-
Ale nie sw, ten mozes stiahnut, ale nesmies ho pouzivat.
-
Třeba ti na to zvysoka se*e...
-
většina normálních lidí se snaží najít práci :))
-
Máš pravdu tohle nás fakt nezajímá.
-
A co to má společnýho s touhle polskou kravinou? Jinak když ti zabijopu generála, tak místo vztekání použij zbytky mozku co máš a použij pozici z autosavu.
-
Jsem jediný kdo si myslí, že nejemotivnější hraní zažijete u Total War her?
Ten hrozný pocit, když drtivou porážku přežije jen hrstka vašich vojáků...
Ta radost, když vyhrajete bitvu proti obrovské přesile...
Ten šílený vztek, když vám generála, kterému zvyšujete statistiky posledních 100 hodin, zabije nějaký zk*rvený vrah! -
tak jen kdyby to nekoho zajimalo, tak doposud se ten poctivec neprihlasil o svou odmenu.:-D
-
a jeden aktivni jouza pricmrndavac veskoslav
-
Hraju hry a hrát budu. Klid narozdíl od ubožáků jako ty mám taky. Takže je to v klidu neboj. *3*
-
Asi nic zásadního, jenom dle mýho názoru bude takovejch lidí minimum. Zvlášť když se to dá sehnat kolem 6 stovek u nás a pohodlně, jen o necelý 3 dny dýl. Ale na policajty a zloděje si tu s nikým hrát nehodlám a nebudu, takže se nechytejte jednoho komentáře zbytečně za slovo a nikdo nevylejzejte s pomyslnejma bolístkama, je to svědomí každýho zvlášť. Jenom bych si přál, aby to svědomí Techland nepoložilo, když prej funguje crack i na online hraní.
-
"menší lidskou a morální hodnotu" - tak tohle mě totálně odrovnalo. Židi asi taky byly míň hodnotný a proto skončili v plynu.
-
Nevim jestli mám vůbec odhadovat v jakym stavu je morálka a inteligence člověka, kterej soudí morálku ostatních podle toho, jestli si kupujou videohry. *15* Musíš bejt hodně pokleslej člověk.
-
kdybych o u hru měl zájem, co by mi bránilo si koupit v us klic a tady aktivovat?
-
To potom smůla je, ale především Techlandu. Když už funguje i online, tak si na vlastní kůži vyzkouší, jak to je s tím bájným pirátěním na PC. Kéž by to pro ně dopadlo dobře...
-
Kámo smůla ..coop crack je venku a funguje :-) .. peace
-
Dost mě tvůj komentář navnadil takže si to co nejdřív stáhnu.
-
dobrej žblept ;) Stahování Audiovizuálních děl (tj hudba a filmy) je pro vlastní potřebu legální, stahování Software (samozřejmě těch licencí co nejsou zdarma), nebo jeho nezákonné kopírování (ať už z důvodu záložní kopie, nebo jiného), nebo dokonce sdílení, které není upraveno ve smlouvě/licenci je nelegální. SW jsou i hry ;)
-
Vždyť to ještě nevyšlo. Zatím to mají akorát čorky a (demo)čorky a (doplň si svůj oblíbenej argument)čorky, a předpokládám, že klíčovej prvek -coop- nefunguje ani jednomu z nich. Tak cos čekal?
-
Myslel jsem že tu budou nějaké postřehy od hráčů a přitom je tu jeden hloupý moralista a hlupák GGG, co mu ještě přitakává....
-
Stahování hudby, her, filmů je u nás legální. Smlouvy typu ACTA jsou u nás schválené už dávno, ale díky naší legislativě nemají na nic vliv.