Přejít na výpis diskuzí
Dechberoucí trailer na nového Tomb Raidera
3.6.2011 | Aleš Smutný
100 příspěvků
-
Žádného Tomb Raidera jsem doposud nehrál, ale tenhle bych mohl zkusit. Základní myšlenka boje o přežití a průzkum neznámého (a určitě hodně tajemného *2* ) ostrova se mi docela zamlouvá. Uvidíme, zda mě tahle hra donutí překonat můj odpor k hraní za ženské postavy...
-
-
"odpor k hraní za ženské postavy" tak to som asi v živote nepočul u nikoho :). Dokonca poznám človeka, čo hrá výlučne hry, kde je hlavná postava žena (a už dávno nie je nejaký 15-ročný nadržaný chlapček) :).
-
-
Většinou se při hře tak nějak zžiju s postavou, za kterou hraju. A vžít se do ženy se mi prostě nějak nedaří *7*...
-
-
krome mass effect a dragon age me hrat za zenske postavy nedela problemy.-)
-
Jo jo, mám to stejně. Já se taky stylizuju do role toho nabušenýho frajera, za kterýho hraju *1* Což se mi samozřejmě nedaří nejen u žen, ale i třeba u vychrtlejch elfíků, případně ohyzdných trpaslíků...
Kdyby se ale z TR přeci jen vyklubala pecka s výborným příběhem, asi bych to nějak překousnul.
-
-
-
-
a lary se nam stal rambo :)). luk nade vse.
-
a kde su teraz ti inteligenti, ktorym sa zdala Lara skor ako chlap (podla prveho obrazku)?? :) podla mna je dostatocne krasna :)
-
-
Za vzhledem nové Lary stojí Erich Sayers - digitální umělec a fotograf. myslím, že práce se mu povedla.
-
-
Vypadá to, že Lara jde konečně s dobou. Vždycky mi přišla taková zaseklá u prvního dílu a něchtěla se hnout dál,ale tohle vypadá na cestu vzhůru :-)
-
neco ně tam neštymuje, mám taký pocit, že by se 1:36 nabodla na ty čouhající trubky z druhé pulky lodi
-
-
To mě také napdalo jako první, ale pěkná zpomalovačka do výstřihu mi dala na tyhle logické myšlenky rychle zapomenout. V každém případě naprostá bomba... Klidně bych na to koukal jako na film a rychle zapoměl na Angelinu. Novou Larou jsem vyloženě nadšen a hlavně tím, kam se ta série posunula/zrestartila.
-
-
s tim jak se ji to tricko nepatrne posunuje po vystrihu pri te zpomalovacce, jak pada... nad tim animatori urcite stravili nejednu chvili :) brilantne provede, takoveto detaily delaji CGI o dost realistictejsi *3*
-
-
To je hrozný... jak člověk stejně přemýšlí. Přesně to jsem si říkal u toho záběru. Kolik lidí a jak dlouho na tom makalo *1*
-
-
-
jj, presne tohle jsem si rikal, ze by se ji stalo :D
jinak Lara vypada konecne hezky :)
-
-
Nechci vám do toho kecat, ale tvorbu render trailerů na hry dělají jiná studia než ta herní, prostě si to hoděj outsourcingem. Stejně jako Mafia 2 např., kdy byl požadavek, aby se to příliš nelišilo od ingame...
-
krása!!!...ze ji zmensili prsa neni vubec na skodu:-) libi se mi
-
-
Kdybys nekdy v zivote drzel v rukach poradny trojky,tak tohle nenapises :)
-
-
Hm a kdybys viděl jak ty pořádný trojky vypadají ve 40-ti tak bys nekydal pitchoviny
-
-
:-).....proste s tema mega kozama to bylo hrozne "unreal" kdyz tak skakala jak gymnastka...navic je to mladounka lara.-) prsa si nechala zvetsit asi az posleze....
-
-
Chyť si svoje povislý trojky do jedný ruky a panděro do druhý a zasedni k večerníčku.
-
-
Nesud druhe podle sebe
-
-
Hehe. Filosof.
-
-
-
a nebodaj sa ich budes v hre dotykat?? :D ved to nie je "film pre dospelych" :)
som sice fanusik prvych styroch TR, ale jej prsia mi chybat nebudu....teda...budu, ale len trosku :)
skratka pre hru nie su nejako extra podstatne (pokial nemas menej ako 18 rokov a hru si si stiahol len kvoli prsiam)
-
-
-
waau, kapor v mede
-
Teeeeda... Pecka no.
Celkem by me zajimalo, kolik stoji vyroba takovyho traileru.
Nebal bych se rict, ze to vypada i lip nez jakakoli pixarovka.
Samozrejme hodinu a pul dlouhej film je delsi zhruba o hodinu a pul : D
Ale stejne - se stomilionovejma trzbama musej bejt jejich filmy neskutecna masina na prachy. A ja jim to preju.
Takovejhle trailer asi dela nejaka podobne zkusena externi firma, ne? Vypada to fakt uzasne - ten pristi TR film at je klidne takhle si-dzi-aj... ajaJAJ! -
-
koukni na Blur.com. Je to jedno z nejlepsich studii na svete na herni CGI trailery
-
-
Vypadá to, že se z komerční značky možná konečně stal dospělý produkt.