-
Když na něco nemám, tak to mít prostě nebudu. Taky nemám na většinu aut a domů a nejdu je ukrást.
-
Jejda další člověk co posuzuje na internetu ostatní :D Prvně by se stačilo zamyslet nad sebou a pak něco psát. Tvůj komentář zní jako že ty si kupuješ hry proto jsi něco víc a ostatní spodina protože ty na to máš a jsi dobrej a ostatní jsou podělaní zločinci bez morálky. Prober se prosím tě ... Osobně mám originálek taky dost, ale abych platil za něco kde nemám jistotu, že to zítra vůbec zapnu znova ? To zapotřebí opravdu nemám. Viz. hry na PSP kterou jsem si koupil bazarově s pár hrama a ostatní stahoval protože ty hry za 600 a víc opravdu nestojí (to stejné se dá říct o mnoha PC hrách). PC hraní neničí piráti jak se dočteš v každém druhém článku na internetu, ale ty sra*ky co se vydávají. PS. Doufám že doma nemáš žádné stažené MP3 a filmy ty moralisto.
-
Sem to stáhl, naser si!! *12*
-
Hm, asi zůstanu nadále u Left 4 Dead. Btw. ty screeny 1280x1024 pobavily. Nebylo by vhod vyměnit monitor za něco, já nevim, co se tak blízce nepodobá kostce? *1*
-
Nic nevypada vic verohodneji nez anonym se silnymi recmi na foru. Jestli si opravdu takovy zapaleny lovec piratu, tak bys to mel provozovat jinak nez jako anonym na foru.
-
Jen jsem si chtěl oveřit jestli je opravdu taková ůroveň při konverzaci, tak jak s ní začal, nebo si jen hraje. No netrvalo to dlouho, jiní mě tu předběhli *14*
-
Co myslíš tím "na to, že tu hru dělají Poláci"? Jen mě to zajímá. *3*
-
Hra se da v klidu sehnat za 500 - 600 Kc, coz mi neprijde moc.
Se dvema kamosema uz se na ni chystame, puvodni Dead Island jsme si taky bajecne uzili.
Komu se libila jednicka a idealne ma kamose nebo dva, tak asi nema co resit a muze do toho jit. -
Proč bych proboha stahoval znova stejnou věc pořád dokola? To může napsat opravdu jen inteligent *1* .
-
mně v jedničce taky vadilo, když jsem hrál s někým coop (on se ke mně připojil), tak když jsem se pozdějš odpojil a druhý den jsem hru znovu zapnul, měl jsem rozehraný a dohraný úplně jiný (vedlejší) mise, který jsem vůbec nenačal.
-
Přítely, to že to někdo stáhne nemusí nutně znamenat to co jsi napsal, spousta lidí si to nejprve stáhne vyzkouší a pak si to s čistým svědomím že to rozběhnou a líbí se jim to koupí.
Podle tebe každý kdo něco stáhne je méně cenný, ale nezapomínej na ty menší co nemají měsíční finance +25 000 kč ( i víc), ty si to prostě dovolit nemůžou a chtějí si to zahrát, tak si to hold stáhnou. Já pirátství zrovna nemusim, ale tohle chápu a neurážím je za to. -
Kecy *2* Ale asi jo, asi mas pravdu, ja jsem poznamenanej konzolema, tam je to šumák
-
Promin, ale do osobních urážek jsi zaběhl ty první, když jsi mě začal posuzovat jakou mám motivaci atd, že se se mnou nikdo nebaví atd. Ale má pravdu, tahle debata už fakt nemá úroveň, i díky mě, sem jsem se dostat fakt nechtěl *9*
-
Škoda, že to není odlišné oproti prvnímu dílu.
Respawn bych zde mít nemusel ale zase bych dal méně zbraní atd. Aby to byl více horor a ne šílená rubačka, kde je cílem zabít 500 zombie. To je všude. -
to asi nepůjde, tuším, že v tuhle hodinu mají na hřbitově zavřeno... ale i tak to bylo na urážku dost slabý, čekal bych od tebe víc... to, že bys vydržel mlčet, jsem nečekal vůbec, ikdyž bys udělal asi nejlíp... a moji rodinu si do té vyhnilé díry, které říkáš ústa, laskavě už nikdy neber
-
kecy, uctenky si bere temer 98% zakazniku kvuli pripadny reklamaci hry a cd kodu... tak nemel.
-
jo? a pak si to stáhneš znova a znova a najednou se ti rozlejou v podbřišku příjemný pocity. Chápu.
-
Ty musíš bejt pěkně vymatlanej *7*
-
bež za mamkou, at tě pohladí a dá ti něco sladkýho, tady se baví dospělý.
-
Nabídl jsem to jen jako omluvu za případné křivé nařčení. Ne, tobě nic nezaplatím, vztahovalo se to na uživatele druidmv, který má ostatně na games.tiscali.cz i registraci http://games.tiscali.cz/profil/druidmv/ *2*