Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • martyEF
    jj vítej ve světě EG do kterého jsem rád že nepatřím :)

edit: tak jsem to našel .. no jo JD byl, je a bude vždy marnej .... *1* profesionální hater, divím se že to ještě vůbec funguje
  • Kdykoliv vlezu do diskuze, mám strach, že narazím na něco od tebe.
    ,,6 bodova hra podla mna... asi si to musim zahrat." bych tesal do kamene.

Zrovna dnes jsem si vzpomněl na slova jednoho českého klasika, který hry označoval za kulturu kri***. A den co den vidím, že měl pravdu. Tam, kde se ve filmařském či jakémkoliv jiném zábavním průmyslu tak nějak respektuje, že je něco určeno pro specifické publikum a jiné preference neopravňují k napadání těch, kterým se to líbí, tak v herním se hned každý pasuje do role křižáka, který musí všechny přesvědčit o své pravdě a ideálně všechny nesouhlasící i pourážet.
  • Když už jsme u Vávry, chtěl bych se vyjádřit co se děje na konkurenčním webu a to EG. Ano, je to článek nebo spíš glosa a kritika Vávry. Napsal jsem tam příspěvek, že je daný komentář amatérský a že to to co tamní pisálek zplodil odpovídá typickému Čechovi, který je ve své podstatě malý a jen kritizuje. Dostal sem několik plusů a pak to přišlo zničehonic mi přiletělo asi -18 mínusek a to samé ostatním, co kritizovali článek. Natož jsem se ozval, že redakce mínuskuje nevhodné komentáře, aby se skryly - následně jsem dostal ban. Jen tak pro info jak to funguje na ostaních webech *3*
  • Pete.palis
    bojí se BANána *5*
  • michaliuz18
    pekna reklama sa na hru spravila ,vsetci sa poje*ali z grafiky a tisicky zombikov vedla seba
    v jednom sa zhodneme, je to lepsie nez jednicka a dvojka, ale aj tak je to primitivna sekacka strielacka stereotipne dokolecka dokola zabijanie, nech nas kusnu ako chcu zobereme gulomet alebo motorovku a vsetko okolo seba pokosime, pekne detske hry pre oko ale inak by hra neuspela ,6 bodova hra podla mna
    user score na metacritic tak aj hovori , no ostatny to docela pozitivne hodnotia, no co ja viem nieco mi na tom smrdi tejto hre som nikdy neveril ... asi si to musim zahrat no ked sa naplnia moje slova ,aspon sa potvrdi ze tej hre spravili peknu reklamu
  • Palec nahoru za recenzi, moc pěkná, čtivá a vtipná . Kdyby byly všechny takové, tak je jedna radost je číst :-)
  • A to je velkej problém se registrovat?
  • také krámy máš často? *7* S tým by si mal ísť k doktorovy... *13*
  • Pane bože.
    Vávra, pečený vařený buď na webu games.cz nebo v redakčním kumbále se tady vyzdvihuje jako host hPodCastu v několikapalcových titulcích jako Michail Kalašnikov herního průmyslu.
    Přitom hvězdička jménem Vávra už svůj vodík dávno vypotřebovala na Mafii JEDNA. Toto dílo se sice velmi povedlo, ale ne natolik, aby na něm mohl autor paběrkovat další patnáct let a srovnávat s ním všechno od GTA5 po novou verzi iPhonu. Nikdo prostě není zvědavý na to věčné Danovo reptání u her, které u odborné kritiky sklidí lepší hodnocení než 50%. Divím se, že si to neuvědomuje a pořád nás svou mediální koexistencí obtěžuje.

PS: Podcast jsem neviděl, ani nečtu Vávrovy sloupky. Nejsem na ně zvědavý a úsudek si udělám i bez toho.

PSS: Toto byl komentář určený pod článek k hPodCastu, pod nímž nemohou diskutovat anonymní diskutéři. Důvod... ?
  • Zayl
    8/10 je AAA průměr. Ale souhlasím, nejhorší díl série a "next gen" trapas.
  • no a kdo je v tomto případě to zlo? :)
  • nekteri ano.. co se vymyka je podezrele ;)
  • To je sice možné, ale já už jsem prostě takovej.

"Pro vítězství zla stačí, když slušní lidé nebudou nic dělat."
  • Jenže není pravda, že se ti nelíbí jenom jedna recenze... ty sám píšeš, že tu máš "stálý problém" s hodnocením. tak by ti asi spíš víc vyhovoval web, kde je hodnocení přísnější a Call of Duty tam bez milosti dostává 3 z 10ti a Battlefield 4 dostane 0 protože to nejde v multáku hrát... pod každou recenzí se tu rozebírá, že je to uplacený activisionem nebo microsoftem a tak... tak kdyz si milej pan recenzent precte nazor Bedara, tak se jako plácne do čela a řekne si: hergot, ja budu priste přísnější? boj s větrnýma mlýnama chlape
  • A nebylo by teda lepší diskuse zakázat úplně?

To taky když se ti nějaká recenze nelíbí, nebo s ní nesouhlasíš, tak začneš vyhledávat weby, kde se ti zamlouvají a diskutuješ pouze tam a chválíš? :D
  • Když nesouhlasis s mistním hodnocenim, nemělo by smysl přesunout se na web, který je ti hodnocením víc blízký? Nebo tě tu Polacek drží násilím? *15* Jako jo, obcas to vypada ze si text a cislo trošku odporuje ale u týhle recenze mi to nepřipadá....navíc celkem jasně píše co se oproti minule zlepšilo a opravilo
  • Skutecnost je takova, ze hra je to velice prumerna a ja bych se mozna nebal ji oznacit i za podprumernou.To ze na next-gen moc kvalitnejsich her momentalne neni, ji taky nemuze omlouvat, znamka 8/10 je prepalena.
    Navic technicke spracovani je opravdu chabe, ale pokud nekoho takto plytka vec bavi, tak proc ne.
  • Asi se prostě mění prostředí. Ale hodnocení jako 8/10 je hodně časté a když se kouknem 10 let zpátky, pak i mnohé herní legendy dostávaly pouhých 8/10. Jasně že těžko odhadnout jak se bude hra vyvíjet a její sláva může být navzdory špatné kritice veliká a naopak.

Ale číselné hodnocení je poslední dobou ... no nevěrohodné, možná je lepší termín nesměrodatné
  • To víš, když 1. mise v Thief the dark project zabere 4 hodiny...
  • Ano je to o tom co očekávám, o čem jiném by to taky mělo být že? (a DayZ, nebo RE do toho netahej - já RE zmiňoval jen v souvislosti s tím jak Capcom kurví tuhle sérii, od DR neočekávám, že to bude další RE), ale v Dead Rising se díl od dílu nároky na hráče snižujou geometrickou řadou a přitom je ta hra v jádru pořád stejně zabugovaná popř nedodělaná a za to hodnocení musí jít nemilosrdně dolů - a fakt mě nezajímá co si o tom kde jakej recenzent napíše - já tu napsal svůj postoj a od toho zdejší diskuse snad jsou.

Pokud jde o můj nesouhlas s hodnocením games, tak to je takový můj stálý problém, který si způsobili oni sami, když v několika recenzích píší o podprůměru a pak udělí hodnocení 6/10 (s tím souhlasíš, nebo to přijde pitomé jen mě?)

Knack dostal co si zasloužil (se 4/10 souhlasím, nestál za nic), ale aspoň graficky prezentoval výkon konzole, DR naopak ukazuje neschopnost studia, který na něm pracovalo (a že už svoje "kvality" ukázali dřív....o tom se snad bavit nemusíme...)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit