Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky si rypnu jednicka byla dobra protoze to bylo neco noveho tohle je nastavovana kase ktera neprinasi nic noveho ale pocit z zombi apokalypsy je dobry a kdo vymyslel dat dvojku na ps3 a 1 3 dil ne
  • Ale naozaj je pravdou že kto hral Last of Us a ešte aj Walking dead od Telltale games tak žiadny dead rising ani dead island a už vôbec nie state of decay sa proste nechytajú. Sú proste zombie hry kde je silný príbeh a sú hry ktoré sú len o ničení zombíkov a prechádzkou zbúraným mestom. A hral som všetky spomenuté hry, som velký fanúšik zombie tématiky. Ale jednoznačne najlepšie sú Last of Us a Walking Dead. Takisto nesmiem zabudnúť na Resident Evil 1, 2, 3 ;)
  • jan.fojtik
    Já mám postvené PC na práci - 3D grafika a už 5 let bez ugradu a nepotkal jsem gamesku, kteoru bych si nezahrál na full detajly *2*
    Ale je fakt, že děckám koupím konzoli k televizi, aby mi nevrtali do počítače *1*
  • Morlorove ty uplně imbecil tebe měla matka potratit
  • Kdo hrál Last of us, tak mu všechny Dead islandy,risingy a podobné zombie řezačky, přijdou jako hovadiny, jo časem na mobilu za pár centů při sezení na haj*lu dobré *1*
  • kdybych to videl na pc v den vydani,dostal by obod dolu za nehorazne naroky a osklivost ostatnich ojektu,stojcich aut atd.
  • pan zrejme zamrzl v roce 1993, tam by to cenove odpovidalo *5*
  • reigen
    Hehe , nějak ti nevěřím ...Stačí investovat do 7 k každé 4 roky a jedeš na maximum ..tyhle řeči si nech pro sebe ..pokud teda nahraješ na 2x Gtx titan ..já běžím už 3 roky bez upgradu na max bez problému ... a nebo si stavíš pc , nevíš jak a musíš furt vylepšovat
  • no, po pravě na v. vozíky jsem nekoukal, a tak nějak si myslím že nějaký v. vozík do hry BF nepatří, ale tak zase máš pravdu, že detaily dělají hru, každopádně jsem líný se na to znova podívat, a tak ti budu věřit a řeknu, že v tomhle teda BF 3 selhal, každopádně stále v celku vypadá BF 3 na PC o mmoho lépe než na konzoli.
  • Bavíme se tu o Dead Rising 3, takže za mě klidně i těch 9, a v podstatě, to co je teď dostupné pro Xone, klidně i těch 10, protože pro mě je to zatím to nejlepší, ostatní mě nebaví, je to jen za mě, klidně si myslete cokoli, každopádně tohle je diskuse o tom, co si o té hře lidé myslí. (nejlépe ti, co to alespoň hráli, ne ti, co to viděli na YT a už si myslí, že znají vše)
  • souhlasim, v PC neexistuje hrat stale na tom samem 7 let, proto já, jakožto bejvalej anti konzolista jsem pochopil že prostě konzole mají hodně co do sebe, ale zas po pravdě, je to tím že hry jsou privilegovány pro konzole a později se předělávají na PC, proto PC v podstatě upadá a ne že ne. Tak třeba BF byl super do BF 2142, než začal přecházet v konzolovou pí**vinu ale zase GTA si myslím, že pro konzoli je prostě jak vyšité a na PC se nehodí, no a tak bych mohl pokračovat... každopádně s tim ojebavaním PC je to pravda, kdyby byly hry synchronizovaný s PC tak dobře jak s konzolema, tak nepotřebuju kupovat každou chvíli novou grafárnu... a ano PC za 50K mám a ted uvažuji o koupi nového, proč? no protože nové konzole, takže nové engine, nové prvky, a na to potřebuji nové grafiky, a už mě fakt přijde tošku nesmyslné vyhazovat kažý minimálně 3 roky alespoň 20k na upgrade, a to jsem ještě hodně při zemi s 20k, to jsem ještě nedodržel po pravdě...
  • Jack1947
    Smiluje... to je preci nesmysl *7* kdyz to meli v planu, jen nechteli oznamovat. (jako vzdy).
  • a cim vojebavaj hry na pc?kvuli vam maj delat uplne novou hru nebo co?to ti nestaci antialising,tesselace,direct x atd?to by pc muselo bejt jinej lidr na vydelavani penez.jsem zvedav kolik milionu gta5 se proda na pc,jestli se rockstar smiluje a tu hru pro tuto platformu vida.
  • chci udelat konec hadkam.redakce udela mali test,nex gen konzole vs nynejsi pc za 25tis,kdo je sylnejsi na hry,ale toto pc se nesmi upragovat jedina soucastka po dobu zivotniho ciklu ps4 a xbox one tj 7let.pokud vyhraje pc pujdu pristi generaci do pc,pokud ne uz pc jako herni platformu ...
  • u gta5 jde na ps3 udelat pekne plinula hra i nad 30fps,ale auta co se ridi se musi selectem dat kamera uplne nad auto.a je to krasne plynula hra.jinak udelame test.next gen konzole proti pc za 25tis,kdo ma navrch,takovi test redakce,ale 7 let se toto pc nesmi upragovat!a bude konec hadek!
    kdo za tech 7let bude mit lepsi grafiku.
  • Jen chci rict,ze i na pc to nevypada extra,a ze to taky neni tak vypiplany jak si pc scena mysli.je hezky,ze tanky atd vypada dobre,a pak na vas vykoukne toto..koskate auto,a v.vozik.
  • Jack1947
    Ehm... Teaser aby jsme byli presni. *3*
  • Máš úplnou pravdu. Trailer na to jeho husitský rpg od Warhorsestudio vypadá strašně a od Mafie 1 nic pořádného neudělal. Jediné co dělá je, že kritizuje povedené hry, na které sám nemá. Asi závidí.
  • odted se hry nebudou bodovat, ale hodnotit pomoci vysokozdviznych voziku *5*
  • Jo skoda ze pc uz neni jako amiga,dalo se to vylepsovat,ale v zakladu jelo vse.Clovek si koupil amiga 1200 a uz v podstate nemusel nic resit.Vse jsem rozjel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit