-
zkoušel žel bohu žadnej server mne nepustil...tak jsem to vzdal a holt nezahraju
-
-
Pro tebe existuje skvělé řešení. Stáhni si DayZ Commander, ten udělá vše za tebe.
-
-
bože můj, to je ale textu, tolik jsem nemusel přečíst ani na státnice .. *8*
-
-
VŠE? *1*
-
-
Spíš VSO :)))
-
*1*
-
-
-
To Denier: Buď v klidu :) Avengers nás zachrání :-D :-D (oni taky zmutují v Japonsku)
-
Velkým prínosem pro tuto hru by bylo vytvoreni dalsiho serveru ci nejlepe mista v mape pro tymove boje, kazdy at si individualne beha po mape a sbira vybaveni a v te fazi kdyz si mysli ze je dost vybaven by se mohl vydat do areny,voj prostoru z ktere by mohl dostat individualni predmety v podobe moznosti vytvoreni vlastniho potahu helmy,.... nikdo by zde neprisel o zivot ,ale dochazelo by k poskozeni veci a munici by si opet musel nasbirat.
-
Videa bych mohl nahrát kdybych měl nějaký velký uložiště .. nechce se mi to přerenderovávat. Smejki to bude mít určitě v nějaký mp4ce tak to hodí třeba na nějakou úschovnu nebo prgaři odbugujou player :) Jinak sry za nenahrání hlasu, nějak mi nedošlo, že se to v MSI Afterburneru musí nastavovat. Dřív jsem nahrával jen na macu přes screenflow.
-
presne tak..taky sem zpocatku myslel ze nebudu bandita a pak sem zazil dve takoveto zkusenosti a ted uz strilim na potkani
-
-
Ale já bandita nejsem. *1* Humanitu mám asi kolem 20 k .Nemám problém někomu pomoci,ale prostě to skoro nejde.Navíc co sráží tuto hru hodně dolů,jsou cheateři.To je opravdu běs a kdo nezažil,neuvěří.Bejt 5x za hodinu zabit hromadným killem,je prostě běs.Další facka pro hru,je klonování věcí.To je už skoro na úronvni cheaterů.Každej běhá v hejkalovi,v ruce tichou M4 a batohu AS50 TWS. Prostě průšvih. Bohužel,protože tato hra má jinak náboj a jinou s takovou atmosférou a nábojem neznám
-
-
Jojo. Cheateři, hackeři a buggeři jsou humus. Nejhorší je, že to ničí celou strukturu tý hry. Já si například řekl, že si nikdy nic naklonovanýho nevezmu, jenže i přesto, že si sám nic nenaklonuju, tak spousta věcí, který lootnu v nalezenejch stanech, nebo v mrtvolách, jsou stejně naklonovaný. Takže máš větší šanci najít rare věci jako jsou nvg nebo výnušniny i když ty sám hraješ čestně. Já mám téměř všechen loot, hejkala, nvg, několik náloží, l85 a podobný věci a přestože jsem je všechny našel, tak bych si netroufnul tvrdit, že se všechny na server dostaly poctivym spawnutím.
-
-
Nezbyva nez se modlit,aby to v standalone DayZu vychytal, jinak to pujde ke dnu.
A byla by to obrovska skoda, protoze ta atmosfera a potencial, to hned tak nejaka jina hra nema.
-
-
-
-
Takže to v podstatě trpí rakovinou všech MMO - absencí end-game.
-
-
Ne, protože to neni MMO.
-
-
Zajímavé je, že Smejki, kterému to bylo určeno především, pochopil, jak jsem to myslel. Kde asi vy všichni ostatní děláte chybu? *4*
-
-
sice jsem nikdy žádné MMo pořádně nehrál, ale jak jsem se o tom bavil s janchorem a Pavlem Dobrovským, ano, je to velmi podobný problém.
-
doufam ze s takovym prispevkem to nemyslis vazne
-
-
EDIT: Slunce v duši. *4*
-
-
Zrovna u tohohle je endgame prostě přežití. Umím si představit až se to rozjede bez hackerů jak se budou např. dobíjet vesnice a města ve skupinách atd. Už pár serverů mělo např. že nějaký klan ovládal vesnici ale byl hodný. Pokryly střechy a u ve vesnici bylo neutrální území s obchodováním barterovým. Jestli se tohle rozšíří tak zážitek bude zase úplně jiný.
-
-
Já si myslím, že přežití je málo. Osobně považuju ten koncept za vnitřně nestabilní. Ale když mě budoucnost vyvede z omylu, nebudu se nijak zlobit.
-
-
endgame by hru zkazil..nějací bossové nebo tak to mi přijde přímo absurdní...doporučuju si hru zahrát, pro pochopení jeji filosofie
-
-
Už jsem viděl asi tak dvě hodiny, komentované i nekomentované, četl ty články tady, a pořád si nemyslím, že to stojí za moje peníze. Jako sociální experiment je to zajímavé, ale ten můžu sledovat i jako nezúčastněný divák. *4*
-
-
-
-
-
Pro problémové přehrávání videí: Zkuste si nainstaloval nejnovější Firefox a ve videích si klikněte pravým tlačítkem myši na nastavení a jezdcem si nastavte Místní úložiště na Neomezeno. Mně to tak jede naprosto v pohodě – třeba to pomůže i vám.
-
nejlepší na celým dayz ale je že předem víte jak se lidi budou chovat jestli fakt vypukne zombie apokalypsa, žádný slitování, shoot on sight. Call me crazy ale udělám si zbrojní průkaz a koupím si nějakou devítku abych měl aspoň nějakou obranu až zombie apokalypsa nastane, věřím že v Japonsku určitě někdy zmutuje Z-virus
-
-
vážně nebudou, lidi jsou na to moc společenští- ve chvíli, kdy zanikne starý řád, mají potřebu ho nahradit něčím velice podobným (viz 3 fáze revoluce v Maliových Lokomotivách dějin). Takže osobně předpokládám (při jakékoliv podobné katastrofě, která vyřadí vláďu a spol.) pokus o vytvoření městských států/svazů a následně pomalý přechod k standartním státům. To že se může vyskytnou šílený samotářský střelec nelze vyloučit (to se stává i teď), ale když máte "ohromnou" armádu 12 lidí, tak nemá šanci.
Zbrojní průkaz je dobrá věc, jen to chce rozumný důvod (u prvožadatelů se často dělají psychotesty ;) ) a doporučuji udělat co nejdřív- existuje tlak na jejich omezení a zpřísnění podmínek (lustrace, psychotesty, 488 otázek občas absolutně nesouvisejících s potřebami žadatele a zkouška manipulace je jim jaksi málo) -
-
jen oprava: (u prvožadatelů se často dělají psychotesty ;) ) to není pravda. Psychotesty se provádějí pouze pokud je k jejich provedení důvod, což v 99.999999 případech není. Navíc se vám žádný lékař za psychotest nezaručí, hold to není exaktní věda a lidská mysl není ještě prouzkoumána do takové hloubky, aby psychotest měl nějakou vypovídající hodnotu.
-
hlavne sposuta lidi tak nejak ve svem uvazovani ignoruje obycejny strach...si asi mysli, ze kdyz se nekde budou toulat zombie tak on vesele popadne svoji pistolku a 12 naboju a pujde si ,,zalovit,,. Ve skutecnosti by sedel na bobku posrany! strachy a doufal, ze ho nekdo najde a pomuze mu.
-
-
Ach jo, co jsem nastoupil ze školy do nemocnice za prací, už jsem se smířil s tím, že při zombie apokalypse budu první na ráně a trávím ji skučením a hnaním se za trochou pohyblivýho masa. Sbohem, mé krásné sny osamnělého vlka.
-
-
Tady kolega nade mnou VÍ. Za sebe doporučím knihu od Ondry Neffa – Tma (1998). Ta velmi reálně modeluje situaci: „kdyby na světě vypadl elektrický proud“.
-
-
Jak víš, že to modeluje reálně? Ty už jsi tu situaci zažil? Nechci rýpat, ale tohle beru za odvážné tvrzení.
-
-
Za odvážné tvrzení to klidně ber. Výteční sci-fi spisovatelé dokáží budoucnost velmi dobře předpovídat / věrně popisovat. Pokud ti ale jde o slovíčkaření, pak ano: jisté a stoprocentní není nic.
-
-
"Nechci rýpat" jsem nepsal pro nic za nic.
-
-
-
-
Yep, splečenská smlouva, ať už jakékoliv formy, je součástí lidské přirozenosti.
-
-
lol tak presne takhle se chovat nebudou...
-
to je proč by to děti neměli hrát...
-
Leze ti to az moc na mozek. Zkus aspon chvili delat neco smysluplneho, at se vratis do reality.
-
seažmoc koukáš na televizi, ale možné to je *2*
-
-
Nejvice hovadske chovani z DayZ prave typci casto omlouvaji "realismem".
Taky s tim moc nesouhlasim, vzdyt takove naboje do .50 cal AS50 by mely cenu zlata a tezko by kazdy druhy jen tak plytval na kohokoliv zvlast kdyz by ho pak ani nesel obrat o veci (viz kamperi v kopcich na Elektrem/Chernem).
Tim nechci rict,ze by svet po apokalyspe byl hezkym mistem,ale DayZ uz je az moc bestialni protoze zkratka je to jen hra, clovek se po smrti respawne a tak joudove s radosti vrazdi co jim prijde pod ruku.
-
-
-
jedno video pro neznalé: http://www.youtube.com/user/JKaspi82