Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrál si to osobně? Na hru totiž vyšel patch, kterej drtivou většinu FPS dropů opravuje takže recenzent to asi hrál s patchem. Zkus chvilku googlovat chytráku.
  • Bezduchá primitivní sekačka. (Chtěl jsem napsat +3, ale to by si naši následovníci nezasloužili) Těch 8/10 máte vysněných.? To doufám nemyslíte vážně. Myslel jsem že takových trapasů je konec. Hra by měla být hrává, NE blbá.
  • Koukám, že spoustu lidí si stále myslí, že "sandbox" je to samé, jako "open world".
  • Co se mne tyce, tak si tech generickych zombijaren, neprinasejicich inteligentnejsi zabavu nez masovy zabijeni, na konzolich muzou nechat klidne vsechny. Vazne uz me to unavuje...nebyt L4D a Walking Dead serialu, ani po nich nestekne pes.
  • Mně by hlavně zajímalo, kolik lidí z vás tuto hru hrálo a může tedy porovnávat vaše dojmy s recenzí a tedy i hru patřičně ohodnotit?
    Za mně tipuju tak jeden, max. dva lidi....zbytek tady nadává jen proto, že to neni na PC...ne?
  • Nejvíc mi asi vadí, že v této hře nemůže vaše postava zemřít. Prostě to nejde. Zombie nejsou hrozba v jakémkoli počtu. Hra je až směšně snadná.
  • Ano. Hry sú hnusné, pretože ich vydávajú aj na konzole *7* Mimochodom, to musí byť zážitok, hrať hru s 15 fps *1*
  • Scenárista; a proč tam strkáte ty anglikanismy, když existuje český ekvivalent?
  • Na kolik FPS musí hra padat, aby to stálo recenzentovi za zmínku? Koupit si hru dle této recenze a po spuštění zjistit, jak to s FPS je, byl bych... nemile překvapen.
  • Next gen kvuli pc ckarum uspechali,muj nazor,ponevadz nove konzole vzdy vychazeli s novimy engine (unreal3,4),Je tu novy xbox one bez unreal engine 4 a bez gears of war,Time shift,predchudce byl na tom lepe,mel pri vydani konzole hned unreal engine 3 a gears of war,assassins1,time shift,cameo elements of power,condemned,tyto hry uz pri vydani frceli na novich enginech,Ted je to onicem,neni next gen engine,neni lasky.
  • ono to je tim,ze vsecky chtej next gen,pc ckari rvou furt,Next gen tu je a ne ze ne!!U me next gen u ps4 uz ten skovy vykon,treba:8gb ram gddr5 oproti 2 krat 256ram ps3!Tady je jiny zakopany pes,a tim jsou next gen ,engine,ktery tu porad jeste nejsou a nejsou ani dodelany.Unreal4 engine tu neni,Havok tu neni,engine AC,tu neni,a u minule generace uz tyto engine tu byli pri vydani konzoli,Unreal3 gears of war,HAVOK:Time shift,motor storm,egine AC:AC1.Az tu budou tyto engine tak tu bude next gen!
  • Furt pc ckari mektate,ze vse na pc jede vse bez problemu a 60fps.Ale vase platforma neni stale Hw,ale Hw s ruznou komfikuraci,proto nemuzete rict jako ja,ze na ps4 rozjedu vse.Musite byt u pc konkretnejsi a rict na jakem pc to jede a za kolik penez!!!Ja reknu ze to jede na xbox one a nebo u me ps4 a kazdy vy,Uvas to tak neni,a proto vzdy kdyz placnete 60fps atd,chci od vas komfikuraci pc a cenu pc.dekuji.ps Videl jsem u kamose btf3 na plny detaily a musim rict,moc rozdilu o proti ps3 tam neni,jen ty hnusny osoni auta a vysokozdvizny vozejky jsou stejne hnusny a ve vyssim rozliseni vice bijci do oci.zdar
  • To je tim,ze vyvojari jsou cim dal linejsi a blbejsi a to u konzoli volali po pc archytekture,kvuli lepsi opt.vyvoji,atd.Houbi!!!Ps2 na ne,bez netu,updatu atd,aby vytvorili na prvni pokus hru jako resident evil4,byli tam naky opravny patche???Nepamatuji se!Furt jsou vsude opravny patche,nedodelky,uz me to fakt sereeee!!!Spatny zlozvik pani vyvojari!Odstrihnout vas od netu a vratit vas do dob ps2,8mb memory stick a hry BLACK,Aby jste zacli delat poradny hry na prvni pokus !!!
  • Keyz
    Někdo jednou fanaticky obhajoval, že na konzolích to jede vždy 30 FPS. Jak je vidět, není to pravda.
    K 20 FPS se hodí slogan co byl ve starých levelech, kde byla HW tabulka tam bylo napsáno jak to jede. Tuším, že pod 30 FPS bylo napsáno " Jdete raději ven" *15*

- Jak je vidět, tak to asi nevadí anebo to není tak časté podle hodnocení. Anebo mají nervy z oceli.
  • michaliuz18
    to ma tesi :D ,pisal som normalne tentokrat ze ta hra ani zdaleka nevyzera na 8 ,a pisali to viaceri ,a to ze je to tupa mlaticka do zombikov je tiez pravda, horsie od tohoto je uz len dead island a hry podobne tomu ,preto ma ani leftfordeath nebavi furt len kosit, ale to je vec nazoru a vkusu na hry
    ... preto ked tento dead rising 3 tolko ospevuju by som to aj docela rad skusil ci tie recenzie neklamu
  • Jack1947
    To si nemyslim, na konzolich asi ne... i kdyz by tento mod by mohl byt kiu prospechu veci jako nedilna soucast mozna ano.
  • TheGGG
    Hlavně by to nemuselo padat na 20FPS a míň. *7*
  • a pritom by stačilo tam dát survival mod, nebo obtižnost, kde by vas zombici zabili na jedno uhryznuti a zbrane by nebyli tak učinne, munice malo a hned by to oslovilo i dalsi spektrum publika ktere lakaji hry jako dayZ treba
  • Jack1947
    Hra se povedla, neni to zadna evoluce (revoluce uz vubec) jen dalsi dil z poctive serie
    s obcasnymi cekanymi Framedropsy... Nextgen, zas tak marny nakonec tedy nebude. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit