Přejít na výpis diskuzí
Debata o vývojáři placených let's play videích značí nutnost profesionalizace let's play scény
16.7.2014 | Aleš Smutný
70 příspěvků
-
nejhorší sou recenzenti, ty vydělávaj na hrách jak sv*ňa
-
Problém je v tom, že youtubeři to "promování" zatím jasně najevo nedávají.
-
Já mám lets playe rád. Kolikrát je super se prostě jen koukat na hraní hry, namísto hru přímo hrát. K tomu jsou tahle videa často dost zábavně okomentována, což přidává dost zábavnosti. I lets playe na games jsou poslední dobou velmi zábavné.
-
Nevidím žádný problém v tom, když si vydavatel/vývojář zaplatí propagaci své hry u nějakého významného youtubera. Pokud youtuber hru přímo nehodnotí, nedělá žádné významné závěry typu "tuhle hru prostě musíte zkusit, je super bla bla", tak je to podle mě ok. Beztak je i hodnocení hry vždy čistě subjektivní záležitostí a nakonec si každý sám musí udělat názor a rozhodnout se, zda-li si hru koupí.
Mimochodem uvodní obrázek je od youtubera AngryJoea, jehož hodnocení her je podle mě velmi odpovídající a nebojí se i obrovské AAA hry hodnotit průměrnými známkami, zatímco ostatní recenzenti otrocky dávají vysoká hodnocení. -
nemáš ani pravdu, ale ani nejsi úplně mimo....on je trochu více recenzent, ale nemalou část času tráví (hlavně od zhoršení financování YOUTUBE reklam) na TWITCH.TV jako let´s player a sám se za něj považuje...na specifikaci toho co dělá asi neexistuje přesný pojem *3*
-
tak ani totalbiscuit :) ale asi je pro ně lets player širší pojem...
-
No tak já třeba se dívám na letsplaye her, které nemám zájem hrát, ale třeba mě zajímá jejich příběh. Plus je to celkem dobrý k jídlu, když není nějakej seriál, nebo film. *1*
-
mě vždycky fascinuje, jak se lidé, kteří se zadarmo a dobrovolně dívají na videja z youtube, cítí podvedeni, když někdo promuje nějakou hru. navíc, když to promotér neskrývá a jasně to dává najevo. jenže to je právě to, většina peněz youtuberů jde právě z těchto shlédnutí, takže musí tyto věčně nevděčné lidi furt brát v potaz a přizpůsobovat se jim. ti spokojení, kteří se prostě mrknou a jsou rádi, a občas dají like nebo tak, nejdou tak slyšet... internet no...
-
Dívat se na let's play je pro mě něco podobného jako sledovat péčko. Není to úplně špatné, ale vzít věci do vlastních rukou je mnohem větší zábava. *5*
-
Úvodní fotka Angry Joe... To moc Lets Player neni...