Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, tak dneska to stáhnu a uvidíme jestli to aspoň na odreagování postačí..
  • promiň, beru zpět, ty nebudeš troll... s tebou si doma nemá kdo povídat viď? nebo si s tebou už nechce nikdo povídat, tak si to chodíš kompenzovat na diskuze? a ještě bys lidem platil za pozornost, to je fakt roztomilý... ikdyž, spíš smutný...
  • Takova blbost ani nestoji za to stazeni .)
  • Zaprve se nikdo nemusi ospravedlnovat nejakymu jelimanovi v diskuzi pod recenzi, zadruhe si spousta lidi nebere uctenky (vcetne me) a za treti, pokud se to vztahuje na kazdeho, zitra rano muzu mit hru doma a vyfocenou, zaplatis i me? *1*
  • Dobře tedy. Přistupuji k bezprecedentnímu kroku - za muže mluví činy. Pokud mi na můj email joneleth@volny.cz pošle do zítra bezpochybný důkaz, že hru dnes 23.4.2013 legálně pořídil, jako omluvu za křivé nařčení mu na jeho bankovní účet pošlu 500 Kč. Za bezpochybný důkaz považuji neupravenou fotografii s účtem o koupi /pouze ten prokazuje legálně nabytý sw/ a dále vedle něj cedulku s nápisem "druidmv". Nicméně Vás ujištuji, že k oněch 500 Kč si budu moci s velkou pravděpodbností ponechat na jiné účely:-)
  • Takze stejne neduhy jako v 1? Omlouvam se, recenzi sem necetl, ale to uz proto ze ani jednicka me nezaujala, tato vytka s respawnem totiz by me naprosto spolehlive zabila jakykoliv zazitek z hrani, nemluve o udajnem rychlem opotrebeni zbrani....ale stale...respawn...fuj
  • a k tobě už jen jednu věc... pokud chceš řešit morální a lidskou hodnotu lidí kolem sebe, tak se dej na politiku, tam by to celkem potřebovalo nějakej takovej klystýr, ale to asi neklapne, s pětistovkou her ve skříňce (nebo na to máš celou knihovnu? to by mě taky zajímalo docela) na věci jako politická keriéra asi moc času nezbyde co? no nevadí, třeba v příštím životě
  • tve jak si muzes vůbec dovolit o nekom rict ze ma mensi lidskou a moralni hodnotu ? znas ho? a kdo ty ses? komu si kdy pomoh nebo co si dokazal ze todle vůbec napises? na zaklade toho ze si prosedel mesice u kompu s 500 hrama tak to je jako ta pecka? asi ses troll takze hodnota diskuze nulova ale todle me dostalo
  • o tom mluvím... navážet se do člověka, o kterým vím prd, jen proto, že si myslím, že mám pravdu, je ubohost... jo, kdyby to napsal obecně někde k tématu na piráty, neřeknu ani půl slova, ale tohle se prostě nedělá...
  • Jsem taky proti pirátum, piratil jsem jen jako dítě když jsem dostával kapesný 50kč. Teď už vubec, ale nemuzes tu nadavat a dozadovat se fotek steam klicu kazdyho cloveka, co ma hru lehce pred vydanim, vzdyt treba Far Cry 3 me prisel 2 dny pred vydanim z mistniho obchodu, Riptide je na Aukru a Ebay/Amazonu uz davno dostupnej...
  • Mám cca 500 originálních her na různé platformy. Nic jsem si nestáhl ani nepamatuju. Za vše platím. A je mi po tom dost - lidi co za hry neplatí mají menší lidskou a morální hodnotu než ti, kteří za ně platí a financují tak jejich vývoj, nemyslíš?
  • Takze buducorocna Steam prazdninova zlava to isti.
  • a co je tobě vlastně po tom, jestli si hru stáhnul nebo koupil? to jsi vážně tak naivní a myslíš si, že všichni, co tady píšou do diskuzí, hrajou legálně koupený hry? jak ty můžeš vědět, odkud dotyčnej je, že není třeba z US nebo UK a tam se třeba hra už nedá normálně pořídit? chceš mi říct, že ty sis nikdy žádnou hru nestáhnul nebo od kámoše nevypálil a poctivě sis zaplatil všechno, co ti prošlo pod rukama? frajere až budeš mít takhle klidný svědomí, pak se do někoho navážej tímhle způsobem a nezkoušej si tu hrát na trolla, prokaž mi tu laskavost
  • Prosimtě, ty hry jsou už normálně skladem a dnes už má každej třetí nějakej přístup k podpultovkám
  • Asi to nebude hluboký umělecký dílo dle gusta Lukáše Grygara, ale jako nenáročná řežba myslím poslouží více než dobře.
  • Drzej? Já jsem drzej když to někakej vošoustek s pravděpodobností na 99.9 procent nelegálně stáhl a ještě to drze komentuje na herním serveru?
  • Co je na tom? Už to dávno můžes po ruznych aukčních serverech koupit. A neprijdes si trosku voprsklej?
  • Můžu se zeptat kde jsi hru legálně pořídil takhle brzy? díky. Prosím foto steam klíče nebo krabičky, příípadně účtenku.
  • LuckyBaal
    Do poláků se nenavážejte *1* Co Zaklínač? No? Od koho je? *1* Jinak co tak koukám po recenzích, tak je to celkem pohodová oddechovka. Hned jak bude nějaká slevička, jdu do toho *4*
  • Redneck
    Jo a ještě jedna věc, jak funguje systém léčení a daj se v tý hře sbírat nějaký itemy, kvůli kterejm má cenu prolejzat každej kout?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit