-
Rád se přidam :) Většinou hraju sám, což je nic moc :) na steamu sem jako "reeves_cz" kdyby někdo chtěl . Pak si vás addnu *4* Ale nebylo by špatný založit nějakou skupinu *1*
-
nick* prostě Denier zatraceně :D
-
taky si tě přidám (jméno stejný jako nic tu)
-
staci ist na NWAF a mas o "high end" suboje postarane. tam to cistia organizovane skupinky s military gearom. neodporucam tam ist sam s makarovom :D
-
ahoj taky bych se přidal "rey_cz"
-
s radostí k tobě vlezu - Smejki
momentálně mám jen dva spoluhráče a jeden mi navíc odletěl do Indonésie *15* -
+++ hlavne k atmosfere. dneska som hral a urobil som osudovu chybu. siel som cekovat spawny motoriek a z lesa som cekol luku len 1x dalekohladom. idem si dalej a VELKA chyba bola neceknut si prostredie znova po ceste pri dalsiej skupinke stromov(nikdy neviete, tato hra vytvara neskutocnu paranoju :-D). idem si a zrazu som len zahliadol nieco z boku a uz pocujem vystrel, srdce mi vyskocilo jak keby na mna vyskocil obrovsky pavuk, otocim sa a strielam naslepo, uz vidim len ciernobielo, nohy, ruky zlomene, srdce busi jak svina...dead :-D ak kobra v riti, zapalky, dalekohlad, kopa jedla atd atd. este 3 min po smrti som sa od soku/adrenalinu triasol :-D. neskutocne co za pocity dokaze tato hra vyvolat.
-
tady je onen vrah - zábradlí - na záznamech z bezepčnostních kamer :D (jj tu sekeru jsem našel vlastěn až v 16 minutě) http://www.youtube.com/watch?v=64HLKoXCRFM&feature=youtu.be
-
vsechno se casem naucis.morfin najdes v nemocnici,crash sites,... nebo na posedu kam bys nevylezl :-),bez nej se nikam nevydavej.spousta hracu ma night vission,radsi hrej za svetla nez nejaky sezenes,baterka je k prdu.LEE,no to je magnet na zombie.pokud jde o tyhle dostupnejsi pusky tak winchester na zombie a LEE na hrace,vyber si sam.sezen si partaka a dejte dohromady vozidla,nejlip nekolik a vse pujde lip :-).po poslednim updatu je nejlepsi pistole G17/M9,maji velky zasobnik a vsechny pistole ted maji skoro stejnou ucinost http://dayzdb.com/news/weapon-changes-in-arma2-162
-
Jednoduše mačkej F, dokuď nenarazíš na světlice. Pak jí jen hodíš. Můžeš ji ještě zhasnout a sebrat. ;)
-
PS: Kdyby chtěl ještě někdo na večerní hraní udělat skupinu, tak pište nicky. Na steamu pak ložnu skupinu a v ní se můžem klidně domlouvat.
-
Když máš světlici v Invu (Né v batohu), tak stačí několikrát zmáčknout (defaultně) F dokud nenaskočí vpravo nahoře Road Flare/Chemlight a pak jen držet levé tlačítko myši pro hod. Nezapomeň pak znovu Fkem vybrat zpět možnost zbraně, abys tam pak po nepřátelích neházel místo střelby tyčinkama *1*
-
Zítra si tě přidám ;)
-
Aha, tak to se nedá nic dělat no, a je aspon dost serverů? Slušnejch a non-lag?
-
Hledám friendly spoluhráče pro společné dobrodružství v Chernarusy. Add me on Steam - Dammster :)
-
aha! já mačkal jak blb pořád "L" a "Proč to sakra nesvítí?" :D Taky jsem chtěl použít světlice ale to netuším jak .. můžeš poradit?
-
Ja jsem si precetl par odstavcu a prestal jsem. Prislo mi to docela trapny *13*
-
je vzákladní výbavě. stačí nahodit místo pistole a zmáčknout L. V nové verzi ale zombíci baterku registrují, takže je dobrá jen na chození po lese.
-
Je a svítí hrozně pěkně, akorát je to logicky tak trošku o hubu jí používat. Lepší je najít si NVG, který jsou ale dost rare.
-
ak chces hrat na private serveri s kamaratom, tak to ta sklamem