-
Já se obávám, že tuhle politiku nerazí Valve, ale někteří vydavatelé. Soudě podle vánoční akce. Například Zaklínač stál $ 4,99 nebo € 3,99. Ještě u některých her v akci tam byl rozdíl oněch 20 % což kurz dorovná.
-
To bylo naprosto v pohode akorat se muselo vypnout vsync jinak bylo divny rozhlizeni
-
neprovokuj a pána Duka z toho vynech. :))
-
Recenzovaná verze: PC, PS3, X360...a to je hral recenzent vsechny najednou a nebo postupne? :)
-
jj to myslim .. pokud to slo vypnout tak to snad pujde i tady a je vsechno oka .. dik
-
tak pokud budou stejná objektivní kritéria pro hodnocení použita i u DNF, bude muset zákonitě dostat maximálně 0/10, protože ten nového nepřinese zhola nic a jenom podle šablony obšlehne úplně vše, navíc zabalené v obstaróžním grafickém hávu, doufám, že si na to recenzenti za čtvrt roku vzpomenou.
-
Edit: oj, ted mi to doslo, tys myslel pc verzi :) Moje chyba.
-
Ja sice take v 99 procent pripadu kupuji ze zahranici a vetsinou ze Zavvi, ale muzes mi rict, kde mas spocitano, ze je to za 890? Hra stoji 39 liber plus pridej 1 libru postovne a pokud dobre pocitam, tak libra je za 28 korun. To mas 1100 (i kdyz porad lepsi, nez to kupovat zde) Nebo se pletu? Ukaz mi prosim link, kde je to za 900 stovek. Diky :)
-
Black ops mám ale říkat tomu REALITA...ROFL...hlavně je to úplně o něčem jiném. ale pokus dobrej :D
-
To bych take rad vedel.
-
Black Ops mi nestáli ani za to stiahnutie z warezu...
-
Urcite to neni problem ale hra vychazi v EU az za 3 dny. ( v USA dnes )
-
na PC to uz nema take retardovane ovladanie ako dead space 1??
-
"realyta, valki, priseri"
*1* -
Steam (nebo spis Valve?) razi politiku 1e=1$ v Evrope krome GB ( tam to maji v $$ myslim ) proto jsou ty hry u nas pres steam tak drahe.
Tzn. to co u nas je treba v "akci" na steamu za 50e tak v GB nebo USA je za 50$.S tim se bohuzel nic delat neda. -
to ste retardi? co do každý diskuze cpete bezcenný chcal of duty...děte už do řitě a strčte si to někam...dacani *10* *12*
-
To teda nevim, podle mě se jednička ovládala velice slušně. Nemyslíš náhodou to brutální zpoždění proti pohybu myší, který se dalo odstranit vypnutím v-syncu?
-
Máš to v recenzi 11 hodin hraní, při vyšší obtížnosti ještě víc
-
Tak si ho objednej ze zavvi.com
Maj tam vsechno brutal levnejsi, DS2 za 825 i s postovnym:)
Ja si tam nedavno objenal 3 hry za celkem 890, pritom na stemu nebo v krame me to vyslo lehce pres 2 000Kč. *10* -
myslím si, že ak je prvý diel dobrý, netreba žiadnym mimoriadnym spôsobom druhý meniť alebo dopĺňať, aj keď ho to stavia skoro až do pozície datadisku. Ale ak niečo funguje na poprvé, tak prečo nie. Keby tak nemenili C&C, mohla to byť pecka aj pri poslednom dieli série, takto je to šunt. Pri Dead Space stavili na overený systém a zdá sa, že im to vyšlo a to je dobre. Už sa teším, počkám na akciu na Steame a šup s ním do PC, rozšírim mojich 300GB hier o ďalších pár tučnučkých GB *1*