Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • picovina jak mraky
  • Masa-san
    Hraji za Logana a Fury nepotřebuji vůbec, Zombie až na mini-bosse zabíjím většinou pěstmi a uhýbam jejich tupým utokům úskokem do stran. Trochu to vypadá jak při boxu haha.
    Ale pokud se ocitnu v malé místnůstce s například tím hromotlukem, co mě na jednu ránu sebere půlku života, tak se fury vyplatí. ale jinak asi moc ne *2*

Takže 2 body uplně stačí *5*
  • Ja reaguju na recenzi, kde vypnuty nejsou, to je vsechno..jinak DI sem si uzil, sice to nakonec bylo trochu neco jinyho nez v co jsem doufal,ale jsem rad ze tahle hra nakonec vubec vysla..Jinak COJ1 pro pe porad nej hra..
  • Evidentne ti to zas tak nevadi, protoze by ses minimalne podival do nastaveni, jestli se to neda vypnout (da).
  • ucho
    tak si to v nastavení vypni...
  • Nic pro mě nekazí atmosféru víc než body vyskakující na obrazovce za určitej zásah..
  • smejki
    obráceně. EU verze byla cenzurovaná *3*
  • Ty to dobre dramatizujes :D THUG ma jenom dva styly utoku: jednou rukou a obema rukama, kazda z nich zacina jinou animaci, takze hned vis kolikrat bouchne a muzes jit do nej. Uskakovani jsem vubec nepouzival, protoze pak k nemu nestihnes obvykle dojit, nez je pripraven na dalsi utok.
  • Poodstoupit? :D Já musel používat uskakování zpět a to jsem musel být neskutečně rychlý a přesný, protože se stačí na milimetr přiblížit k hranici jeho dosahu a okamžitá rána a letíš :D Stačilo být o milisekundu pomalejší a neuskočit rychle a dostal jsem ránu. Ty souboje s thugs zombie byly pro mě určitě nejtěžší z celé hry.
  • Divotvurce
    Podle mě je to parádní hra. Skvěle se u ní bavím, i když pár věcí mi tam fakt vadí. Chtělo by to hlavně opravit bugy a taky trochu upravit respawnování zombíků. Když jdu z jednoho konce města do druhého a pobiju všechno, co mi stojí v cestě a pak jdu zpět, tak na mě všichni zombíci čekají ve stejném počtu. Chápu, že je to lepší než každého zabít a mít pak prázdné město, ale mohli by se třeba respawnovat v menším počtu.
    Jo, a ještě mám dotaz: má cenu vylepšovat schopnost fury? Jsem na 34. levelu a zatím jsem za ni utratil jen 2 body a vůbec ji nepotřeboval.
  • ucho
    nebyla to marná videorecenze, díky.
  • hej, prirovnanie k Oblivionu je uplne odveci. Ale po kotniky mu isto siaha a co sa tyka zabavy ide o dost vyssie. V podstate sa mi nechce verit, ze ludia co dokurvili Call of Juarez, spravili tak v pohode hru ako je Dead Island.
  • hohoho, vo Fallout 1,2 sa dali mordovat deti. Ale iba v eu verzii v us sa to nedalo.
  • Lynch
    Velmi pěkná videorecenze, tak nějak mi ukápla nostalgická slzička a zavzpomínal jsem na Janchorovi recenze v LEVELu. *3*
  • On spis bude problem v tom, ze si tu nekdo stahl nedodelanou developreskou verzi hry... :/
  • Vždycky za všechno může opice! ... Vypukla epidemie? Hledej malou, nevinou opičku! *1*
  • Tak bud jsem mel stesti a nebo nevim, ale hru jsem dohral a behem hrani jsem nenarazil snad na zadny bug... docela prave nechapu prispevky tveho typu, jestli je to tim ze uz sem hral opatchovanou hru ci co, nevim.
  • Pises co pises a davas 7 bodu? V tom pripade ro pro tebe musi bez bugu byt 10/10 *2*
  • Co blbnete, prijit k nemu, nez bouchne poodstoupit, nechat ho promachnout a pak bouchnout...
  • To by byl moc velký spoiler :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit