Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám krabici a klíč jsem dostal. Koukal sem an steam a nikde tam není napsané, že by k tomu dávali klíč. Vždy tam bonus obsah vypsaný je, takže abych odpověděl. zatím to vypadá jen na krabice.
  • Ty mivas problemy s tearingem?
    "Už je rok 2011" a ja vsync automaticky vypinam, a u jediny hry jsem nemel problem.
    Jinak teda nevim cemu tady rikate "retardovany ovladani". Cokoli jsem hral na PC se ovladalo UPLNE stejne jako dead space
  • nakupuju zasadne pres play.com a ebay.co.uk, vetsinou sou tam o dost lepsi dealy nez v jinejch eshopech. akorat nevim jak je to na play.com s posilanim do cr. jinak postovny z uk do eu nestoji libru ale dve libry kdyz to je 1st class
  • kdyby bylo demo, tak to krást nemusím...
  • Už se těším až si to ukradnu z czshare...
  • Tak nevim. Mne to u jednicky nijak hrozny neprislo.
    To ze ta kamera vyvolava pocit ztisnenosti, a lehky neprehlednosti je u hororovy hry bezpochyby zamer..
  • Jednicka mela kameru (pry schvalne) vyosenou a a pro me dosti neprijemnou. Ve dvojce uz je normalni TPS kamera, jako v kazde jine strilecce.
  • na Xbox asi těžko *9*
  • Na konzolích je to stejný. Sice vidíš všechno kolem, ale to podstatný kolikrát ne.
  • No člověk nic nevidí, když hraje na 4:3 rozlišení - néže bych to omlouval, ale možná by stálo za to zkusit widescreen rozlišení s okrajema nahoře a dole, rozdíl je obrovský. Přece jen, hra byla dělaná na konzole.
  • Duke je legenda, ten i kdyby s nicim novym neprisel, tak uz to slovo Duke je neco :-)
  • Lepší divný rozhlížení jak hra bez vsync, ne? Už je rok 2011 a vsync by měl být všude funkční.
  • Koukal jsem na youtube na multiplayer, musím rict ze vypadá nejak nudne. Kdo to hrajete muzete rict jaky je multiplayer?
  • Celkově je TPS dost o ničem. FPS je vždy lepší.
  • Tak veľa štasta tak do vianoc by to mohlo byť.
  • LOL:D.

pěkně ty!;)
  • Ovladani jednicky mi vubec nesedlo a ta kamera za ramenem...nebylo skoro videt. Je dvojka to same?
  • lidi, nemáte nekdo digitální verzi staženou ze steamu nebo eastore? Já to mám s eastore a klíš k brnění do dragon age 2 jsem nedostal. Ono se to ýíká jen krabicových verzí?
  • O rozlišení tu vůbec nešlo prostě to ovládání pro pc bylo špatný,do toho navíc mizerně udělaná kamera takže někdy (scéna ve výtahu) nebylo vůbec vidět co se děje.Dám příklad u posldního Alone in the Dark bylo taky zvláštní ovládání ale po čase jsem si na to zvyknul tady za celou dobu mě nesedlo,pro mě jednička je nadprůměrnej horor ale taky hra která pro pc vůbec nemusela vyjít.Rozhodně titul který má svoje kvality ale ty spíše asi ocenily uživatelé konzolí
  • Na steamu uz dnes i v eu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit