Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Joha
    To by bolo asi o tom že v noci sa mi ťažko spomína na anglické slová :D

Ak to znelo moc podráždene tak sa ospravedlňujem, bolo to skôr mierené na celkovú momentálnu populáciu Games.cz diskusí... no čo už s nimi :P
  • Mechwarrior_bw
    na niektorých miestach má Skyrim dobrú trávu ... problém je v tom, že nie je nič horšie ako keď pár desiatok metrov pred tebou na holej ploche iba s textúrou s otrasným tilingom pribúdajú trsy trávy ako hráč putuje krajinou... ten pohľad je aspoň pre mńa niečo strašné (napr. v Oblivione to bola z tohoto pohladu úplna katastrofa).
  • Grammar nazi úřaduje! *11*
  • smejki
    proč tak podrážděně?
    korektura je rýpání? prostě buď to nevíš a právě ses dozvěděl, že doslovný překlad v tomto případě není správný, anebo to víš a jen sis to při psaní neuvědomil. V takovém případě by tě nic takového nemělo rozhodit.
    Svou reakcí ses jinak sám hodil do kategorie uživatelů, kterou popisuješ.
  • Joha
    Ty si proste musíš rypnúť... Veľmi sa ospravedlňujem za úplne nezmyselnú chybu, ktorú som spáchal o tretej ráno.

Vy už tu fakt neviete čo iné máte robiť ako rýpať, nadávať si, nezmyselne obhajovať sprostosti.

Česť výnimkam.
  • Vcelku to tak strašný není no :) http://media.pcgamer.com/files/2011/04/Skyrim_April2011_RuinedFort.jpg
  • I z tak pěkné diskuse dokážeš udělat odpad, gratuluji.
  • Ono je to sice na nižší, ale na vyšší to pravda nevypadá o moc lépe, takový ty mezery mezi trsama tam jsou vždy (popravdě nedovedu si představit, jak by to jinak utáhlo, bouchlo by mi PC). Ale nikdy mi to nějak nevadilo, celek je ve Skyrimu pěknej
  • Ale vážně, těch prasáren co tady tenhleten napsal je už fakt nesnesitelný množství... Pro něj by sednul i exkluzivní ban... Tydle kraviny si piš někam na facebook, tam ti to aspoň nikdo nebude číst, a neotravuj lidi na seriózním webu.
  • NCSoft jsou největší prasata v herním průmyslu a koupili rozhodující podíl Areny a bude to běhat přes jejich master account system - věřím že GW2 samo o sobě bude dobrá hra ale zprasí ji nenažranost/nenavist eu kterou je ncs proslavene.
  • GlaDOS
    Když jsem se procházel po ostrově, bylo to nádherné ale když jsem vstoupil do jeskyní, spadla mi čelist. Lépe zpracované jeskyně jsem v žádné jiné hře neviděl. Je pravda, že z hlediska hratelnosti je hra dražší ale za ten estetický zážitek bych klidně zaplatil více. S obrazy si taky moc srandy neužijete, nejsou nejlevnější ale prodávají se dobře. Občas si DE jen tak na chvíli zapnu abych se odreagoval, projdu si jeskyně, znovu se zamyslím nad textem,... žádnou interaktivitu prostředí nepotřebuji. Po několika spuštění začínám stále více chápat děj ale pořád je ta angličtina na mě docela složitější a to už jsem přeložil pár her. Doufám, že se čeština povede.
  • GlaDOS
    Na pět let starém pc to jede bez jediného škubnutí na maximální detaily. Stačí? *2*
  • GlaDOS
    Ty jsi rettard a to tu hru ani nemusíš hrát.
  • Není zas tak složité udělat hru, co bude vypadat lépe než Skyrim... Takže tady bych nějakou jedinečnost nehledal. *5*
  • EuroSamurai
    Pamatuju si jak sem hrál puvodní mod a naprosto mě to vtáhlo do hry a to se zatim podařilo snad jen 2 hrám.
    Snad je víc interaktivní prostředí mi tam chybělo :)
  • EuroSamurai
    On existuje někdo kdo má rád bloom a podobný habadury?
  • Podle toho, jak jsem to hrál, to vypadá spíš na ultra-realistic settings... *1* *1* *1*
  • EuroSamurai
    Ano ty tam chodíš jak ret.rd protože na víc nemáš :D
  • EuroSamurai
    Já se takhle v jeho věku nechoval.
    Byl sem malej pubertální prasák ale rozhodně ne tohle.
  • Hairy_Ass
    Fajn, ale proč je ten Skyrim na nejnižší detaily? *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit