-
Dva klíče stopro, ale jak to je s hrou na LAN při absenci netu to se v dnešní době neodvažuju hádat.
-
Kromě p2p sdílení, je stahování z internetu legální.
-
Navíc si osobně myslím že by to mohl spravit jednoduchej patch, ale záleží na vývojářích.
-
Co pamatuju tak právě v jedničce se tak rychle nerespawnovali, jen při přechodu z lokace do lokace a zpátky, tady ale stačí jen na pár minut odběhnout.
-
Takže když nebudeš mít na jídlo, chcípneš hlady nebo co?
-
To sem chodí trollovat už i debilové z OSY? *11*
-
až na hry od blizzardu samozřejmě to se jinak nedá že
-
Jak je to s tim coop modem u jednicky?Kdyz si budu chtit zahrat s mladou, musim pres net, nebo jen staci kabl? A staci jedna kopie, nebo musi mit kazdy hru s vlastnim klicem? Nikdy jsem tak jeste nehral tak nevim. Dik za info.
-
Podle naší české legislativy možná ne, z morálního hlediska je ale stahování hudby a filmů stejný (zlo)čin, jako stahování her. Nemluvě o tom, že se zákonodárci toto snaží změnit a pokud projde nějaká srаčka typu ACTA atp., což je asi jen otázka času, budeš si tenhle trapný argument moct strčit akorát do prdele, protože jestli sis stáhl jednu mp3, jsi na stejné úrovni jako lidi, na které pliveš...
-
Co to je za ho*ado. Co je komu do toho, co si koupím a co stáhnu. Můj život, moje činy, moje věc. Si snad nějakej "GAME" fizl bo co? A samozřejmě další vyplatlanec TheGGG se musí taky přidat, aby náhodou něco nezmeškal .... že Vás doma víc nemlátěj !!!
-
Typická výmluva piráta. Argumenty typu vycházejí samé sra*y tak si hry nekupuju ale stahuju je vážně ubohost. prostě ty hry ani nehraj a máš klid.
PS: stahování filmů, hudby, atd. není v čr nelegální narozdíl od stahování programů *3* -
ahoj Hombre, taky bych do toho šel, kdybyste měli zájem, stačí písnout na gnomcici@seznam.cz a domluvíme se :) díky
-
Souhlasím, piráti jsou odpad. Není divu že je ta pirátská cháska tvořena v 90% pcčkáři. Ti si nikdy neuměli vážit her
-
no ale chtěj vidět jeho účtenky a zmizí jak pára nad hrncem :)
-
Ten Conservative Radical teda jede.
-
@Conservative Radical: Tahle konverzace neměla úroveň už když si ji začal ;)
-
Nechci nikoho urazit, ale Poláky moc nemusím... Ale tuto hru jim celkem obdivuji. Když už mají ten příšerný dabing a všechno tak aspoň mají dobrou hru *15* .
-
top of top na ps3 multiman 3.55fw a vse hezky po staru doma stazeny gejmsy muhehe ale jen pro vyvolene
-
nikdy jsem nic nekoupil a nikdy nekoupim, VIVA LA WAREZ CURACCI
-
Tak jednička už skoro rok čeká na Steamu až se s klukama slezeme ve čtyřech na LANce. Než se nám to podaří, tak se tohle bude dát koupit za 5 éček, docela pozitivní. :D