Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LP a podobná videa nesleduju vůbec (občas nekomentované gameplay video, abych mrknul, jak hra vypadá), takže mě je to jedno. Ať si dělají, co chtějí.
    Nabízí se otázka toho, jak moc je do hodnocení promítnuto to, že dotyčný/ná dostali od Franty z "doplňte vydavatele/distributora" prachy, což by samozřejmě být nemělo, ale pokud tak dělají, chápu to (obchod).
  • No automaticky jsem předpokládal, že takovou otázkou naznačuješ, že je to blbý. Pokud jsem předpokládal špatně, omlouvám se. Připomínalo mi to jen otázky typu "Co vás všechny na tom hokeji tak baví? Vždyť..."
    Stejně na tom ale není co vysvětlovat! Prostě to někoho baví. Možná kdyby ti bylo 12 a už od malička bys vyrůstal v prostředí her, třeba by tě to bavilo? Na to snad ani žádná odpověď není. Navíc nemůžeš z jednoho blbýho lets playe to vztáhnout na všechny. Jsou to lidi, takže jsou stejně rozdílní, jako jinde. Ach jo, trochu mi to přípomíná ty nekonečný diskuze na téma "hip hop je jen pro děti ve vytahaným tričku po taťkovi", "metal je pro mastný asociály" a podobně.
  • Ale já tu o žádné obecné pravdě nemluvím. Jen jsem napsal jak to vidím já. Od toho snad tyhle komentáře slouží.

Nakonec sám jsem se v závěru zeptal v čem je to dobré aby mě někdo informoval.
  • Proč sem vůbec něco píšeš, když mají tvé názory hodnotu lejna? 1987 - to je datum narození? To jsi proti mě mimino... *3* To jen jak pořád odkazuješ na "smrady" apod., jakoby si byl starej chalan, co se vyzná. *7*
  • Wlad
    Komunita cesko-slovenskych let's playerov je vazne vo veku 10-15 rokov. Ja mam rad let's playe hier ktore su bud pre mna prilis zlozite/zdlhave (Crusader Kings II) alebo ich mam velmi rad a rad sa na nich pozriem znova z pohladu ineho cloveka.
  • Mato1987
    Ako hovorím som na tom rovnako, ale môj predopklad je, že 99% obecenstva youtube sú deti.
  • Miliony lidí baví lets playe, miliony lidí to zase nebaví. Jednoduchý. Někdo rád čokoládovou zmrzlinu, někdo má rád pistáciovou. Je ztráta času ti vysvětlovat, proč někoho lets playe baví...
  • Koukej...nechci nic naznačovat, ale jsou lidi, co si strkají cizí tělesa do urogenitálního traktu za účelem sexuální stimulace. A víš co? Baví je to! Nesnažil bych se nějak pasovat názory a zájmy do nějaké obecné pravdy. Každej jsme jinej. Tobě to příjde absurdní, bezva, jinýho to baví, za to se nesmíš zlobit na nikoho.
    Mně třeba nepříjde The big bang theory vůbec vtipnej, naopak, ten humor mi trhá uši a když vidím někoho v tričku s nápisem "bazinga", krvácí mi oči. Ale co nadělám, jiným se to líbí a já je chápu. *4*
    Pokud jsi starší ročník, tak to, co sis pustil, zjevně není ani cíleno na tebe, jako by ses koukal na Doru a říkal si, že je uplně ubohý, když se furt ptá, kde co je, když to má ta nahnědlá pinda před xichtem. A nebo se díval na Argentinsko-mexicko-venezuelský telenovely a mlátil se dlaní do obličeje, jak pitomý to je...obojí je dělaný pro jinou skupinu obyvatel. Stejně jako tyhle "lets playe". Jsem ale přesvědčenej, že bys třeba našel někoho, kdo ti humorem a stylem hry vyhovuje a bavilo by tě ho sledovat. Ačkoliv asi nic nedoporučím, sám na to nekoukám. I když se přiznám, že občas mrknu na nějaký videa z mount and blade: napoleonic cosi, krásně se na to kouká, když mají ti hráči takovou disciplínu a jsou tak sehraní. Já kam se napojím, tam se na mě vystřídaj dva chlápci s vlajkou a pák náhodně běháme a necháme se střílet od dalších náhodně běhajících týpků. Zábava.
  • I v takovém věku bych se toho ani klackem nedotknul. Nevím co by mi to přineslo, zábavu určitě ne...
  • Mato1987
    Vodca, neviem koľko máš rokov, ale ja to vidím rovnako ako ty, obecenstvo týchto "Lec plejerov" je vo vekovom rozmedzí od 8 - 12 rokov, to je môj skromný odhad.
  • Já fakt nechápu jak se někdo na nějaký let's play může vůbec dobrovolně dívat? :D

Co je na tom tak zajímavého? Když mě nějaká hra zajímá, tak si ji koupím a sám zahraju, když mě nezajímá, tak proč bych se měl proboha dívat jak ji někdo hraje?!
    To se radši podívám na nějaký film, nebo něco takového...

Asi už nějak stárnu nebo co, ale tohle mi nejde do hlavy. A to i z pohledu lidí co takové zbytečnosti natáčí. Já když hraju nějakou hru, tak se do ní snažím ponořit, fakt si nedovedu představit že to budu natáčet a ještě do toho žvanit.
    Ze zvědavosti jsem si teď jeden český let's play pustil a krom okamžité nudy mi taky celkem vadilo že ten co ho natáčel nevěděl jestli bude chtít mluvit česky, nebo anglicky (tady džampnu, tohle je úplně awesome, kůůůl apod - aniž by si ten člověk uvědomoval jak směšné takové kecy jsou, akorát ze sebe takovou řečí dělá hlupáka).

Snad mě někdo vyvede z omylu a upozorní na něco co jsem přehlédnul a objasní mi na co je takový let's play vlastně dobrý. Děkuji.
  • vysral by som sa na vsetkych dementov ktorí nemaju co robit a riesia to ci tam maju pridavat upozornenie alebo ne. robia "grafy" ktoreho vysledkom je to ze na stranke youtubera ktory ma pod 5k nezaplatia reklamu . waw. nato by nikto neprisiel :D genialny reklamny tah. aj tak to je kazdemu jedno a nikoho to nazaujima
  • Teď..teď vám něco řeknu. Chtěl jsem říct, jak špinavej byznys to je (no ták, předstírat před, z velké části nevyspělým a neznalým, obecenstvem hroznou zábavu a další emoce, jen abych je rozkouskoval a oni to koupili je tak trochu hyenismus), ale....teď si tak jím buchtu z bílýho jogurtu a meruněk, kterou jsem dnes dělal, zapijím ji mlíkem z Lidlu za 15,90,- na večeři přemýšlím, jeslti si udělám čínskou polívku nebo párky a...wow, říkám si, měl bych začít dělat videa na youtube. Opravdu, když se člověku zadaří, dá se na tom tak dobře vydělat? Mohl bych tím trávit čas, kterej normálně zabijím tím, že nadávám pod podobnýma článkama na kapitalismus.
    Byl bych férovej, tvůrci by mi ani nemuseli dávat hry, nakupuju je stejně na humble bundle za takovou almužnu, že charita dostane ho*no a na steamu v takových slevách, že tvůrci další hry musej dělat přes kickstarter nebo na konzole.
  • A proč prostě nemít reklamu na něco, co nemá s danou tématikou videa nic společnýho?

Třeba ve videu o Half - Life 3 by byla reklama na Plzeň, to se snad může ne?
  • Mato1987
    sa divíte, všetko je to jedna banda podvodníckych smradov, ktorým ide len o zisk a nič iné. Na takýchto niktošov existuje ale jeden krásny bič a ten sa menuje adblock. A ako sledujem diskusie tak podstatná časť publika games.cz s radosťou sleduje týchto "unterwassermanov" a ešte sa tým po diskusiách hlavne k recenzovaným hrám chvália. Idiokrácia.
  • Ronox
    Já bych je nechal. Mají svou komunitu. Já mám rád lidi jako je Total Biscuit i když už mi taky trochu leze krkem to jeho elitářství pc, ale co se týče her, tak se chová profesionálně. Stejně se spíš pro svoje potřeby pokud jsem na vážkách kouknu na nějakej úsek gameplaye a to mi stačí jestli koupit nebo ne.
  • Stejně u GoGoMan, IndianTV a podobné sra*ky *16*
  • minimálně u většiny polaris youtuberů to už není pravda. jesse, dodger, crendor i tb měli malou aférku nějakou dobu zpátky a to je vyřešené.
  • MickeyMutant
    Čí ruce při sledování péčka používáš?
  • Ale je to lets player. Má řadu videí, kde hraje hru a to nikoli v rámci recenze, review apod. Posledně hrál např. Sniper Elite III a Daylight.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit