Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je nutné k pochopeniu deja hry Half-Life 2? Dočítal som sa, že je to vlastne prerobený mod vzniknutý pre HL2, ale keďže som HL nikdy nehral, tak či je to nutné... Dear Esther totiž vyzerá viac než príťažlivo s (nielen) svojím netradičným prístupom a rád by som to vyskúšal.
    Vďaka
  • by nejdriv musel vedet jak takovy dilo vubec vypada a kde ho muze spatrit... *12*
  • EuroSamurai
    Jindříšku mohu se zeptat co je dle tebe umělecký dílo? *12*
  • sleepless
    Rozhodne nejste za ignoranta, jen to proste nenaplnuje vasi predstavu o hre, coz je v poradku. Ona to taky hra vlastne neni, proto jsme ani nedavali cislo. A nejaky video na YT se urcite zjevi. :)
  • Skyrim je rozhodně hra, která překonala veškeré hranice 4-dimenzionální reality, na tom se shodnem. *5*
  • dear me fakt dostala ... skoda ze nebyla delsi ... a trole .. skyrim je proste dobrej a ty i kdybys milionkrat napsal ze je to hnuj tak ti to nepomuze chudinko internetova ;)
  • jindra.veliky
    "unikátní umělecký dílo" *15* *15*
  • S tím článkem se dá opravdu souhlasit, je tu jedno ale... Nikdo do toho nešel naslepo, k dispozici byla stará verze zdarma, takže každej si moh "hratelnost" vyzkoušet na vlastní kůži. Tahle hra neni pro všechny, je to unikátní umělecký dílo, který se soustředí na vyprávění příběhu pomocí monologů a prostředí. Oboje dohromady tvoří naprosto unikátní celek. Mluvíme tu o interaktivním filmu spíše než o hře. Kouzlo je i v tom, že to je jedna velká metafora a každej si to může vyložit trochu jinak. Trochu zbytečně ji tam sráží na kolena...
  • Snad do půlky měsíce, záleží jak to budeme stíhat
  • SirArag
    Já jo :)
    Ale jen někde a jen v omezené míře :P
  • Čau hoši, nevíte kdy má vyjít čeština?
  • smejki
    trudat
    http://madsmejki.sweb.cz//smejbitchavatar.png
  • Mechwarrior_bw
    ahoj joe, vidím, že poctivo udržuješ fekálny štandart svojich článkov, len tak ďalej *3*
  • S tím se nedá nesouhlasit. Vypadá to dost odpudivě, ale díky bohu se to dá upravit mody, to je výhoda Skyrimu no :)
  • Budete trochu za ignoranta, kouzlo této hry je právě procházení ostrova, koukat kam chcete, zastavovat se a rozhlížet po těch scenériích, nabýt ten pocit přítomnosti ve hře.To vám žádné video nenabídne ani náhodou !
  • joe melo pravdu.

http://www.gurujoe.sk/2012/02/draha-ester.html
  • smejki
    to už je holt úděl masových fór *4*
  • Tikov
    Budu za ignoranta,nekuturního člověka atd. ale...
    Jak jsem pochopil, tak se 'jen' ploužím po ostrově se svým avatrem a sleduji okolní scenérii a detaily, přičemž na mne čas od času bafne dabovaný monolog a text. Celkově to dává kusý příběh, který si každý může vysvětlit po svém... Nestačilo by úplně nahrát pár hodinové video na YT?
  • michaliuz18
    ked som hral HL ep.2 a bol v tych jaskynach tam hovoril som si wau ake nasvietenie, ptm si pustil kometar vyvojarov ako gabe newell hovoril o novej technologii ktoru pouzili na nasvietenie jaskyn aby vyzerala uzasne, no a ptm som si zahral dear esther a celu hru som mal zastaveny dych :) super zazitok aj ked som pribehu moc nepochopil to je jedno, v tej jaskyni pod zemou to vyzeralo strasidelne a zaroven fantasticky ... skoda ze tam chybali zvierata nejaka priroda :( čajky nestacia , v jaskyni mohli byt zaby,pavuky,kraby ..
  • Lawliet
    přiteli, nemůžeš na hře sledovat to neudělané..ale to udělané

PS: tu hru jsem nehrál..respektive neběhal a plnil ukoli střilel...cokoliv..ale koukal jsem se na tvorbu svobodné mysli osobně bych ty chlapíky zaměstnal např. jako architekty dungeonů do skyrimu..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit