Přejít na výpis diskuzí
Dechberoucí trailer na nového Tomb Raidera
3.6.2011 | Aleš Smutný
100 příspěvků
-
Povedla se, takovouto ženštinu bych u nás na archeologii bral všemi deseti *1*
-
Já vám nevím, vždycky jsem si myslel, že Lara má být prsatá zasloužilá gymnastka, v současnosti závodící ve střelbě, se zálibou ve vozidlech všeho druhu a archeologii. Vůbec bych se nedivil, kdyby na ostrově byli i nějací zombíci. Ti čerchmanti vám vlezou všude. Já je chytám. Dělám jim takové klícky a oni tam vesele dovádějí.
-
po dlouhý době, jsem viděl použít slovo dechberoucí v nadpisu oprávněně. A to trailer dokázal nejen provedením, ale i tím, že se to ubírá správným směrem. Články o změnách jsem čet, ale trailer o umýslech řek víc a líp:). Takhle oživit Laru, zase jako jo.
-
Fakt luxusní trailer!Těším se na hru moc:-)
-
Tak fakt kus, ale ve skutečnosti je lepší http://tombraider-lc.blog.cz/0806/modelka-tr-7-karima-adebibe
-
-
Tak to sorry asi mám o hodně jiný vkus ale to mi příjde stokrát lepší denise richards ktérá byla jedna z kandidátek na původního TR filmu a to podotýkám že jinak se mi velká prsa opravdu nelíbí
-
asi nejhezci modelka lary ever... na underworld uz si ale sehnali novou, tahle byla hlavne tvari pro legend a anniversary
-
-
Hned bych jí vojel, klidně na těh útesech *12* *12*
-
Paráda , fakt povedené intro.To bude neco jak ostrov ze ztracených. Už se těším .
-
Odkedy bol novy Tomb Raider oznameny tak najpreberanejsia vec su Larine prsia. Ts, ts, ts... *2*
-
ANO ... ano tohle je právě Lara. Konečně je vymazlená.
-
Zda se mi to nebo se Lare od posledniho dilu trochu zmensily prsa? *9*
-
-
Tak kazdej mame svuj vkus zeano; a soucasti toho myho je poradnej decolt *1*
-
Jejda a není to jedno? Očividným trendem je, posouvat Laru stále blíže k realitě a já osobně proti tomu nic nemám.
Krom toho změna je fajn, nemyslíš? Už byla špičatá, hranatá, šíleně velká ... aaach ta nostalige *4*
-