Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to mi připomíná ten seriál walking dead paráda *3*
  • celoush
    Dokonale vystihuje mé dojmy a obavy. Super článek.
  • Kozy
    sandbox fuj
  • bohužel postava vas vůbec neposloucha, mění nastavení během hry, tak, že šipkou jednou běžite dopředu a pak do leva. Neustale pada systém. S kamaradem se nesetkate, jelikož ani nevite kde jste. Absolutně nepovedene i přes to, že to finalni verze. Určitě do konce roku nevyjde plna verze to mi věřte. Věci nemůžete sbírat protože to nejde. Zombici Vas vidi s kilometru a bezi za vámi dokud vas nezabiji. pokud mate zbytečných eu tak je investujte jinak. Nezalezi jak mate nadupanye pc hra ma prodlevy. nekupovat, ani bych se nedivil, kdyby vyhlasili bankrot, neda se to stihnout. Hra bude hotova tak za dva roky ale bohužel na starem jadru.
  • Bezva video, i když to první se nějak po 10 minátách seklo a nešlo spustit dál. Co mě zařáží je znovupřihlašovací čas na server. Nějaký 2 minuty? Fakt závidím...
  • Kein
    Velice povedený článek. Nešlo to bez těch pohádek co tomu předcházely? Jinak ten konec hru vystihuje dokonale, čím lepší vybavení máte, tím méně to chcete hrát. Já pro změnu lítám už druhý den absolutně bez zbraně, jelikož nemůžu nic najít....asi proto mě to zatím baví :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit