Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mne se nová Lara oproti starejm verzím vůbec nelíbí, to nemohu říct :p

Kupodivu i přez reálnější (zmenšené) proporce původně skoro až komixovejch rozměrů definovaných polygonovým uskupením znázorňujícím Lařiny dudliky.

Navíc po existenci Angelininy verze je tato podoba pro mne jako bych měl celou noc hlavu ponořenou v nějaký chemický bezemoční břečce a najednou mohl hlavu vytáhnout za rozbřesku dne, a držku, tedy tvář si mohl opláchnout čistou pramenitou vodou.
    Nic proti Angelininejm obdivovatelům ((velkejch pysků) Kryťák tu něco netaktně zamumlal o staré vyžilé tresce) když byla mladá tak jsem jí jako když už né krásnou, tak alespoň zajímavou ženskou bral, ale kde jsou ty časy.
  • smejki
    nesleduju, takže nevím... ta mapa... Japonsko tam bude hrát nějakou významnou roli? nebo jen řachla někde cestou?
  • Me se novy styl libi, davam palec nahoru!
  • Nuz neviem, hra mozno bude dobra ale ja by som chcel nieco ako bol prvy diel.
  • Dechberoucí to neni, a navíc...kde jsou kozy? Tohle je jako začátek, takže před staršíma dílama si nechala udělat plastiku? Stupidita. Na týhle sérii mi vadí nejvíc, jak pořád pozměňujou její podobu. V každým díle vypadá jinak? To je na hovno, ne?
    • Poněkud jste to pánové nepochopili. Lara byla vždycky slavná právě taky díky kozám, který jí tady jaksi chybí, takže její podstata podoby je v úplně jinejch rovinách a mluvim všeobecně o podobě, jenom tupec se zastaví u koz a začne psát nadrženej koment, aniž by to celý dočet a...pochopil.
    • Pokud se chces koukat na kozy, tak si spis pust jisty druh dokumentarnich filmu, tam se vyradis dosytosti.
      • Takovy ty filmy s jednoduchym pribehem?
        • Bergmany *1*
    • kvalitně provedene CG, rozhodne ne dechberoucí
    • hitokage
      Ne
  • No, možná dechberoucí kýč, na poměry her vlastně průměr.
  • trailer v hd na 100cm tv vypada uchvatne i samotna nova "lara" uz nepusobi jako chlapec, ale spis jako nejake nactilete devce s mirnouckou nadvahou, ktera v jejim veku pridava na krase. sam zacinam byt zvedavej co se nakonec z toho vykuble, ale i podle vzhledu hlavni hrdinky a nadseni mladsich hracu bych to porad videl na neco jako "Tomb Rider" - Stmivani. na zaver bych dodal, ze toto neni lara a pak to ani nemuze byt tomb rider a klidne me sem dejte 50x minus :D
    • Hrál jsem dost her ze série Tomb Raider a je jasné, že série už hodně dlouho potřebovala změnu. A tento naturalistický přístup, kdy Lara konečně není něco mezi superhrdinkou, Pamelou Anderson a terminátorem, se mi hodně zamlouvá. A vůbec mi nevadí, pokud s touhle nadsazeností Lary zmizí i naivní příběh či stupidní přestřelky a hra se vydá spíš adventurním směrem.
      • ucho
        hrál jsem všechny Tomb Raidery a s posledními díly jsem byl velmi spokojen. ten styl mi prostě vyhovoval (i když oproti prvním dílům byly ty nové takové jednodušší ohledně hledání cesty dál).
        tím nechci říct, že zanevřu nad tímhle, zahraju a uvidím, holt to asi bude jiné. chtěl jsem jen říct, že klasický Tomb Raider jsem měl rád kvůli tomu, jaký byl :)
    • Tak 50 jo? To abychom se činili, jinak to nezvládnem, než bude novinka neaktuální. *2*
    • Drom
      nadvahou? asi moc koukas na dnesni "modelky" (cti: kostry)
      • to vubec ne. ja sem hornak :) a nemyslel sem to s tou nadvahou (naspsal sem mirnouckou) nijak spatne, spise naopak. proste kdyz ma mladsi holka nejake to kilo navic, tak ji to slusi. horsi uz je to kdyz zacnou leta naskoakovat ke 30 :) lara proste ma byt kozata supermodelka. co kdyby treba z noveho duka udelali nejakeho samponoveho fracka a rekli, ze je to realnej, ..., bla bla to by vam taky nevadilo?
  • nevite co tam delal Sam Fisher lol?
  • no jasne zachrani ju sam Fisher, ona sa do neho zabuchne a budu mat spolu strasne vela deti a zit az do smrti. vacsie klise to uz nemohlo byt. A sranda ako vyleze z mora takmer utopena s lukom na chrbte:DD *11*
    • našla po ceste
  • Pete.palis
    Tak Lara nám vstala zhmožděná a se zraněnou packou...a však za chvilku bude lést a houpat se jako Tarzan *1*
    • Cajk
      Ona si na tom ostrově chvilku pobude, to se neboj.. Času na doléčení dost..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit