Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "DayZ - Okem přeživšího"? - Spíš tak DayZ okem naivního začátečníka jehož domovem budiž elektro/cherno, nejůžasnějím lootem enfield, a záložkou makarov. Chtělo by to aby články o DayZ psal někdo, kdo opravdu DayZ hrál a nejen zděšený CoD player jenž má pocit, že je Edgar Alan Poe...
  • +1
  • WRF is this sh*t? DayZ hraju 3 měsíce ale kdybych se na to koukal očima autora tak se během tří dnů zastřelím i v reálném životě. Tady si někdo huntí ego. Je pravda, že pocit přežití, či nebezpečí vlévá skutečný adrenalin do žil (v reálném světě) a v žádné jiné hře to nezažijete, nicméně polemizovat nad tím že mám jen jednu plechovku žrádla a že mě to bude stát život... Člověku stačí týden hraní a ví jak na to. Dnes jsem schopný po respawnu mít do dvou hodin všecehn základní equip naprosto bez problémů, pro lepší zbarně je třeba do vnitrozemí. Párkrát jsem u DayZ měl pocit, že své emoce přeháním a že na PC hru to prociťuji až trochu moc, ovšem autor článku si zřejmě hodí mašli až ho příště sestřelí ňouma s makarovem. Bože já měl AS 50, sundal mě noob a ani tehdy jsem neměl pocity jako autor článku v jednom odstavci...
    Doporučuji nechat psát někoho jiného a necpat se do filmového světa (nerozumíte mu) pak bude games zase v pohodě. GL a dlouhý život v DayZ
  • Onania nad vlastnym pisalstvom a o ho.ne. skratit o 1000% , bez toho patosu a dat tomu i zmysel a strukturu.....to uz sa tu uverejnuju i amaterske blog clanky?
  • rami.cz
    rami.cz :)
  • silenec :-)

http://www.youtube.com/watch?v=a7GY1KD64BM&feature=player_embedded
  • Preed
    Dobry clanok :)
  • http://www.youtube.com/watch?v=Wt0i5O5Tu04&feature=related
    Pohled jednoho z "gangu". :D
  • Zatím sem DayZ nehrál, teprve včera sem si koupil origo armu s OA, ale určitě čím víc lidí, tím líp :) - Dejl_cz
  • trolo
    http://www.youtube.com/watch?v=oQQ4N1kMv9o

http://www.youtube.com/watch?v=HwF1Q6KbSV8
  • Vrook
    Je fakt, že jsme tam hodně času strávili, když jsme začínali hrát - cca před dvěma měsícema. Takže to nebylo banditry ještě tak organizovaný a ani vlastně tolik rozšířený. Když si uvědomim, že tenkrát hrálo o 700 000 lidí míň, tak je to logický.
  • taky bych dal reynor
  • trolo
    ked vstupis do hangaru tak uz nevyjdes. skoro vzdy to tam cekuje nejaky sniper zo skupiniek. o vezi, kasarnach atd sa netreba ani zminovat. tam to je pasca(nehovorim o serveroch kde hraje 10 ludi)
  • Je možný abych si s váma zahrál i s verzí hry koupenou přímo ze stránek Bohemky? Na servery se připojuju přes Six Launcher. Taky shánim parťáky, ale můj sen - zachránit nebohého přeživšího ze spárů zombies a pak s ním až do smrti brouzdat Černarusí, se mi ještě nesplnil. *15*
    Můj Steam nick je mareCZeck.
  • smejki
    už si ho ty vole kup. dyk to stojí sto padesát kačen :D
  • Gut! StanleyCZ
    Jen nemám mikrofon, takže komunikace z mé strany bude váznout. :D
  • Jo, střety s hráči jsou pořádně atmosferické. Já hráče potkal cca osmkrát, třikrát jsem přežil a dvakrát to bylo bez střelby. (A jednou to bylo proto, že jsme hráli ve dvou a borec se lekl :D)
    Nejlepší atmosféru mělo asi setkání s jedním přátelským borcem v Elektru. Chvilku jsme pokecali, povyměňovali zásoby a šli prohledat budovu ve středu Elektra.
    On prohledával přízemí, já si vlezl do prvního patra. Zrovna jsem prolézal místnost naproti schodům, když se ozval výstřel. Vyběhl jsem na chodbu a viděl jsem dva hráče popravovat člověka, kterému jsem dvě minuty zpět dal najíst.
    Jeden si mě všiml. Zaplul jsem zpět do místnosti a doufal, že mě přeběhne. Vletěl do dveří a začal pálit. dvakrát vystřelil, když tu mu došla munice. Vyběhl jsem na chodbu, pod schody již stál jeho kolega. Zahl jsem tedy do vedlejších dveří na střechu. Jelikož nebylo jiné možnosti, skočil (spadl :D) jsem ze střechy. Ač silně zraněn, vydal jsem se na konec ulice a za roh.
    Běžel jsem dál, vlezl do průchodu a běžel k protějšímu kostelu. Již nebylo jiného zbytí, musel jsem zastavit a obvázat se. klekl jsem si tedy pod strom a začal se ošetřovat, když v tu ránu z průchodu vyběhl jeden z banditů. Chvilku stál a mířil. Bum! Headshot!
  • Kein
    No, já to nechtěl říkat na plnou hubu.
  • ano je jich dost, i když dayz je zatím jen alpha verze tak jsou občas problémy jako že se na server připojíš až napotřetí.. ale není to nic co by se nespravilo
  • Vrook
    Tak ono naopak jít tam sám je mnohem bezpečnější, pokud umíš zůstat neviděn. Ale ve větší skupině to chce samozřejmě taktiku, pevně rozdělený role, krytí a ten gear no.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit