-
Doufám že PC verze nebude mít horší grafiku než na konzolích, jako tomu bylo u jedničky. Ale asi bych se hodně divil.
-
cod je realita :DDDDDDD chlapce ty si ma rozosmial a co je na tom realita?? tak potom co je arma 2 ked cod je realne :DDD chlapce cod bola dobra seria ale uz dlho nie je, ved sa len a len zhorsuje, z hracov chcu silou mocou ziskat peniaze, nic neupgraduju, nic nevylepsuju a kazdy rok mame to iste len v inom kabate s par doplnkamy, ako napr. moznost mat ruzove mieridlo v tvare srdca *6* uzasne.... klobuk dole pred ich vynaliezavostou, skratka ked nemas 12 a nebavi ta len behat po mape ale chces aj taktizovat, zas nie simulator, tak su aj ine volby, napr BF (teraz nemysim BC to je ina seria), BF2 tam je treba taktizovat, hrat tymovo, kedze ma vyjst BF3 a to ma pokracovat v korenoch serie, tak tomu som rad, L4D2 tam je treba tiez taktizovat a spolupracovat a v DS2 to bude tiez treba, ale v code?? tam behas a strielas a to pre mna moc zazivne nie je
-
gay je skratka GAY
-
To už jste tady jednou psali, ja se ptal nekoho kdo to hraje. O single nemam zajem, tak abych nekupoval zajíce v pytli.
-
díky za odpoved, docela me to štve, protože dragon age 2 budu mít taky a tu zbroj chci. V nejhorším případě to bude jistit, aukro.
-
No takže si to nemusíš stahovat. Ve skutečnosti nemusíš ani dýchat, kdybys fakt nechtěl. Ledaže bys věřil na osud, ale v tom případě za to nemůžeš.
-
Převyprávění pro pomalejší jedince: takovýhle kecy tady nikoho ani nezajímaj', ani neberou. Slušně tě proto prosíme, aby sis svoje kleptomanský ego honil doma v koutě a nestříkal s ním po nás v diskusích. Děkujeme.
-
no a?
-
Mne osobne ovladani v DS1 nijak neomezovalo, pravda idealni tak uplne nebylo, kamera byla prilepena prilis tesne za Isaakova zada, s citlivosti mysi to taky nebylo to prave orechove, ale osobne jsem si na to zvykl hodne rychle a ob level uz to mel v ruce natolik, ze se da rict, ze to preslo do krve hodne rychle. Osobne si zvyknu na vsechny nedokonalosti, pokud hra nema statickou kameru, tu proste nemuzu.
-
On nemusí být tak často vidět, ale s vsync je jistota, že ho neuvidíš nikdy. Možná na to nejsi tolik zvyklý. Mě hra bez vsync ruší, protože vždy hraju s ním. Časem to tolik nevadí, ale záleží na tom, co často hraješ.
-
Sorry, preklik v adminu. Recenzovana byla X360 review verze (cili ne krabice prodavana v obchodech).
-
Multiplayeru se budeme venovat v samostatnem clanku, review verze jej neumoznila vyzkouset.
-
*nerozumiM
-
Fakt? Tak skoda ze nerozumi HW, nebo cim to teda je.
Kartu mam Nvidia a nikdy jsem tearing ani nezahlidnul. Naopak se zapnutym Vsync je nechutna prodleva v ovladani. -
Komu co zmizí?
-
Pokud neni zaplej vsync, tak určitě. Je to nutnost snad u všech her. Naneštěstí to u některých her způsobí dost problémy. Na konzolích si kolikrát ani nemůžeš vybrat ho zapnout a pak je to dost hrozný.
-
Ja si dodnes vycitam ze jsem si tenkrat nechal system shock ujit, ale jestli je to teda Dead Space "přes xerox (od základní zápletky přes úkoly až po zásadní zvrat)", tak jsem dost zmatenej.
Ne ze bych chtel hanit Dead Space - jako akcnehororova jednohubka bylo super. Ale SS jsem mel za neco "krapet" hlubsiho... -
Neříkám hrozný, zase to má jiný věci. Třeba takovej Doom 3 se mi zdál taky docela dobrej a nepotřeboval pohled ze stropu. Každý se pak hraje jinak, ale určitě se nikomu nedivim, když neví, co se děje, protože mu pohled něco zakrývá.
-
A co takhle nekam poznamenat, jaka verze je recenzovana? Ono tohle se tykalo jen pocitacu, na konzolich to bylo v pohode.
Nicmene OK, dobra rada do budoucna - vse o cem v recenzi neni zminka se da povazovat za povedene a bezchybne. Priste teda piste jen o zaporech, to ostatni nestoji za rec, pripadne to nikoho az tak nezajima. ;) -
MUSÍŠ jenom umřít