Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jé, socka!
  • Jeff
    Aha, já jen, že mimo téhle hry dělají a dělali na zaklínači I, II, III, Cyberpunk 2077, Bulletstorm, Call of Juarez, Hard Reset a spousta jiných. Dnes je v Polsku bezpochyby mnohem větší vývojářská komunita, než ČR. Nejen ve hrách ale ve vývoji softwaru obecně.
    A možná, že tam je příšerný dabing, ale zároveň asi 7x tolik televizijních kanálů. A hlavně mají Lewandowskiego *1*
    Ne, spíš mi vadí generalizace a vyzdvihování se nad národy. Říct, že určitou skupinu 40 milionu lidí moc nemusíš je docela frajeřina. *3*
  • No ty ses také moc nepředvedl. *6*
  • Tys ato asi nepochopil viď...když je hra sra*ka, nebo slušněji řečeno předražená slabota, ale za zkoušku stojí, tak si ji člověk stáhne...alespoň tak (koupí) vývojáře neutvrdíš v tom, že mužou vesele dál plodit jednoduchý, ale předražený hry (viz konec serie CoD)...ale co se kvalitních her týče, tam si je člověk rád zaplatí...
  • Timto tuhle konverzaci s radostí ukončím . Pokud bys neřešil piráty ale raději hru pod kterou píšeš příspěvky do rádoby diskuze tak bych to vůbec nekomentoval . PS:příště si vyberu někoho jiného aby jses necítil dotčený *3*
  • Radioaktivni_surikata
    Já jsem jen podotknul, že ta hra ještě nevyšla. Že je venku crack funkční na coop jsem se dozvěděl až tady, takže jsem nechápal, co Veskoslav chce vědět, když tu hru nemá kdo pořádně ozkoušet. Jenže on evidentně má, bohužel piráti a pár lidí, co si koupilo klíč v USA. Nevím, že ses ze všech chytnul zrovna mě, já tu pirátí debaty nerozjížděl a ani nijak zvlášť nešířil, pouze jsem stroze napsal třema větama, co si myslím. Nic skandálního ani OT to nebylo, nikdo mě nemusel chytat za slovo (xy) a ty ani já tu nemusíme tláskat místo touhle zbytečnou, ani bych to snad nenazval debatou. Stejně tak nevím, jak jsi přišel na to, že bychom měli hrát na konzolích a vědět to ani snad nechci, protože to musí bejt stejně blbost. Nic takovýho jsem totiž nikdy neřekl, tady ani jinde a ani si to nemyslím. HAWG
  • To lol radikal:Ty si vocas:-D
    Takova stupidita se vidi opravdu jen malokdy a to pracuju v obchode:-D
  • Trápit tě to opravdu nemusí . Je mi ale líto těch lidí co se tu chtějí něco dozvědět a ty a pár dalších tady omílají do zblbnutí neustále to samé . Nemyslíš si snad že to tady ještě někoho zajímá ?
  • Musíš to brát jak to je, diskuze si sem tam pročítám, ale jak vidím že se rozjíždí o pirátech, tak z ní jdu pryč, protože by mi to akorát ještě zkazilo náladu :)
  • Hraji to přes net. Jde to i přes LAN. Jen ho musíš mít dobře nastavený. Pamatuji si skvělý noční raid s výbornými HC hráči. Nic nás nezastavilo. Prosekali jsme se až do vítězného konce. Spojení chce někdy více trpělivosti s obnovováním seznamu hráčů. *4*
  • Radioaktivni_surikata
    Dovolím, směj se jak je libo. U tebe mě to, jak tě tak čtu, ani moc netrápí *2*
  • Jo, názvy jsou podivné. Coop je super *1* Mlátit po hlavě je můžeš čímkoliv. Chce to trochu tréninku. Dá se naučit zombíky srazit kopanci k zemi a celkem rychle je zabít mířeným úderem do hlavy. Rozběhnout se proti zombíkům a kopanec, rána, kopanec, rána, kopanec, rána .... tři zombíci mrtví *4* S bosy je to horší, ale zábavnější.
  • Mluvím o základní hře. Léčíš se jídlem a pitím. Jedna z postav má regeneraci. Získáš ji zvolením určité dovednosti. Prolézat každý kout a sbírat věci se vyplatí. Máš tak více materiálu a schémat na vytváření speciálních zbraní. Např. palice s elektrickým drátem a baterií naučí zombíky "tancovat", pistole s elektrikou rozmrská i bose. Vytváříš si bomby, hodíš lákadlo z masa sebevraha a většina zombíků se seběhne k jednomu místu a bum. *1*
  • Dotyčný chtěl nějaké postřehy a ty tady začneš omílat to co tu už bylo stad tisíckrát . Piráty , čorkaře , zloděje a jím podobné si běž řešit někam jinam , tady jsi na serveru o hrách . A hlavně na čem by jsme měli hrát ? Na konzolích *7* ? Dovol abych se ti zasmál
  • Musíš zalistovat na začátek, bohužel je to zároveň i post (můj) co tenhle shitstorm začal :( ...
  • Seš na games.cz, tady je plno nerdů co dělaj ramena *15*
  • To tu je banda k*k*tu.Chodi tu vubec normalni lidi,nebo aspon ti co se hned nemusi o necem hadat a nedelaji velky ramena???Beztak si polovina neumi ani zavazat tkanicky u bot a resi tu piraty misto toho aby se delili o zkusenosti s hrou.Malo banda mag*ru *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • TheGGG, modli se, aby si někde po ulici takovýho "piráta" nepotkal...asi bys změnil názor a možná i tvar obličeje a ledvin... Lidská hodnota se hodnotí podle jiných kritérií, než podle toho, jestli někdo stahuje hry nebo ne...znám dost lidí, co mají prachy a hry si kupují, ale hodnotově nesahají ani po kotníky některým, co znám a co hry stahují... Takovéhle názory, co tu píšeš (a nejen na této diskuzi, ale i na jiných na games.cz), jen dokazují tvojí naprostou jednoduchost a bezcharakternost, a nedáš si říct a nedáš...
    Nechci pirátství obhajovat, ale 1) nevím o tom, že by kdy nějaká firma krachla kvůli ztrátě z pirátství - dle různých herních veletrhů se EA apod mají celkem krutě dobře... 2) Co tak sleduji za poslední léta, tak když je hra kvalitní, tak si jí hodně lidí koupí, ale když jsou tituly nevěrohodné a často předražené (viz COD:BO2, neboli levně nastavená kaše za 1200,-) tak se nediv, že pirátství vzinklo... takže neni to jen chyba pirátů...
    To samé platí pro stahování filmů - kdyby nebyly filmy tak předražené, tak by jejich pirátství možná ani nezačalo...vem si Avatar, vidělal 2 miliardy (zaplatil se asi 20x) a to i přes to, kolik milionů lidí si ho stáhlo zdarma...takže očividně herní, filmový ani hudební průmysl nestradá...kdyby jo, tak by si hry víc chránil...
    Takže buď tak laskav a přestaň tu plodit jednoduché kecy, lidi na tu tady nejsou zvědaví...
  • Rhulad
    tak když jsme v tom ot: tak jsem včera sejmul Artoias na NG++ solo, crimson set... babral sem se s ním asi tři dny....
  • x_ander
    Tak občas někomu hrábne a stane se z něj samozvaná ruka spravedlnosti. Nenaděláme nic :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit