-
Unavující chuligánský boxer...to je Apollo Creed, ne?
To by mě zajímalo, kdo ty překlady schvaluje, to musí bejt fakt dost těžkej pohodář *15*
Dobrá recenze, docela bych zahrál coop a mlátil zombíky pádlem po hlavě, zatimco by kámoš/ka řídil ten divokej člun. -
Podle mě to bude stejné...
-
Na prvním Dead Island mi dost vadila ta přehnaně malá výdrž předmětů/zbraní, je to i tady nebo se to zlepšilo?
-
No jsem zvědav... Ono to stejně bude úplně to stejné co první díl akorát v jiných lokacích takže pokud vás bavil první díl tak zklamaní nebudete. na to, že tu hru dělají Poláci, tak klobouk dolů ! Právě to instaluji takže dám vědět jaké to je *3* ... !
-
Tak až to bude levnější tak si to kupím. Myslím, že tohle půjde rychle dolů.. 3koda jen že většinou nikdo nechce hrát v Cooperaci,.. když se někam člověk připojí tak ostatní odejdou a naopak..
-
Hru především kazí jedna věc - šíleně rychlej respawn zombie....Taková perlička, při přenášení kanystru s benzínem jsem nejdřív kanystr zahodil a šel vyčistit úsek vesnice přede mnou, abych mohl v klidu projít - a třeba i něco našel. Takže jsem dočistil, vrátil jsem se pro kanystr a najednou opět ti samý zombíci, říkám si asi přiběhli odjinud, tak jsem vzal kanystr a pokračoval jsem vesnicí. A co myslíte, byla vesnice ve vyčištěném stavu ? :D