-
no Black_Hand to myslí jako fór a Pedro to vzal vážně, nebo ne? Já už taky nevim *1*
-
taky nesnášim moře a horko, problem?
-
Tak to jsem asi nonlifer, ale kromě potápění jsou tam jen samé negativa jako vysoké ceny, vysoké teploty, já se vždycky spálím, nebo zase vůbec neopálím kvůli krému s vysokým filtrem(a vůbec nechápu ty týpky co tam dojedou s karavanem a pak tam jen sedí u televize), zase na hory na chatu s partičkou přátel, to je moje. Ale zrovna v té recenzi to bylo myšleno s nadsázkou.
-
grygar asi fakt videl slnko a leto iba v monitore :-) ako može niekto neznašat dovolenku pri mori,,,,asi len čistý nonlifer....
-
Jsem jediný nebo taky jěště někomu přijde divné, že zombie které je napůl sežrané a rozkládase se dá zranič či dokonce zabít způsobením krvácení ? *15*
-
Vždyt on to myslí jako fór, nebo jsem si to vzal jako fór jen já ? *8*
-
Znáš to marketingový tah... Není to uplně lež, protože hned na začátku najdeš tu rodinu z traleru, ale okno neni rozbité a holčička tam není, takže to je jakože "nejasné" kde je. No a ostaní zřejmě přijeli bez dětí. No kdo by sebou na ostrov a na dovolenou tahal děti a co teprve ti z města, jejich děti asi jeli do školy v přirodě, měli štěstí v neštěstí *1*
-
JJ taky přez ně radši jezdím autem *1* ale občas na ně narazím i tam, kde sebou nemám auto , no pořád lepší než, když jsem narazil na Jasona , toho jsem fakt nečekal a sundal mě i kámoše na jeden nápřach mačety *1*
-
PS: hraju za logana a pokud mi dáš flašku sundám pěstma cokoliv až na toho blázna v kazaijce, tam musim aspon 6x seknout do zad katanou či wakizashi s eletrikou.
-
Ja jsem ani nevěděl, že Fury je to co je, když jsem se dostal do města. Jinak město je těžký jen ze začátku, je to trochu šok, ale jak si na to zvykneš tak pohodě, ja tam pak běhal jen s holýma rukama, jediný problém byl v té čtvrti u toho potoka kde se donekonečka spawnují 2-3 těch sprintující zombie naráz, tak požívam zbraně, protože nikdy nepřestanou dobíhat další.
-
Hra nemá obtížnost, respective je obtížnější čím déle ji hráč hraje, na 40 lvl už mužu zombie přejet 4x autem a pořád vstavají, usekat jim ruce taky není problém. Jediné co je na zombie scary jsou ty skupiny 4-5 sprinterů kteří jsou pořád z něčeho naprášky a Pak čeho se jediného ze hry obávam je Jason s jeho mačetou "hahahahah fresh meat!! hahahaha"
-
Jsme na 40 lvl a na 80% hry a určitě herní doba muže zasahovat něco přes 60-80 hodin vzhledem k tomu, že jsem hru hrál vždy napřed sám a pak znovu s kamarády a náhodnými spoluhráči na nižších kapitolách. Takže nemluvím jen tak z cesty. Pokud Zombie usekneš nohu tak ho to namístě zabije, stejně tak jako by jsi mu usekl hlavu Takže néé, opravdu nejde z nich udělat jen trup z hlavou aniž by umřeli. Pokud to dokážeš řekni mi jak, protože já na to nepřišel *2*
-
To umistovaní zbraní do slotů je opravdu neštastné, kolikrát nené jasné co je kde equipnuto a při snaze si v tom udělat trochu pořádek omylem odeberu věci které jsem nechtěl a nebo je přeřadím jinam...
-
Tady o žádný přirovnání k DeusExu nejde. Byla to jen nadsázka od Black_Handa... no ne každej to pochopí :)
-
Tady o žádný modifikace těla nejde. Byla to jen nadsázka od recenzenta... šlo tam o ničení končetin mrtváků... no ne každej to pochopí :)
-
Chce to delší zbraň, pak se dá osekávat celkem jednoduše. Případně se držet z dosahu a až začne řvát, pár mu jich vrazit.
-
Mám nahráno víc jak 70 hodin a stále se bavím, žádná nuda nikde nic. Hodně úkolů jsem udělal 10x a vic :D
-
Já s tím menu nemám naprosto problém a maximálně mi vyhovuje. To Mass Effect na tom byl hůř.
-
menu uz nikdy lepsi nebude, dokud nezacnou delat porty pro mys a klavesnici
-
Hra je to hodně dobra ,ale musíte si dělat vícedenní pauzy a hrat to ve dvou s kamošem ;) ,jinak je pravda že když sem to hral 3 den po sobě tak už mě nebavila ,Ted jsme asi v polovině hry a už mám nahrano asi 20 hodin ,chceme udělat všechny úkoly ;)