je porad relativne mlada modifikace, jake duovody a cile si budeme vymyslet za pul roku kdyz po par tydnech hrani jsem okusil temer vse?
-
-
no jasne. je to len mod a v plnej hre bude viac moznosti pre party play. stavby a rozne veci. a ze ta solo hra omrzi skor ako v parte nieje chyba hry. to mas vo vsetkych hrach co su postavene viac na coop/multiplayer zazitku. v standalone hre budu sinlejsi zombici, lepsi pathfinding takze budu vacsia vyzva = hraci MOZNO nebudu tolko strielat on sight :-D kto vie. a najst si ludi na hranie sa da v pohode mas kopu for, part ktore hraju a hladaju novych hracov. a nakoniec aj v hre sa da najst partak. ja som akurat hral a v obchodaku som nasiel banditu. zasalutoval som a on tiez. dal mi makarova a isiel som s nim potom sme zacali "kecat" cez mikrak ale bola to sranda kedze on bol rus takze groteska ale dalo sa dohovorit.
proste je to stale alfa a je to mod. netreba od toho ocakavat vylestenu AAA hru. standalone by mal vyjst na 100% do konca roka - minecraft model a bude mat tie hlavne neduhy modu vyriesene - slabe moznosti party play, nebalancovanost vojenskych zbrani, bude viac budov do ktorych sa da vojst etc etc. cekni ofik stranku tam je toho halda.
-
-
-
já se třeba teď chystám začít s "DayZ police" což vlastně znamená, že nezištně pomáháš přeživším - v Chernu/Elektru likviduješ snipery, pomáš jim od zombie atp. Jelikož už mě taky nic moc nemotivuje ke hraní, tak snad tohle by to mohlo ješět chvilku prodloužit *7*
-
-
Mně se nejvíc líbí ten vývoj člověka. Napřed: Nebudu nikoho zabíjet a budem chodit ve skupině. Po první kulce do zad: Ok tak budu chodit sám. Pak vás zastřelí někdo koho jen potkáte. Tak sakra sejmu koho potkám, ale ne pro srandu. Dál, mám nejlepší výbavu a snipu, co teď ? Kašlu na to jdu zabíjet na letiště. No jo, ale je tu málo lidí. Kašlu na to jdu střílet nooby do cherna. A to se prosím může stát za dva týdny.
-
-
myslim ze by to tak bolo aj v realu keby si mal viac zivotov.
-
Lidi jsou zvířata i ve virtuálním světě *15*
-
-
tak strašné rád bych se podíval na nějaké to video co tu autor nahrál, ale ten ***** přehrávač mi nedovolí si video posunout ani o minutu aby se neseknul ... *16*
-
Možná jste to už viděli... Pro fanoušky OFP povinnost! *1*
http://www.youtube.com/watch?v=N9LLa7xixR8 -
-
osviežila by to scéna ako z dayZ... tyvole to je traktor tyvole!!! joooo traktooor!!! :D
-
Pěkné! *1*
-
-
Ty jo to je materiál! Klobouk dolu a díky za ten článek (seriál). Akurát to video v půlce se mi nějak buglo a nejde to přeskočit ani po refreshi :/ Sim Youtube sala bim? *4*
-
Wau, slušnej materiál...aneb není nad to, když se recenzent herního webu do nějaké hry skutečně zažere. Vůbec bych se nezlobil, kdyby se podobným "nerecenzím" (tedy sledování něčeho na mnohem širším poli a s mnohem větší hloubkou) věnovalo games.cz i u jiných titulů. Jistě je takových spousta a jejich interpretační potenciál není ve srovnání s DayZ zanedbatelný. Podobné experimenty už ostatně provádíte: Fightcluby speciál, Vojtíškovy deníky... Vůbec bych se ale nebál to rozvinout. Karel mohl klidně vydat článek, v němž by se rozpovídal o tom, proč se vybodnul na SWOTR, co by tomu vytkl atd. Ano, udělalo by to z vás trochu víc komunitní server, ale proč ne?
BTW, nečekal jsem, že to někdy řeknu, ale na tuhle hru jsem asi málo hardcore *1* ... -
Skoda, skoda, youtube komunita casualov znici kazdu hru, pravidelne sme hravali s kamosmi kedysi Armu 2 coop domination mapy, odkedy je tento trapny mod pre deticky, serverov ubudlo a este aj tie, ktore zostali, su zaplnene dementami, co robia to iste co v Dayz, myslia si, ze je to DM a zabijaju vlastnych, nicia techniku, heliny, potom po to pracne clovek musi jazdit na druhy konec mapy po vrak, aby to opravil atd...Tak to dopadlo aj s Dayz, volakedy fajn oddychovka, odteraz len hra plno kretenov co to hraju ako DM. Vela deti z cod a bf tam prislo bohuzial a musia natacat youtube trolling videa a ine gebuziny..
-
prosimvas redakce, spravte si ty videa, v cca 14 min. se to kousne jak se pise a pak uz bezi jen zvuk, ale porad ne minutu
-
-
Mne se prvni video sekne v 9:59 a nejde uz pak ani zvuk ani obraz ...
-
Mám naprosto stejný problém...
-
-
To první video je nějaký dojeb*ný ,myslel jsem že z toho pochopím o čem hra je ale vypadá to že si musím článek přečíst a doufat že to není simulaátor vyhýbaní zombíku a jizdy traktorem. *4*
-
-
Ale on to víceméně JE simulátor vyhýbání se zombíkům. *1*
-
-
A jízdy prakticky čímkoliv *15*
-
-